Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Opel Türkiye, Galatasaray'a Sponsor Oldu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Opel Türkiye Galatasaray Spor Kulübüne sponsor oldu (2.5 + 1 yıl süre. Yıllık 1.625.000 Euro)

Öncü, yenilikçi ve uluslararası kimliğiyle ilklerin ve enlerin kulübü olan Galatasaray, Avrupa’nın en büyük otomobil üretici firmalarından biri olan Opel ile gerçekleştirdiği sponsorluk anlaşmasıyla yepyeni bir işbirliğine daha imza attı. Galatasaray Spor Kulübü ile Opel Türkiye’yi bir araya getiren anlaşma kapsamında Opel Türkiye, Galatasaray’ın Resmi Sponsoru oldu.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da, 18 Aralık 2012 Salı günü gerçekleşen imza töreninde; Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Opel Türkiye Genel Müdürü Sayın Özcan Keklik ve Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğanyer aldı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal sponsorluk duyurusunun yapıldığı törende, iki farklı sektörün iki farklı liderinin aynı amaçla bir araya gelişine vurgu yaparak “Galatasaray ve Opel; başarılarla dolu tarihi geçmiş, global marka olma ve bilinilirlilik gibi birçok ortak değeri paylaşıyor. Dünya standartlarında işler yapan Opel ile işbirliğine gitmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Opel gibi büyük ve uluslararası markalarla gerçekleştireceğimiz tüm iş ortaklıkları kulübümüzün gerek saha içi gerekse saha dışında büyümesi ve başarılı olmasına yardımcı olacak. Opel ile dostluk ilişkileri çerçevesinde çalışarak beraber yeni başarılara ortak olmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Galatasaray ile işbirliğinden ötürü mutlu olduklarını belirten Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik ''Anlaşmanın hem Türk sporuna, hem Galatasaray'a hayırlı olmasını diliyoruz. Opel Türkiye olarak kaynaklarımızı toplumla paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Sosyal sorumluluk bilinciyle ülkemize ve insanlarımıza katkı sağlayacak spor, eğitim ve kültür alanlarında bugüne kadar çeşitli projelere destek verdik. Bu desteğimize şimdi spor alanında güzide bir kulubümüzle devam etmemiz marka sorumluluk bilincimizin somut bir göstergesi. Ümit ediyorum bu yıl Opel, Galatasaray Spor Kulubüne uğur getirir ve tüm branşlarda başarılı sonuçlar elde eder. Bu arada şampiyonlar liginde II.tura yükselen Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’na da başarılar diliyoruz. '' diye konuştu.

Sponsorluk anlaşmasına kapsamında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Güney Tribünü'ne Opel ismi verilecek.

Galatasaray Spor Kulübü ile Opel Türkiye arasında imzalanan sponsorluk anlaşması doğrultusunda tüm sporcular, idari ve teknik heyet üyeleri ile kulüp çalışanları Opel kullanacak.

A-bBFirCcAEGErw.jpg

Aslanım'a Ford yakışırdı ne de olsa Champions League sponsoru Ford :yeah: Üzüldüm :D Yine de alman'a gitmiş yabancı değil :P

Hayırlı Olsun

Yanıtlama zamanı:

Sponsorluk anlaşmasına kapsamında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Güney Tribünü'ne Opel ismi verilecek.

Galatasaray bu stattaki her hangi bir yere istediği ismi verebiliyor mu yani ?

Yanıtlama zamanı:

Hemen bütün galatasaylılar Focuslarını satıp Astra alsın; klüplerine destek olsun.

Ben geleceği görenlerdenim :D

Şaka bi tarafa hayırlı olsun aslanıma :)

Opel servis ve galerilerde GS kartı olanlarada indirim yaparlarmı ilerde :D

Birde tüm sporcular ve idari kadro Opel kullanacak diyorda, futbolcuları kesermi Opel vb. araçlar. Ferrari, Porsche vs dururken :D

Yanıtlama zamanı:

Böylece opel almamak için kesin bir nedenim oldu.

Her zaman astra aklımın bir köşesinde idi ama artık kesin eledim. :D :D :D

Yanıtlama zamanı:

Tarafsız gözle bakacak olursak Opel iyimi etti şimdi kötümü :D

Biz GS'liler için güzel ama diğer takım taraftarları özelliklede FB'liler araç eleme kriterlerine ekleyecektir bunu :D

Yani müşteri kaybı sözkonusu olabilir, üstelik bunun içinde para verecekler bize :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.