Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Ford Fiesta Gizli Çekim - Spy Shot Casus Çekim

Featured Replies

• Yakup Ç. A., başlığı 2017 Ford Fiesta Gizli Çekim - Spy Shot Casus Çekim olarak değiştirdi
  • Yanıt 92
  • Görüntüleme 20,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bence pek ala çıkabilir. Üreticilerin tüm modellerde benzer çizgileri kullanması yeni değil ki... Ayrıca da hiç fena değil görünüşü... &#

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

1.5 pws hariç   Mavisi de çıkmış.    

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Kendisi ile bu gün Sancaktepe'de tanıştım, resimdeki "maskeleme" ile (aynı renk) ArGe'ye giriş yapıyordu. Mıncıklamak nasip olmadı ... acil işim vardı, uuuu dedim ... geçtim yanından. 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Kırmızı çok güzel görünüyor.  Mavi olma olasılığı düşük sanırım 

Yanıtlama zamanı:

Mart ayındaki fiesta bu ikisinden kesinlikle daha hoş ve olası. Birde Mayıs ve Haziran uydurmalarına bakmak lazım sonra gerçeğini göreceğiz zaten :D

Yanıtlama zamanı:

Geçen hafta sancaktepede gördüm. Direksiyon sağda idi içinde 3-4 tane laptop vardı. Test yapıyoruz dediler. Yeni fiesta mı bu dedim tamponları farklı sis farlarının yeri bile farklı dedim. Yok onları biz kendimiz değiştirdik yeni fiesta bu değil dediler:) hiçbişey anlamadan okuluma girdim.

image.png

image.png

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Vatandaş aylardır geziniyor. Yeni Fiesta bu olacak evet ama eşşek denilen araçlar; altı yeni fiesta üstü eski... :D Motor,yürüyen vs test ediliyor veri toplanıyor.

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Alper Karakuyu said:

Yeni fiesta mı bu dedim tamponları farklı sis farlarının yeri bile farklı dedim. Yok onları biz kendimiz değiştirdik yeni fiesta bu değil dediler:)

...yok,yok ... bal gibi yakalamışsın bizim elemanları :)  onlar da -yersen- yapmışlar.

Test merkezinin yer altı garajında gördüğüm kuzu bu ... 

ek: kasa sizi kandırmasın, bunlar "mule" yani yeni taban sacı ve yürüyen aksam üzerine el ile "tutturulmuş" ve belki bin kere sökülüp takılmış gövde. İş öyle bir noktada ki çamurluklar vs. (zırt-pırt sökülüp takıldığı için) bildiğiniz perçin ile tutturuluyor. 

Kaan Yagizer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Hadi dış görünüşü geçtik bari motor seçeneklerinden sızan istihbari bilgiler var mı?

özellikle dizel motorla ilgili sızıntı varsa ??

Yanıtlama zamanı:

Ben de formula yolunda gördüm de, bunları Türkiyede mi test ediyorlar?

Yanıtlama zamanı:

Hatun, fiesta isterim diye çok pis baskı yapmaya başladı, olan bitenden haberi yok tabi, du bakalım yeni model nasıl bişey çıkacak merakla bekliyoruz.

Yanıtlama zamanı:

Görseldeki kamufle aracı geçen sene bu zamanlarda Sancaktepe Ar-Ge Merkezi'nde görmüştüm.

O günden aklımda kalan, yeni tasarım direksiyon simidi ile 6 ileri manuel vites (bundan pek emin değilim) idi.

2017'nin 3. çeyreğinde satışa sunulur diye tahmin ediyorum.

Yeni Fiesta'ya güvenim tam, sabırsızlıkla bekliyorum. 

:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Az çok belli oldu diyebiliriz. 2017 ilk yarısında satışa sunulmuş olacak. Türkiye cephesi de eğer bu takvim tutarsa gecikmeden derhal sunmaya başlayacaktır.  Daha kaliteli, donanımlı ve bununla birlikte fiyatlı olacak.

Ucuz! versiyon ise KA+ ile devam edecek.

Heyecanla bekliyoruz...

Misafir
This topic is now closed to further replies.

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.