Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ilker Bas

Üye
  • Toplam İleti

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ilker Bas Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Istanbul
  • Arabam:
    Yok
  • Meslek:
    Binek Satış Dn.
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Ilker Bas's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

9

Toplam Beğeni

  1. Geçen yılın Kasım ayı'ndan beri görmek istediğim bir haberdi; Yakup Hocam'a bir teşekkürü borç bilirim. Nisan ayı'nda Kuga sattığım Otosan'da mühendis müşterim Almanya'ya gidip ilgili fabrikada bulunmuş; kendisi bu araç için mini Focus demişti ki; yeni Ka'nın iç mekanı ve bu aracın casus fotoğraflarına bakıldığında kendisinin oldukça haklı olduğu görülebiliyor. Ön çamurlukların yuvarlak hatlardan daha keskinleşeceğini umuyorum. Arka stoplar güncel HB Focus gibi arka kapılara uzanıyor sanki; ancak bagaj kapağında kalan stoplar güncel SW Focus gibi çirkin bir görüntü oluşturmaz umarım. Peugeot 308 ayarında arka stoplar ile bu otomobil efsane olur. Arka plakalığın üstü ile arka camın altındaki dışa çıkıntı harika olmuş. Bana yeni BMW 1 serisini anımsattı. Profilden süper görünüyor. Profili bozan tek şey arka kampana fren sistemi. Seri üretimde disk frene geçeceklerini umuyorum. Tahminler; Güncel Focus'daki direksiyon simidi, klima butonları, multimedya sistemine kavuşacak. Güncel Fiesta'daki havalandırma kanalları ve kol dayama aynı şekilde yeni araçta yer alacak. 2016 B-max araçlardaki sürgülü bardaklıklar çok hoş olur. Yeni bir dizel motorla sunulacak. Türkiye'de satışa sunulduğunda en pahalı iki b segmentinden biri olacak. Avrupa'da sınıfının en çok satan aracı olacak.
  2. Muhtemelen guncel Focus'un on gorunumune oldukca benzeyecek.
  3. Yakup Hocam; Yanlış hatırlamıyorsam 07-08 Mart'ta Otosan Bayi Çalışanları'na açık bir eğitim idi. Başka bir katılım olmamıştı. Digiturk'ten gelen bir ekip çekim yapmıştı. Ahmet Özgün Abi'miz (2. videodaki sunucu) çok renkli bir kişilik. Kendisiyle tuhaf bir röportajımız olmuştu. Kendisi de MMT Corolla kullanıyor bu arada. Bin pişman.
  4. 2016 Mart'ta bu eğitimi aynı renkli araçlarla, aynı parkurda almıştım. Mondeo'yu daha başarılı bulmuştum. Eğitmenler de o şekilde düşünüyordu. Ancak videoda Mondeo'yu kullanan kişi, virajın son aşamasında ayağını gazdan çekip direksiyona düzeltme uyguluyor gibi.
  5. Ilker Bas

    Kuga Fiyat

    Aslında hata diyemeyiz. Powershift, çift kavramalı ya da tork konvertörlü şanzımanların pazarlama ismi. Otosan bu ismi kullanmayı tercih ediyor. Ancak fiyat listelerinde standart tutturulabilmiş değil. Örneğin Nisan'16 fiyat listelerinde; Eski grafiklerde, C-max, Kuga, Mondeo araçlarda A/T yazıyordu, Yeni grafiklerde C-max, Kuga araçlarda PWS, Mondeo araçta Otomatik yazıyor.
  6. Mustafa Bey hayırlı olsun. Filiz Hanım'dan mı aldınız aracı?
  7. Görseldeki kamufle aracı geçen sene bu zamanlarda Sancaktepe Ar-Ge Merkezi'nde görmüştüm. O günden aklımda kalan, yeni tasarım direksiyon simidi ile 6 ileri manuel vites (bundan pek emin değilim) idi. 2017'nin 3. çeyreğinde satışa sunulur diye tahmin ediyorum. Yeni Fiesta'ya güvenim tam, sabırsızlıkla bekliyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.