Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

powershift şanzımanlarda neden otomatik park ve aktif şehiriçi güvenlik sistemleri yok? bilen var mı? yani mekanik aksamı ona entegre edememişler mi nedir yani? sırf o yüzden plus paket alamadım. yani param yetmedi zannetmeyin, basardım alırdım parası neyse :kıhkıh: ama işte öyle bir seçenek yokmuş... dedim madem bunlar yok o zaman titanium alıp ford'u zengin edemem.. paramız çok diye ona buna saçacak da değiliz dedim.. ;)

ben olsam bunu alırdım :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-yeni-kasa-2012-model-ruhsat-sahibinden-ihtiyactan-satilik-4kapi-67603669/detay/?source=promotion_topl

• Yanıt 799
  • Görüntüleme 166,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ekrem Kayacan
    Ekrem Kayacan

Cok güzelsin be Focus :

• Çakal kelimesi az<..Kardeşim kısa vade nedir?1 ay,3 ay?1 yıl? Model Yılı? Nedir? Ayrıca Türkiye İnternet sitesinde bile 2012 den itibaren Touch yazarken sen niye bunu hiç söylemiyosun,MyTouch siste

• Focus 3 de Tek yönlü Park Işığı Uygulaması da mevcut arkadaşlar..Bu özelliğin tüm donanımlarda var olduğunu sanıyorum..İsterseniz hemen aracınızda deneyin...Park ışıkları,aracınızın kontağını kapattığ

Yanıtlama zamanı:

dışarıdan bakan dört halkayı görüyor kim takar yol bilgisayarını desem... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

yanii..yeni bie arabanın deger yitirişi diyelim 50 km de..faturasıda var...63000 den 54.750 ye...nediyim.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Valla hocam arabayı alana kadar temsilcilerin burnundan getirdim zaten. 2 ay bekledim arabayı :kıhkıh:

Son parti gelen ve aslında 2011 model olacakken sırf almanların salaklığı otosanında çaresiz kalması yüzünden start-stoplu üretilmiş bir araba sizinki...Eylül bandına kadar çıkan tüm siparişler hata nedeniyle Türkiyeye start stoplu gönderildi...Eylül bandından itibaren üretilenlerde ise almanları uyaran otosan yüzünden start-stopsuz geldi...Bir nevi Lansman şansı sizinki ama daha da güzeli 2011 değil 2012 model olarak satın almış olmanız..çifte şans yani...Bende yok mesela,2011 Eylül üretimli çünkü....

Yanıtlama zamanı:

ben olsam bunu alırdım :)

http://www.sahibinde...=promotion_topl

plastik direksiyonlu arabay 55 bin gayme saymak :)

Plastik direksiyon da olsa taviz verilmeyen bir işçiliğe sahiptir bunun da bedeli yüksek olabilir..

Yanıtlama zamanı:

Style da da plastik direksiyon var ve şu an dizelin fiyatları oralarda.. Gerçi ben amerikadan aldığım orjinal deri direksiyonla değiştirdim ama durum bu..

Yanıtlama zamanı:

O da yolda aslında. Bu hafta içinde falan elimde olur herhalde..

Yanıtlama zamanı:

Style da da plastik direksiyon var ve şu an dizelin fiyatları oralarda.. Gerçi ben amerikadan aldığım orjinal deri direksiyonla değiştirdim ama durum bu..

bunun ikinci eli bu fiyata ama; sıfırı 68 civarı.

Yanıtlama zamanı:

E doğruda onun önünde 4 tane halkası var. Şimdi "nolacak ayılarında burnuna halka takıyorlar" diyebilirsin ama o da ayı işte.. Kulaklara halka takılma konusuna hiç girmeyelim evden kovuluruz.. :kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.