Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201114 yıl comment_21322 sanırım cok kesin olmamakla birlikte yeni focus ses sistemlerinde...cd-mp3 arızaları sıkca rastlanır olmuş...bence budurumu yaşayan üyelerimizin durumu garanti kapsamından yararlanıp düzelttirmeleri yararlarına olacaktır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201114 yıl comment_22516 Şimdi karar anı !! Aşağıdaki fotoğraflardan hangisi Focus 3'ün ön konsolunu daha güzel gösteriyor ve acaba neden?? Şimdiki Focus 3'ün ön konsolu Gelmesi şiddetle arzulanan Focus 3 ön konsolu ise şöyle ; Ne dersiniz?Hangisi daha seksi ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201114 yıl comment_22522 canlısınıda görmek lazım birde. sadece fotolardan bakıp yorum yapmak olmaz güzellik açısından Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201114 yıl comment_22525 canlısınıda görmek lazım birde. sadece fotolardan bakıp yorum yapmak olmaz güzellik açısından Bu gidişle canlısını görmeye ömrümüz yetmeyecek sanırsam Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201114 yıl comment_22539 Kötü olsam dediğin doğru da ben çok iyi bir insanım ne yazıkkı ,bu konuda çok da kibirliyimdir,...Benim ak alnımı da senin bilgisayar klavyesine dokunan parmaklarına öptürtmem...eee,yok o öyle diildi dimi,,,zaten ne alakaysa Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201114 yıl comment_22543 Kötü olsam dediğin doğru da ben çok iyi bir insanım ne yazıkkı ,bu konuda çok da kibirliyimdir,...Benim ak alnımı da senin bilgisayar klavyesine dokunan parmaklarına öptürtmem...eee,yok o öyle diildi dimi,,,zaten ne alakaysa Benim klavyem yok düşünce ile yazma taktiği kullanıyorum ALINLARIMIZI birleştirecez yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201114 yıl comment_22547 hah tamam benim şu "ak alnımı" (kibir kibir,kendini beğenme,şımarıklık,g.tü kalkıklık,salaklık,bencillik yaparaktan kendini övme psikolojisi sonucu söylediğim bir söz ) senin forda hayran kafanın önündeki alna dokundurtmam şeklinde yazıiim bari...eheheheheee....haa benim ak alnım olup olmadığını başkaları takdir edip söylese tamam da kendim söyleyince duyanlar k.çı ile gülerler diye hiç düşünmüyorum o ayrı bişiii Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201114 yıl comment_22549 Hayran değilim haşa Severiz Yakında Angara'dayım tokuştururz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201114 yıl comment_22866 Facebook Ford Türkiye'de sorulan soru ve soruya verilen cevap Yılmaz Zafer Vulaş Yeni Focus'ların Türkiyede de sony ses sistemi ile ne zaman satılacağı konusunda bilgisi olan var mı? 09 Eylül, 17:34 Ford Türkiye Merhaba Yılmaz Bey, kısa vadede Focus modelimizde Sony müzik sisteminin sunulması planlanmamaktadır. İlginize ve anlayışınıza teşekkür ederiz. Cuma, 12:12 Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201114 yıl comment_22867 Şuan satışda olan aracımı satmam için bu sözü söylerim çünkü kısa vade bana göre 1 aydır sana göre 3 ay Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201114 yıl comment_22878 Çakal kelimesi az<..Kardeşim kısa vade nedir?1 ay,3 ay?1 yıl? Model Yılı? Nedir? Ayrıca Türkiye İnternet sitesinde bile 2012 den itibaren Touch yazarken sen niye bunu hiç söylemiyosun,MyTouch sisteminin markası da Sony sonuçta...Bir de kim yazar bunu,yetkisi nedir,bilgisi nedir belli diil..Büyük ihtimalle şu çağrı merkezindeki tiplere cevap yetkisi verilmiş onlar da yazıyor duyduklarını,bildiklerini..Onların ne kadar şey bildiği de hepimizin malumu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 201114 yıl comment_22973 Facebook Ford Türkiye'de sorulan soru ve soruya verilen cevap Yılmaz Zafer Vulaş Yeni Focus'ların Türkiyede de sony ses sistemi ile ne zaman satılacağı konusunda bilgisi olan var mı? 09 Eylül, 17:34 Ford Türkiye Merhaba Yılmaz Bey, kısa vadede Focus modelimizde Sony müzik sisteminin sunulması planlanmamaktadır. İlginize ve anlayışınıza teşekkür ederiz. Cuma, 12:12 bende size destek verdim face de bora bey yorum olarak tam saha pres yapalım demi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 201114 yıl comment_22982 Bende yapıştırdım Gerçi eski konu okunmaz ama Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın