Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

baksana nasıl degiştirmiş arabanın içini....cok güzel tamamlamış konsülü...bizimkilere binince insan sinir oluyor işte...

505671d9.jpg

• Yanıt 799
  • Görüntüleme 166k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ekrem Kayacan
    Ekrem Kayacan

Cok güzelsin be Focus :

• Çakal kelimesi az<..Kardeşim kısa vade nedir?1 ay,3 ay?1 yıl? Model Yılı? Nedir? Ayrıca Türkiye İnternet sitesinde bile 2012 den itibaren Touch yazarken sen niye bunu hiç söylemiyosun,MyTouch siste

• Focus 3 de Tek yönlü Park Işığı Uygulaması da mevcut arkadaşlar..Bu özelliğin tüm donanımlarda var olduğunu sanıyorum..İsterseniz hemen aracınızda deneyin...Park ışıkları,aracınızın kontağını kapattığ

Yanıtlama zamanı:

baksana nasıl degiştirmiş arabanın içini....cok güzel tamamlamış konsülü...bizimkilere binince insan sinir oluyor işte...

505671d9.jpg

Halihazırdaki konsolla arabaya o parayı istediklerine inanamıyorum yahu...Hayır şimdi yüzde 3 zam daha sokucaklar yarın,fiyat listesini kaldırmışlar o yüzden siteden...2 BİN TL daha zam geliyor F3 e herkesin haberi olsun....Kasım ayının sonunda aracın en alt donanımının fiyatı 45 Bin Tl.ye ulaşacak...Teyp falan umrumda diil diyenler elini çabuk tutsun millet...

Yanıtlama zamanı:

Style ve trend için çok iyi olmuş çoğu kişinin aklında soru işareti kalmaz artık peki başka güzel haberlerin var mı hocam? :)

turbin tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Şuan bu kadar...

Focus için.

Peki :)

Yanıtlama zamanı:

Yakup,start-stop dizellerde hala devam ediyormuş?Ne diyosun bu işe?

Yanıtlama zamanı:

Start Stopsuz dizel motorlarda gelmiş arada sırada :)

Bu iş sakat, ilerde gelmeyebilir...

Tıpkı, Mondeo tdci C-max tdci gibi.

Start-Stopsuz daha hiç rastlamadım,son partide gelecek olanlar bundan sonrasını belirleyecek..Ama aldığım bilgilere göre start-stop devam edecek...

Yanıtlama zamanı:

Umarım kalkmaz...

Yanıtlama zamanı:

Start-Stop dizellerde tüm avrupada standart....Herhangi bir fiyat farkı da istenmiyor...Yani start-stopun araca ek maliyeti dizel motorun özelliği gereği yok..O yüzden çıkartılacağını düşünmüyorum ben....

Yanıtlama zamanı:

Start-stop umarım hep olur !

Bu sistemin zararı olsa e-HDİ Vb. olmazdı...

TDCİ-Powershift benim paralanmamı bekliyor.. :)

Yanıtlama zamanı:

Daktırım Bret Pitim,sen paralanıncya kadar daha ne arabalar çıkar,focus 3 eskir o zamana :))

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.