Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

• Yanıt 799
  • Görüntüleme 166k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ekrem Kayacan
    Ekrem Kayacan

Cok güzelsin be Focus :

• Çakal kelimesi az<..Kardeşim kısa vade nedir?1 ay,3 ay?1 yıl? Model Yılı? Nedir? Ayrıca Türkiye İnternet sitesinde bile 2012 den itibaren Touch yazarken sen niye bunu hiç söylemiyosun,MyTouch siste

• Focus 3 de Tek yönlü Park Işığı Uygulaması da mevcut arkadaşlar..Bu özelliğin tüm donanımlarda var olduğunu sanıyorum..İsterseniz hemen aracınızda deneyin...Park ışıkları,aracınızın kontağını kapattığ

Yanıtlama zamanı:

yeni okudum cevapları da...:D

klima olayı da göreceli galiba..:sopalık:

ama kim ne derse desin vw lerin kliması mükemmel... o soğutmayan örnek vw ler de arıza vardır... :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

yeni okudum cevapları da...:)

klima olayı da göreceli galiba..:D

ama kim ne derse desin vw lerin kliması mükemmel... o soğutmayan örnek vw ler de arıza vardır... :D

Bugün Sony'li Focus 3 gördüm !!! Önce gözlerime inanamadım,ama sonra tekrar baktım,evet!evet!sonyli focus 3 idi !!!! Ammaaaaaa....Alman plakalı !!! :)

Yanıtlama zamanı:

Haaa Bu arada...Yeni Ford Focus 3 için Ağustos 2011 den itibaren Yeni Broşür çıkartıyorlarmış....Broşürde kör nokta uyarı,şerit takip asistanı ve otomatik kısa far olayı bulunacakmış....Sonyli fotoğraflarla birlikte hem de :)))

Yanıtlama zamanı:

Kaldı SYNC+Powershift :)

Yanıtlama zamanı:

Adaptif Hız Sınırlayıcı var bide..Powershiftle gelecek...

Yanıtlama zamanı:

powershift ilk etap da 125 ps benzinliye..

sonra ecoboost'a

2 yıl sonra da tdci 'ya... :D

Buda demek oluyorki dizellerde adaptif hız sınırlayıcı 2 yıl sonra.... :)

Yanıtlama zamanı:

Ford Motor Company Powershift+TDCİ'yi şimdi çıkartıp beni üzmemek için 2013'ü bekliyor :):D:naughty:

Yanıtlama zamanı:

Ford Motor Company Powershift+TDCİ'yi şimdi çıkartıp beni üzmemek için 2013'ü bekliyor :D:guitar::D

Aslında Yurtdışında var şu anda TDCI Powershift..Türkiyeye getirilmemesinin nedeni ne onu anlamıyorum..Fakat bugün gördüğüm Sonyli Focus 3 harikaydı...Hatchback hardal sarı idi..Önce çok şaşşırdım,jantlarda sanırsam 17 inç ve değişik tasarımlıydı...Ön konsolda sony müzik sistemini görünce cama yapıştım tabeeee...ama fazlada kalamadım çünkü çok ters bir yerdeydim ve zamanım çok azdı...Dönüşte baktım gitmişti...Sony ön konsolu başka bir havaya sokmuş yalnız..Haa ekranda bariz kocamandı...Bizdeki onun yanında kol saati ekranı gibi kalırdı..Touch değildi ama sony müzik sistemiydi... :P

Yanıtlama zamanı:

2.0 tdci powershift fakat o....

bize 1.6 tdci lazım..

bu sınıfda 2.0 motor türkiye'de çok zor satar :D

Getirsinler 2.0 TDCİ yi de alan alır almayan almaz abi..Sipariş alsınlar en azından...Ama yok işte,özel sipariş karlarından bayağı düşürüyor tabeee...En Ful Focus 3 ü bile getirmekten kaçınıyor adamlar Yakup..Çünkü en Full Focus 3 den daha alt donanımda kazandıklarından daha az kar kalıyor ellerine...

Yanıtlama zamanı:

Burda suçlu bayi değil devlet...Bana kalırsa...Bayii de ne yapsın tabiki aklını kullanacak...Ben olsam niye hamallık edeyim boşuna ?

Hem talep çok az olacak tıpkı f2 de tit x'in sadece %10 luk satışa ulaşması gibi..

Neden tüm donanımı getireyim ki oluyor ister istemez...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.