Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201115 yıl comment_13228 Ya arkadaşlar şunu okudukça çıldıracak gibi oluyorum.İngiltere Ford sitesi :Titanyum X donanımlı Focus 3 özellikleri sayılıyor.Konu Müzik Sistemine gelince yazılan şu !! "Sony DAB Audio System - 4.2" TFT display, branded integrated control panel, external AUX connection for external music devices, remote audio and MFD controls, 9 premium speakers" Üzerine bir de Alarmın,Otomatik Start-Stopun,Arka Park Sensörlerinin,17 İnç Jantlarında Titanyum X donanımda Standart olduğunu okuyunca ve dahi bu şekliyle aracın fiyatının 21 bin Euro yani yaklaşık 44 Bin Tl olduğunu okuyunca birilerine dalmak,hacamat etmek istiyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201115 yıl comment_13232 ingilterede euro başladı mı yaw Sterlin miş..Ne farkederki,aşağı yukarı aynı rakam işte...Hemen yakaladın hatayı,aferin,başın göğe ermiştir,bu gece rahat uyursun artık..Hıh... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201115 yıl comment_13233 Benden gelsin yeterki canım uyarı başkası görmesin sterlin fark ettirir fiyatı öyle deme kolay mı kazanıyon hem şu fiyat kıyaslaması o kadar güldürüyor ki beni Takılma ona bence...onlara bakarsak en iyi fiyat Fiat'larda avrupa göre ucuzlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201115 yıl comment_13235 Benden gelsin yeterki canım uyarı başkası görmesin sterlin fark ettirir fiyatı öyle deme kolay mı kazanıyon hem şu fiyat kıyaslaması o kadar güldürüyor ki beni Takılma ona bence...onlara bakarsak en iyi fiyat Fiat'larda avrupa göre ucuzlar Benim esas anlatmaya çalıştığım fiyat değilki..Diyelimki Fiyat aynı olsun,ama Donanım ismi aynı olmasına rağmen İngilteredeki Titanyum X özellikleri nerdeeeeee Türkiyedeki Titanyum x özellikleri nerde....Bunu anlatmaya çalışıyordum.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201115 yıl comment_13237 X paket sadece isim ülkenin isteği üzerine bunlar değişiyor gayet normal bu. Focus II titde standart olan priz avrupada hiçbir donanımda standart değl..Bunlar ufak örnekler gayet doğal şeyler. Önemli olan paket isimleri değil bize sunulması veya sunulmaması..Bizim x paket onlardan daha değerlidir belkide.. koltuk ısıtma parçalı deri xenon iç led options az birşey değil... Sony ye çok takıldınız Sadece bize özgü değil sonuçta..Gelecek inş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201115 yıl comment_13249 Sterlin miş..Ne farkederki,aşağı yukarı aynı rakam işte...Hemen yakaladın hatayı,aferin,başın göğe ermiştir,bu gece rahat uyursun artık..Hıh... Dostum nasıl ne farkeder, 21.000 euro 49 küsür yapıyor, sterlin olunca 54 küsür. Burdada şu an 60 felan yapıyor oda güzel ülkemizin vergi anlayış farkı Ama donanım bazında haklısın fakat malesef her markada bunlar var, kabul edelim ki 3.dünya ülkesi olarak bakıyor adamlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201115 yıl comment_13409 Ufak ama bence önemli bir ayrıntı yazıyorum herkes bilsin...Style Plus onanımlı Focuslarda Dikiz aynaları altında ışıklandırma var iken bir üst donanım olmasına rağmen Titanyum donanımlı focuslarda dikiz aynaları altında ışıklandırma bulunmamaktadır. Ayrıca style plus focus 3 lerde ön kol dayama bulunmamaktadır.Yine style plus focuslarda piano black boyalı ön panjur yoktur...Bilgilerinize... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201115 yıl comment_13411 Titanium da olmamasının sebebi PARK PAKETİNİN bulunmamasındandır Eğer alırsanız Elektirkli katlanır ayna ve ışıklandırma OLACAKTIR. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201115 yıl comment_13449 Gel 2014 geeellllll... Herşeyi alacam anasını satim.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201115 yıl comment_13477 Gel 2014 geeellllll... Herşeyi alacam anasını satim.... 36 ay mı çektin krediyi sen? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201115 yıl comment_13740 Arkadaşlar bişe soracam ön ve arka park sensörleri sadece sesli ikaz mı yoksa yeni gelecek büyük ekranlarda görsel olacak mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201115 yıl comment_13743 Orta ekranda görsel mevcut...Nereden yaklaştı ise orası hareketleniyor felan Saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201115 yıl comment_13745 Eğer öyleyse bence on numara olur.Bmw var bizde dediğiniz gibi nereden yaklaştıkça ikaz sesi ile birlikte orası kızarıyor. Ön-arka ve köşeleri gösteriyor.Bu orta renkli ve büyük ekran ne zman gelecek? bu ne yaw böyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201115 yıl comment_13747 2012 nin ortalarında gelecek sanırsam ki birde hocam bu otomatik park paketi hariç sensörü serviste falan sonradan taktırsak sadece sesli mi olur görüntüyü de işlevsel yapabilir miyiz?Daha araç yok ortada sanki almışım gibi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın