Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11516 Yani ilk çıkan 2012 modellerde olmayacak mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11518 Arkadaşlar merhaba, Herkes gibi ben de takıldım Sony Müzik Sistemi'ne veya Touch'a merakla bekliyorum gelişmeleri. Başka bir mevzu var, powershitf'i de şimdi alamayacağımıza göre, ben hanımı ikna edebilmek adına otomatik park sistemini sunuyorum önüne. Ama çekincelerim yok değil tabi. Test edeniniz var mı hiç? Nasıl çalışıyor? Başarılı mı acaba??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11519 Yani ilk çıkan 2012 modellerde olmayacak mı ? Kendi adıma soyluyim hata olmasın hiç 2012 modelde gelecek demedim. 2012 yılında sunulacak demiştik donanım olarak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11520 Arkadaşlar merhaba, Herkes gibi ben de takıldım Sony Müzik Sistemi'ne veya Touch'a merakla bekliyorum gelişmeleri. Başka bir mevzu var, powershitf'i de şimdi alamayacağımıza göre, ben hanımı ikna edebilmek adına otomatik park sistemini sunuyorum önüne. Ama çekincelerim yok değil tabi. Test edeniniz var mı hiç? Nasıl çalışıyor? Başarılı mı acaba??? Focusun 1.2 katına başarılı park edebiliyor. Videoları izlemenizi tavsiye ederim daha verimli olması icin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11526 Kendi adıma soyluyim hata olmasın hiç 2012 modelde gelecek demedim. 2012 yılında sunulacak demiştik donanım olarak. Touch değil sadece Sony Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11527 Touch değil sadece Sony Sadece sony için gelecek taleplere göre değerlendirilecek denmişti...Onunla ilgili kesin bilgim yok...Touch opsiyon sunulacaksa eğer belki 2012'de tit yada titx de standart olursa...Sony'ye gerek kalmaz zaten... Daha sade ve şık tasarıma ulaşmış oluyor araç...Sony'de güncel teyp gibi çok tuşlu..Kalitesi tabiki yüksektir o ayrı mesele Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11535 Sadece sony için gelecek taleplere göre değerlendirilecek denmişti...Onunla ilgili kesin bilgim yok...Touch opsiyon sunulacaksa eğer belki 2012'de tit yada titx de standart olursa...Sony'ye gerek kalmaz zaten... Daha sade ve şık tasarıma ulaşmış oluyor araç...Sony'de güncel teyp gibi çok tuşlu..Kalitesi tabiki yüksektir o ayrı mesele sayın adminimiz internetteki baktığım videolarda dokunmatik ekranın olupta sonyinin olmadığı bir video görmedim bende sony takıntılıyım gelecek bütün özelliklerden daha önemli onun için ondan soruyorum. dokunmatik ekranın olupta sonyinin olmadığ bir video yada resim ekleyebilirmisin nasıl olcak acaba? sana zahmet. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11536 sayın adminimiz internetteki baktığım videolarda dokunmatik ekranın olupta sonyinin olmadığı bir video görmedim bende sony takıntılıyım gelecek bütün özelliklerden daha önemli onun için ondan soruyorum. dokunmatik ekranın olupta sonyinin olmadığ bir video yada resim ekleyebilirmisin nasıl olcak acaba? sana zahmet. Yanlış anlaşılma olmus sanırım. Halı hazırda Ford My Touch dokunmtik ekran Sony ile birlikte geliyor. Dokumatik olmadan Sony olanda var ayrttn. Birde sony olmayan tr de sunulan var Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11541 Yanlış anlaşılma olmus sanırım. Halı hazırda Ford My Touch dokunmtik ekran Sony ile birlikte geliyor. Dokumatik olmadan Sony olanda var ayrttn. Birde sony olmayan tr de sunulan var allah razı olsun senden ağzından bal damlıyo anladığım şu şimdi: sony olmadan satılan ford my touch var ama türkiyede sataılacak olanı sonyli olcak (istenirse sony olmayacak) eğer öpleyse bekle 2012 Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11542 allah razı olsun senden ağzından bal damlıyo anladığım şu şimdi: sony olmadan satılan ford my touch var ama türkiyede sataılacak olanı sonyli olcak (istenirse sony olamayacak) eğer öpleyse bekle 2012 Şöyle; 1-Ford My Touch dokunmtik ekran Sony ile birlikte geliyor. 2-Dokumatik olmadan Sony sistemli teyp 3-Dokunmatik yine yok, sony'siz teyp var. 3 suan bizde olan. 2 nin durumu net değil 1 ise yıl sonuna bayi trfndn ops. 2012 de donanım icinde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11549 Şöyle; 1-Ford My Touch dokunmtik ekran Sony ile birlikte geliyor. 2-Dokumatik olmadan Sony sistemli teyp 3-Dokunmatik yine yok, sony'siz teyp var. 3 suan bizde olan. 2 nin durumu net değil 1 ise yıl sonuna bayi trfndn ops. 2012 de donanım icinde. teşekkürler hocam. sayende bir konuyu daha internette sağda solda gezmeden(gereksiz ve saçma sapan o kadar yorum varki) tam ve eksiksiz olarak anladım. bu arada çok oluyom ama bir sorum daha olacak. daha önce bu gelecek donımlar hakkında 17" jant asla gelmeyecek diyordun yanlış hatrlamyorsam bunda bi değişiklik varmı şu anki jantlarda güzel ama bu arabaya biraz küçük kalıyo ne dersen o patron. sen tmm dersen 18 bile getirirler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11551 Ehehehehüüee...Yakup benim gibi takıntılı Focusçular gitgide çoğalmaya başladı forumda....Benim yüzümden tabeee...O kadar çok yere yazdımki takıntılarımı artık bana otosan focus satmaz kanaatindeyim... Eylemlerim Focusta Sony Olsun diyen 1 milyon kişi oluncaya kadar devam edecek..Nihoahahahhaaoooo..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11556 teşekkürler hocam. sayende bir konuyu daha internette sağda solda gezmeden(gereksiz ve saçma sapan o kadar yorum varki) tam ve eksiksiz olarak anladım. bu arada çok oluyom ama bir sorum daha olacak. daha önce bu gelecek donımlar hakkında 17" jant asla gelmeyecek diyordun yanlış hatrlamyorsam bunda bi değişiklik varmı şu anki jantlarda güzel ama bu arabaya biraz küçük kalıyo ne dersen o patron. sen tmm dersen 18 bile getirirler Rica ederim nedemek...Bizlerin amacı da bu zaten faydalanıp birbirimize paylaşım yapmak bunların yanında sohbet etmek diğer başlıklarımıza da bekliyoruz herkesi.. O konu da bilgim yok maalesef.. Tüm avrupa'da x Paket dışında 16'' mevcut hal böyle olunca bize özel bir ops'u zor görüyorum. Ama bayiiler zaman zaman iyi fiyatlara. olarak jantlar sunabiliyorlar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11557 2012 nisan veya mayıs ayı ford my touch(sonyli)+ekranlar büyüyo+ bagaj genişliyo+17" jant(gelirse)+ txp+otomatik part+elektrikli sunroof +180ps EcoBoost sedan= Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11572 Bende takıntılıyım Sony konusunda Sony'li araçlar diğerlerine göre çok daha karizmatik Şu sıralar aklımda bir soru daha var.Forumlarda hep Astra'nın 115hp dizel motorun bazı durumlarda aracı kaldırmadığını söylüyorlar.Acaba böyle bir durum Focus'ta olabilir mi ? Çünkü Focus Astra'dan daha büyük ve daha ağır bir araba. Birde Focus 115hp dizel ve 180hp Ecoboost motorun şu anki benzin ve mazot fiyatlarına göre km başına kaç kuruş yaktığını söyleyebilir misiniz bana ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın