Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11043 Megane de kart sokuyorsun vs bunda sistem farklı ama Maaliyet artar...Mümkün mertebe FORD alırken Üst donanım almaya çalışın.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11069 Bunda nasıl bir sistem var ? Arabayı çalıştırmak için sadece düğmeye mi basacağım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11070 Anahtar aracın içine girdiği an (isterse arka koltuk hiç farktmz) düğmeye basman yeterli.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11075 Ben aslında Style + Plus düşünüyordum o zaman 52-53bine geliyor.Bu arabayı bana ailem ehliyet+üniversite sınavı hediyesi olarak alacak o yüzden ilk arabamın 62-63bin gibi yüksek rakamlarda olmasını istemem yani onlara çok büyük bir yük olmak istemem.Onlar bana sen istediğin bölüme git istediğin gibi bi araba alacağız dediler ama benim vicdanım el vermiyor o kadarına ama anahtarla çalıştırma manuel klima olması radyo ekranının çok küçük bir şerit halinde olması led gündüz lambalarının olmaması bende Style'a karşı bir antipati uyandırdı Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11078 Yuh Araç nasıl anlıyor anahtarın içeride olduğunu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11084 Ben aslında Style + Plus düşünüyordum o zaman 52-53bine geliyor.Bu arabayı bana ailem ehliyet+üniversite sınavı hediyesi olarak alacak o yüzden ilk arabamın 62-63bin gibi yüksek rakamlarda olmasını istemem yani onlara çok büyük bir yük olmak istemem.Onlar bana sen istediğin bölüme git istediğin gibi bi araba alacağız dediler ama benim vicdanım el vermiyor o kadarına ama anahtarla çalıştırma manuel klima olması radyo ekranının çok küçük bir şerit halinde olması led gündüz lambalarının olmaması bende Style'a karşı bir antipati uyandırdı Kardeşim Titanium X alman gerekmez..Titanium al birde Park paketi al...Emin ol daha mutlu olacaksın. Çok fiyat farkı olmaz. Yuh Araç nasıl anlıyor anahtarın içeride olduğunu Onu focus'a bırak o anlar herşeyi , Algılayıcı sensörler var araç iç kenarlarında Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11094 Birşey daha : Şu anda Türkiye'de Focus'tan başka sesli komut sistemi olan bir araba var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11102 Bu işin sonu gelmez ya Titanium derken Titanium X te isterim ben o geldimi sunroofta isterim ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11103 Birşey daha : Şu anda Türkiye'de Focus'tan başka sesli komut sistemi olan bir araba var mı ? Vardır vardır, neden olmasın Ama sayamam ezbere bilmiyorum..Bluetooth diye yazabilir diğer firmalar Bu işin sonu gelmez ya Titanium derken Titanium X te isterim ben o geldimi sunroofta isterim ben Sen tecrübeleri dinle Pişman olma Titanium alın, alabilirseniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11111 Titanium alabiliriz benim içimi acıtan şey Titanium X paketinin 4bin TL den fazla olması.Gündüz ledlerini ek olarak takbilirler mi peki ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11123 Farklı yerlere farklı tasarımlarla olur..Yada çıkmacılardan vs yada yedek parçaya düşünce...Orjinali bulman zor ve pahalı olacaktır zaten..1-2 bin lira belkide...Xenon la birlikte. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11144 Ben Titanium X'ten vazgeçmeyeceğim galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11148 Sizce ben ecoboost mu almalıyım,dizel mi ? 4 kapılı mı almalıyım,5 kapılı mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11152 Sizce ben ecoboost mu almalıyım,dizel mi ? 4 kapılı mı almalıyım,5 kapılı mı ? Kardeşim bu tamamen sana kalmış bir seçim Kriterleri söylersen tavsiyede bulunabiliriz sadece Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201115 yıl comment_11237 Ben Titanium X'ten vazgeçmeyeceğim galiba Bencede en doğru seçim şu an titanium+park paketi. Zamdan önce fiyat aldığımda dizel hb beyazına 53000 demişlerdi ayak üstü şimdide 500 fazlasına rahatlıkla alınabilir diye düşünüyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın