Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201115 yıl comment_11346 Bu ara forum genelde sakin. Akşam biraz hareketlenir sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201115 yıl comment_11354 yeni bilgiler olmayınca.... kasım aralıka kadar da böyle gider sanırım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201115 yıl comment_11359 Benim Ağustos'ta 2012 model ile Touch ve Sony'nin geleceğine dair umudum var ancak o kadar beklerim daha da bekleyemem Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201115 yıl comment_11361 Yok kardesim touch o zamana imkansız gelemez ama sırf sony belli olmaz belki gelir. Son çeyrek de touch bayi tarafından sonradan takilabilir olabilirmiş. Daha erken olamaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201115 yıl comment_11367 Touch gelmesede Sony ile birlikte CD çalar ekranı büyük renkli ekranlardan olsa bari.Şimdiki çok dandik ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11480 MY FORD TOUCH'a Herkes hazır mı ? Ford Navigasyon’dan fazlasının yolda olduğu soyluyor. İnternet bağlantısı yapabilen Focus’ların, navigasyon dışında internet bağlantısına imkan verecek. Bildigin touch iste Ford yetkilisi otomatik vitesin ise Ekim’in ikinci yarısında Türkiye’ye gelecek olması ve 4000 TL’lik bir fiyat fark ile satılacak olacağı bilgisini iletti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11482 Offf şimdi focus'dan başka araba alınırmı yaa??? Gitgide daha da aşık oluyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11495 uA_Y_C_A kardeşim focus biraz dar geldi bana bu yüzden c max düşünüyorum. yalnız bunda dışardan navigasyon takma olayı varmıdır bilmiyorum. bu konuda bir yorum yapabilirsen çok sevinirim. buradaki bayilerin kendilerinden haberleri yok. bizlerde senin bu bilgilerin ışığında yolumuzu bulmaya çalışıyoruz. bunun için ayrıca teşekkür ederim. çok aydınlatıcı bilgileri senden öğreniyoruz. c max alacağım ben belki ama navigasyona takıntılyım biraz taktırabilirmiyiz küçük bir yorum yapabiirsen sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11496 uA_Y_C_A kardeşim focus biraz dar geldi bana bu yüzden c max düşünüyorum. yalnız bunda dışardan navigasyon takma olayı varmıdır bilmiyorum. bu konuda bir yorum yapabilirsen çok sevinirim. buradaki bayilerin kendilerinden haberleri yok. bizlerde senin bu bilgilerin ışığında yolumuzu bulmaya çalışıyoruz. bunun için ayrıca teşekkür ederim. çok aydınlatıcı bilgileri senden öğreniyoruz. c max alacağım ben belki ama navigasyona takıntılyım biraz taktırabilirmiyiz küçük bir yorum yapabiirsen sevinirim. Rica ederiz yardımcı olmaya çalışıyoruz el verdigince. Simdi bisey diyemem bir kaç gün icinde araştıracağım, my ford touch c-max e entegre edilir mi ? Diye soruyorsunuz değil mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11506 patronnnn.. yanlış mı anladım.. touch geliyomu dedin.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11509 patronnnn.. yanlış mı anladım.. touch geliyomu dedin.. Evet kesin geliyor. Aylar önce dediğimiz gibi yıl sonuna ins. Simdi deül Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11511 hay senin ağzını yirim.... daha önce 2012 diye konuşuluyordu da işte bu.. kral o zaman kral işte... bu haber süper oldu... kasımda falan gelir heralde demi... bizim o amerika resimlerinde gördüğümüz touch demi.. sonra 1 inç ekranlı aha bu da bizim taç demesinler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11514 hay senin ağzını yirim.... daha önce 2012 diye konuşuluyordu da işte bu.. kral o zaman kral işte... bu haber süper oldu... kasımda falan gelir heralde demi... bizim o amerika resimlerinde gördüğümüz touch demi.. sonra 1 inç ekranlı aha bu da bizim taç demesinler... valla süpersin Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201115 yıl comment_11515 hay senin ağzını yirim.... daha önce 2012 diye konuşuluyordu da işte bu.. kral o zaman kral işte... bu haber süper oldu... kasımda falan gelir heralde demi... bizim o amerika resimlerinde gördüğümüz touch demi.. sonra 1 inç ekranlı aha bu da bizim taç demesinler... 8 tane 1 inç evet 9 adet premium sony sistemli Yıl sonuna servis monteli olabilir. Bunları söylemek icin içerde olmak lazım biraz. Avrupada sunulsun o yeter. Onu takip etmeliyiz. Direk fabrika çıkışı 2012 gibi gözüküyor suan. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın