Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

• Yanıt 799
  • Görüntüleme 166,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ekrem Kayacan
    Ekrem Kayacan

Cok güzelsin be Focus :

• Çakal kelimesi az<..Kardeşim kısa vade nedir?1 ay,3 ay?1 yıl? Model Yılı? Nedir? Ayrıca Türkiye İnternet sitesinde bile 2012 den itibaren Touch yazarken sen niye bunu hiç söylemiyosun,MyTouch siste

• Focus 3 de Tek yönlü Park Işığı Uygulaması da mevcut arkadaşlar..Bu özelliğin tüm donanımlarda var olduğunu sanıyorum..İsterseniz hemen aracınızda deneyin...Park ışıkları,aracınızın kontağını kapattığ

Yanıtlama zamanı:

yeni bilgiler olmayınca.... kasım aralıka kadar da böyle gider sanırım...

Yanıtlama zamanı:

Benim Ağustos'ta 2012 model ile Touch ve Sony'nin geleceğine dair umudum var ancak o kadar beklerim daha da bekleyemem

Yanıtlama zamanı:

Touch gelmesede Sony ile birlikte CD çalar ekranı büyük renkli ekranlardan olsa bari.Şimdiki çok dandik ya

Yanıtlama zamanı:

MY FORD TOUCH'a Herkes hazır mı ?

Ford Navigasyon’dan fazlasının yolda olduğu soyluyor. İnternet bağlantısı yapabilen Focus’ların, navigasyon dışında internet bağlantısına imkan verecek. Bildigin touch iste :kıhkıh:

Ford yetkilisi otomatik vitesin ise Ekim’in ikinci yarısında Türkiye’ye gelecek olması ve 4000 TL’lik bir fiyat fark ile satılacak olacağı bilgisini iletti.

img1438w.jpg

Yanıtlama zamanı:

Offf şimdi focus'dan başka araba alınırmı yaa??? Gitgide daha da aşık oluyorum :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

uA_Y_C_A kardeşim focus biraz dar geldi bana bu yüzden c max düşünüyorum. yalnız bunda dışardan navigasyon takma olayı varmıdır bilmiyorum. bu konuda bir yorum yapabilirsen çok sevinirim. buradaki bayilerin kendilerinden haberleri yok. bizlerde senin bu bilgilerin ışığında yolumuzu bulmaya çalışıyoruz. bunun için ayrıca teşekkür ederim. çok aydınlatıcı bilgileri senden öğreniyoruz. c max alacağım ben belki ama navigasyona takıntılyım biraz taktırabilirmiyiz küçük bir yorum yapabiirsen sevinirim.

Yanıtlama zamanı:

uA_Y_C_A kardeşim focus biraz dar geldi bana bu yüzden c max düşünüyorum. yalnız bunda dışardan navigasyon takma olayı varmıdır bilmiyorum. bu konuda bir yorum yapabilirsen çok sevinirim. buradaki bayilerin kendilerinden haberleri yok. bizlerde senin bu bilgilerin ışığında yolumuzu bulmaya çalışıyoruz. bunun için ayrıca teşekkür ederim. çok aydınlatıcı bilgileri senden öğreniyoruz. c max alacağım ben belki ama navigasyona takıntılyım biraz taktırabilirmiyiz küçük bir yorum yapabiirsen sevinirim.

Rica ederiz yardımcı olmaya çalışıyoruz el verdigince.

Simdi bisey diyemem bir kaç gün icinde araştıracağım, my ford touch c-max e entegre edilir mi ? Diye soruyorsunuz değil mi

Yanıtlama zamanı:

patronnnn..:kıhkıh:

yanlış mı anladım.. touch geliyomu dedin..:D

Yanıtlama zamanı:

hay senin ağzını yirim.... :kıhkıh:

daha önce 2012 diye konuşuluyordu da

işte bu.. kral o zaman kral işte... bu haber süper oldu... kasımda falan gelir heralde demi...

bizim o amerika resimlerinde gördüğümüz touch demi..

sonra 1 inç ekranlı aha bu da bizim taç demesinler...:D

Yanıtlama zamanı:

hay senin ağzını yirim.... :D

işte bu.. kral o zaman kral işte... bu haber süper oldu... kasımda falan gelir heralde demi...

sonra 1 inç ekranlı aha bu da bizim taç demesinler...:)

valla süpersin :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

hay senin ağzını yirim.... :kıhkıh:

sonra 1 inç ekranlı aha bu da bizim taç demesinler...:D

8 tane 1 inç evet :)

9 adet premium sony sistemli

Yıl sonuna servis monteli olabilir. Bunları söylemek icin içerde olmak lazım biraz. Avrupada sunulsun o yeter. Onu takip etmeliyiz.

Direk fabrika çıkışı 2012 gibi gözüküyor suan.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.