Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201115 yıl comment_9327 iyice baktınızmı minderde de hareket vardır belki.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201115 yıl comment_9328 Mutfak da biri varsa bana yemek hazırlasın :) acıktım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201115 yıl comment_9330 patron minder diyorum.. belki yukarı aşağı yapan düğme, mindere salıncak hareketi de yaptırıyordur.. istermisin 8 yönlü olsun... olabilir.. katalogda 4 yönlü yazıyordu.. 6 çıktı bak.. 8 de olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201115 yıl comment_9331 şöyle bir kez daha özet gçeyim daha iyi anlarız ileri geri (koltuk ray üstünde kayıyor) Komple orantılı alt üst (bizim eski 2 yönlü olan tuş bu, alt minder ve sırt birlikte kalkıp iniyor) sırtlık ileri geri (eskiden elle çevrilen kumanda sadece sırtlık) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9347 tamam kızma.. Est. öyle şeymi olur Bende okuyunca iyi anlamadım, ayrıntılı yazdım azcuk Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9398 şaka.. patron.. x pakette far içleri beyaz, titanyumda siyah mı??.. öyle sanırım.. tam tersi idi önceden daha donanımlıda siyahtı içleri.. ledlerden mi kaynaklanıyor acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9399 şaka.. patron.. x pakette far içleri beyaz, titanyumda siyah mı??.. öyle sanırım.. tam tersi idi önceden daha donanımlıda siyahtı içleri.. ledlerden mi kaynaklanıyor acaba Ama eskisinden durum farklı. Mercek felan var zaten..Led de var evet. Ama biz bu kombinasyonun siyahını da görmüştük...Fakat seri üretime geçmedi ? ? !! ! ! geçtiyse de ben göremiyorum.. hiçbir yerde.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9403 nasıl peki beyaz güzel duruyor mu... canlı.. basit durmaz değil mi?.. öncekilerde siyah zemin daha bi oturaklı gösteriyordu... trendlerdeki o beyaz far, hemen trend olduğunu belli ediyordu.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9404 nasıl peki beyaz güzel duruyor mu... canlı.. basit durmaz değil mi?.. öncekilerde siyah zemin daha bi oturaklı gösteriyordu... trendlerdeki o beyaz far, hemen trend olduğunu belli ediyordu.. Bakınız , forumun ilk focusu konusu Trendlerin ici boş. X paketin ledleri zaten ben geliyorum diyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9431 deri koltuk renkleri veya diğer titanyum kumaş renklerinde farklı seçenekler var sanırım.. 2 çeşit mi sadece acaba... koyu renklerde açık renk (krem) açık renklerde siyah... deride de mi aynı durum... sanki kahverengi de kahve gibi deri koltuk.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın