Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl comment_7743 Bu güçteki bi araç için 9-10 lt. gayet makul bence. Normal 1,6 benzliler kadar yakacak hatta daha az çoğuna göre. Üstelik istediğin zamanda kırbacı verdinmi hakkınıda verecek . Focus Ecoboost alana 1 adette kırbaç veriyorlarmış zaten eşantiyon olaraktan..."Sakin Kullanmaktan" sıkılanlar için...Ehehehhüü... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl comment_7759 Bugün otokoçta satış elemanı havalı bir hatunla konuştum,çok burnu büyük bişiidi,suratıma bile bakmıyordu ..Dizellerde Start-Stop var mı dedim..O da,ilk gelen partide kısıtlı sayıda araçta var ama sonraki partilerde gelecek olan dizel focus 3 lerde start-stop olmayacak dedi...Ne kadar doğrudur bilemiyorum...NOT : Yanımda eşimde vardı,acaba ondan mı yüzüme bakmadı ki hiç???!!!,yoksa yakışıklılığım ve karizmam aynen yerinde duruyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl comment_7775 Gelir Gelir Dizellerde statrt-stop olacağı yönünde hala resmi bir açıklama olmayınca ve bugünkü hatunda öyle konuşunca kıllanmaya başladım birden...Neden bu konuda hala resmi açıklama yokki??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl comment_7777 Sayımız artsın Eski üyelerimiz yönetim olur canım , yabancıya gitmez Rütbe Ayrıntıları burada Eski uyeler kimler? Admin kim? Hani tanisma bolumune bilgilerinizi ekleyecektiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl comment_7784 Eski uyeler kimler? Admin kim? Hani tanisma bolumune bilgilerinizi ekleyecektiniz Admin , emm ümmm keemm kümmm İsimleri mavi ve kırmızı olanlar eski üyeler de şuan bizi yanlız bırakmayan herkes Tamam tanıtcam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl comment_7789 Yakup geliveri gari deyiverince gelir,o kadar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl comment_7791 Dizellerde statrt-stop olacağı yönünde hala resmi bir açıklama olmayınca ve bugünkü hatunda öyle konuşunca kıllanmaya başladım birden...Neden bu konuda hala resmi açıklama yokki??? Müsait vakitde bi öğrenmeye çalışalım o zman sizler telefonda çok görüşüyonuz biriniz sorun şunu da Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl comment_7802 dizel zaten çok az yakıyo, bu kadar takmaya gerek varmı ki... 1 litre mi yaktıracaksınız... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl comment_7831 http://www.newfocus.ford.eu/#/tr-tr/5door/interactive/interior patron, 9-12 aya kadar böyle olur demi ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl comment_7845 Bugün otokoçta satış elemanı havalı bir hatunla konuştum,çok burnu büyük bişiidi,suratıma bile bakmıyordu ..Dizellerde Start-Stop var mı dedim..O da,ilk gelen partide kısıtlı sayıda araçta var ama sonraki partilerde gelecek olan dizel focus 3 lerde start-stop olmayacak dedi...Ne kadar doğrudur bilemiyorum...NOT : Yanımda eşimde vardı,acaba ondan mı yüzüme bakmadı ki hiç???!!!,yoksa yakışıklılığım ve karizmam aynen yerinde duruyor Valla c.tesi aracı servise götürdüğümde, ordaki bayanda aynısını söyledi. Dizellerde start-stop sonraki partide gelmeyecek dedi. Test ettigim dizel F3 de vardı. Klima acikken çalışmıyor ayrıca. Test ile ilgili detayı ve incelemi resimli olarak yeni konu başlığında paylasicam ins. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl comment_7846 Valla c.tesi aracı servise götürdüğümde, ordaki bayanda aynısını söyledi. Dizellerde start-stop sonraki partide gelmeyecek dedi. Test ettigim dizel F3 de vardı. Klima acikken çalışmıyor ayrıca. Test ile ilgili detayı resimli ve detaylı olarak yeni konu başlığında paylasicam ins. Bekliyoz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl comment_7847 Bekliyoz Yarın olur büyük ihtimal. Cepteyim su an. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın