Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aydın'cım;

Malum seneye Octavia kasa değiştiriyor,muhtemelen en üst donanımı çok ama çok zengin olacaktır,DSG-TDİ ikilisi de olacak (hatta FIII'ten bile önce gelebilir!),şimdiki gibi C+ segment olursaaaaaaa -----------> :rolleyes:

Çekelim birer tane bari Mahmut :rolleyes:

Yakup golf nere octi nere yahu, sen al golfü biz ne yapalım onu.

• Yanıt 799
  • Görüntüleme 166,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ekrem Kayacan
    Ekrem Kayacan

Cok güzelsin be Focus :

• Çakal kelimesi az<..Kardeşim kısa vade nedir?1 ay,3 ay?1 yıl? Model Yılı? Nedir? Ayrıca Türkiye İnternet sitesinde bile 2012 den itibaren Touch yazarken sen niye bunu hiç söylemiyosun,MyTouch siste

• Focus 3 de Tek yönlü Park Işığı Uygulaması da mevcut arkadaşlar..Bu özelliğin tüm donanımlarda var olduğunu sanıyorum..İsterseniz hemen aracınızda deneyin...Park ışıkları,aracınızın kontağını kapattığ

Yanıtlama zamanı:

Mazda 6 ;

2,0 Benzinli 155 Hp ------> 75 Bin TL :rolleyes:

Mondi Selective :naughty:

2013 Octi Elegance TDİ_DSG :rolleyes:

Yanıtlama zamanı:

Yeni gelecek olan Mondeo'yu beklemek mantıklı olacaktır D sınıfı için..

Selective gibi donanımda süper olur tabi.

Yeni mondeo'ya da Touch sistemi ilerde adapte edilecek (New Mondeo)

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşın 2008 model vw touran aracında soğuk hava gelene kadar arabanın içinde kavruluyorsunuz, hatta kısa mesafelerde gideceğiniz yere varıyorsunuz.

Aracın orjinal hali ilk günden beri aynıymış, zaten yetkili servis dışında bir yere gitmeyen araçtı.

Belki skodalarınki daha iyidir(umarım öyledir octavia elegance'ım iyi soğutsun isterim :rolleyes: )

Valla ben beğeniyorum 5 dk da felan rahat soğutuyor...Hatta benim klima açıkken pencereyi açıyorum arabanın içindeki plastik kokusu gitsin diye(Aslında klima biraz koku yapıyor.... :naughty: ) kapattım mı buz gibi....Ha bu arada belki arkadaşınız ayarı tam bilmiyordur; çünkü AC düğmesi yok onun yerine ECON düğmesi var ve sadece ısıtmak için basılmalı çünkü klima çalışmıyor ECON a basınca...Bildiğimiz AC kapalı hali yani.... :rolleyes:

Yanıtlama zamanı:

vw çakması araç almayın okadar paraya yaa..

Golf var gül gibi..

Yav boss çakma makma araba ucuz mu ucuz donanım dolu mu dolu daha ne istiyon... :rolleyes: Tabi kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı gibi geldi seninkisi bana.... :naughty::rolleyes:

Yanıtlama zamanı:

Yav boss çakma makma araba ucuz mu ucuz donanım dolu mu dolu daha ne istiyon... :rolleyes: Tabi kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı gibi geldi seninkisi bana.... :testere::naughty:

Oldu mu şimdi bu yakıştı mı yani :rolleyes:

Türkiye'de ki özel durumdan ötürü fiyatlar bize iyiymiş gibi geliyor.Doğus politikası ortada hocam..5-6 bin farkı grubunda dağıtmış pazar payını arttırmaya çalışıyor.

Yanıtlama zamanı:

klima koku yapıyorsa bakteri olmuştur..Bakım yaptırmanız tavsiyedir :rolleyes:

Zaten bakımı geldi de ben biraz sallıyorum.... :rolleyes:

Yanıtlama zamanı:

Oldu mu şimdi bu yakıştı mı yani :rolleyes:

Türkiye'de ki özel durumdan ötürü fiyatlar bize iyiymiş gibi geliyor.Doğus politikası ortada hocam..5-6 bin farkı grubunda dağıtmış pazar payını arttırmaya çalışıyor.

Boss Skoda'nın distürübitörü Yüce Auto'dur...Doğuş ile hiçbir bağlantısı yoktur...Aynı zamanda şu anki euro kurunu göze alırsak Avrupa ile aynı fiyata almış oluyoruz arabayı....Bi de bizde %18 KDV var... :rolleyes: Bu arada ben şaka meilli söylemiştim alınma lütfen.... :naughty:

Yanıtlama zamanı:

Yeni gelecek olan Mondeo'yu beklemek mantıklı olacaktır D sınıfı için..

Selective gibi donanımda süper olur tabi.

Yeni mondeo'ya da Touch sistemi ilerde adapte edilecek (New Mondeo)

Zaten sahibi olduğum en bol şey zaman,nerde paraaa :rolleyes:

Yanıtlama zamanı:

Boss Skoda'nın distürübitörü Yüce Auto'dur...Doğuş ile hiçbir bağlantısı yoktur...Aynı zamanda şu anki euro kurunu göze alırsak Avrupa ile aynı fiyata almış oluyoruz arabayı....Bi de bizde %18 KDV var... :rolleyes: Bu arada ben şaka meilli söylemiştim alınma lütfen.... :naughty:

Yüce Auto kimin :rolleyes:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.