Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl comment_14401 Aydın'cım; Malum seneye Octavia kasa değiştiriyor,muhtemelen en üst donanımı çok ama çok zengin olacaktır,DSG-TDİ ikilisi de olacak (hatta FIII'ten bile önce gelebilir!),şimdiki gibi C+ segment olursaaaaaaa -----------> Çekelim birer tane bari Mahmut Yakup golf nere octi nere yahu, sen al golfü biz ne yapalım onu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl comment_14403 Ahh ahh Mahmut abi skoda almaz Mazda 6 alır onu almaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl comment_14408 Muhtemelen yoktur..varsa da 1.6 değildir Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl comment_14419 Mazda 6 ; 2,0 Benzinli 155 Hp ------> 75 Bin TL Mondi Selective 2013 Octi Elegance TDİ_DSG Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl comment_14421 Yeni gelecek olan Mondeo'yu beklemek mantıklı olacaktır D sınıfı için.. Selective gibi donanımda süper olur tabi. Yeni mondeo'ya da Touch sistemi ilerde adapte edilecek (New Mondeo) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl comment_14430 Arkadaşın 2008 model vw touran aracında soğuk hava gelene kadar arabanın içinde kavruluyorsunuz, hatta kısa mesafelerde gideceğiniz yere varıyorsunuz. Aracın orjinal hali ilk günden beri aynıymış, zaten yetkili servis dışında bir yere gitmeyen araçtı. Belki skodalarınki daha iyidir(umarım öyledir octavia elegance'ım iyi soğutsun isterim ) Valla ben beğeniyorum 5 dk da felan rahat soğutuyor...Hatta benim klima açıkken pencereyi açıyorum arabanın içindeki plastik kokusu gitsin diye(Aslında klima biraz koku yapıyor.... ) kapattım mı buz gibi....Ha bu arada belki arkadaşınız ayarı tam bilmiyordur; çünkü AC düğmesi yok onun yerine ECON düğmesi var ve sadece ısıtmak için basılmalı çünkü klima çalışmıyor ECON a basınca...Bildiğimiz AC kapalı hali yani.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl comment_14431 klima koku yapıyorsa bakteri olmuştur..Bakım yaptırmanız tavsiyedir Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl comment_14432 vw çakması araç almayın okadar paraya yaa.. Golf var gül gibi.. Yav boss çakma makma araba ucuz mu ucuz donanım dolu mu dolu daha ne istiyon... Tabi kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı gibi geldi seninkisi bana.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl comment_14433 Yav boss çakma makma araba ucuz mu ucuz donanım dolu mu dolu daha ne istiyon... Tabi kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı gibi geldi seninkisi bana.... Oldu mu şimdi bu yakıştı mı yani Türkiye'de ki özel durumdan ötürü fiyatlar bize iyiymiş gibi geliyor.Doğus politikası ortada hocam..5-6 bin farkı grubunda dağıtmış pazar payını arttırmaya çalışıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl comment_14434 klima koku yapıyorsa bakteri olmuştur..Bakım yaptırmanız tavsiyedir Zaten bakımı geldi de ben biraz sallıyorum.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl comment_14435 Oldu mu şimdi bu yakıştı mı yani Türkiye'de ki özel durumdan ötürü fiyatlar bize iyiymiş gibi geliyor.Doğus politikası ortada hocam..5-6 bin farkı grubunda dağıtmış pazar payını arttırmaya çalışıyor. Boss Skoda'nın distürübitörü Yüce Auto'dur...Doğuş ile hiçbir bağlantısı yoktur...Aynı zamanda şu anki euro kurunu göze alırsak Avrupa ile aynı fiyata almış oluyoruz arabayı....Bi de bizde %18 KDV var... Bu arada ben şaka meilli söylemiştim alınma lütfen.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl comment_14436 Yeni gelecek olan Mondeo'yu beklemek mantıklı olacaktır D sınıfı için.. Selective gibi donanımda süper olur tabi. Yeni mondeo'ya da Touch sistemi ilerde adapte edilecek (New Mondeo) Zaten sahibi olduğum en bol şey zaman,nerde paraaa Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl comment_14437 Boss Skoda'nın distürübitörü Yüce Auto'dur...Doğuş ile hiçbir bağlantısı yoktur...Aynı zamanda şu anki euro kurunu göze alırsak Avrupa ile aynı fiyata almış oluyoruz arabayı....Bi de bizde %18 KDV var... Bu arada ben şaka meilli söylemiştim alınma lütfen.... Yüce Auto kimin Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl comment_14438 Zaten sahibi olduğum en bol şey zaman,nerde paraaa Kimde olduğu belli olmayan şey Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın