Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Şuan bu kadar...

Focus için.

patron focus için bu kadar.. başka modeller için var mı yeni bilgi.. mesela mondeo..:yeah:

• Yanıt 799
  • Görüntüleme 166k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ekrem Kayacan
    Ekrem Kayacan

Cok güzelsin be Focus :

• Çakal kelimesi az<..Kardeşim kısa vade nedir?1 ay,3 ay?1 yıl? Model Yılı? Nedir? Ayrıca Türkiye İnternet sitesinde bile 2012 den itibaren Touch yazarken sen niye bunu hiç söylemiyosun,MyTouch siste

• Focus 3 de Tek yönlü Park Işığı Uygulaması da mevcut arkadaşlar..Bu özelliğin tüm donanımlarda var olduğunu sanıyorum..İsterseniz hemen aracınızda deneyin...Park ışıkları,aracınızın kontağını kapattığ

Yanıtlama zamanı:

patron focus için bu kadar.. başka modeller için var mı yeni bilgi.. mesela mondeo..:yeah:

Yeni icerik kısmından okumadığınız başlıklara bakabilirseniz sevinirim.

Diğer modelleri kendi başlıklarında paylaştım.

Saygılar

Yanıtlama zamanı:

patron ecoboost a powershift yakında demiştin.. ne kadar yakın..:D

Yanıtlama zamanı:

Daktırım Bret Pitim,sen paralanıncya kadar daha ne arabalar çıkar,focus 3 eskir o zamana :D)

Men Ford istirem ama..

Yanıtlama zamanı:

yaklaşık iki ay kadar önce 4 k ecoboost bir focus aldım.

çok memnunum.

benim bayiden aldığım bilgi ecoboost motorun otomatik vitesinin 2-3 seneden önce çıkamayacağıydı.

bu değiştiyse bilemiyorum ancak düz viteste 180 beygirlik bir araç kullanmak inanılmaz keyifli.

Yanıtlama zamanı:

Aracın resimlerini, Benim Arabam kısmında :( Sizi ise tanışma kısmında tanımak istiyoruz :)

Detaylı anlatımları aracınızın başlığında veya burada okumak bize keyif verecektir.

Teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

yaklaşık iki ay kadar önce 4 k ecoboost bir focus aldım.

çok memnunum.

benim bayiden aldığım bilgi ecoboost motorun otomatik vitesinin 2-3 seneden önce çıkamayacağıydı.

bu değiştiyse bilemiyorum ancak düz viteste 180 beygirlik bir araç kullanmak inanılmaz keyifli.

hayırlı uğurlu olsun..

biraz anlatın o zaman :(

Yanıtlama zamanı:

slm arkadaşlar focus 1.6 tdci style plus araba aldım start stop özelliğinin olup olmadığını bilmiyorum bayiden yok dediler ama 2 tane daha araba var farklı renklerde eğer onlarda varsa onlardan birini alacağım olup olmadığını nasıl anlarız

Yanıtlama zamanı:

slm arkadaşlar focus 1.6 tdci style plus araba aldım start stop özelliğinin olup olmadığını bilmiyorum bayiden yok dediler ama 2 tane daha araba var farklı renklerde eğer onlarda varsa onlardan birini alacağım olup olmadığını nasıl anlarız

Dün diğer başlıkta sorunuza cevap almıştınız..sanıyorum.

Yanıtlama zamanı:

slm arkadaşlar aracı teslim alalı 4 gün oldu gayet memnunun araçta start stop özelliği var buna çok sevindim öceden bende focus 1 vardı ona göre çok atik yalnız bir yerden falan ses geliyor servisteki arkadaş daha çok tecrübeli değiliz sonra bakalım dedi hayırlısı artık

Yanıtlama zamanı:

slm arkadaşlar aracı teslim alalı 4 gün oldu gayet memnunun araçta start stop özelliği var buna çok sevindim öceden bende focus 1 vardı ona göre çok atik yalnız bir yerden falan ses geliyor servisteki arkadaş daha çok tecrübeli değiliz sonra bakalım dedi hayırlısı artık

Hayırlı olsun umarım çözüm bulunur.

Yanıtlama zamanı:

büyük bir sıkıntı değil sanırım sensörleri kapatan kapaktan geliyor sonra değiştirelim biraz tecrübe kazanalımda dediler. teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

plus paketli style alırsanız var start stop. belli bir süre gidip ışıklara gelince araba stop edince anlarsınız. hayırlı uğurlu olsun...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.