Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Focus 3 de Tek yönlü Park Işığı Uygulaması da mevcut arkadaşlar..Bu özelliğin tüm donanımlarda var olduğunu sanıyorum..İsterseniz hemen aracınızda deneyin...Park ışıkları,aracınızın kontağını kapattığınızda sinyal kolunu sağa yada sola indirdiğinizde devreye giriyor ve öylece kalıyor....Buyrun fotolar....

img0281pb.th.jpg

img0279yl.th.jpg

• Yanıt 799
  • Görüntüleme 166k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ekrem Kayacan
    Ekrem Kayacan

Cok güzelsin be Focus :

• Çakal kelimesi az<..Kardeşim kısa vade nedir?1 ay,3 ay?1 yıl? Model Yılı? Nedir? Ayrıca Türkiye İnternet sitesinde bile 2012 den itibaren Touch yazarken sen niye bunu hiç söylemiyosun,MyTouch siste

• Focus 3 de Tek yönlü Park Işığı Uygulaması da mevcut arkadaşlar..Bu özelliğin tüm donanımlarda var olduğunu sanıyorum..İsterseniz hemen aracınızda deneyin...Park ışıkları,aracınızın kontağını kapattığ

Yanıtlama zamanı:

bu özellik benim fiorinoda da var bşeyede yaramıyor vallah

Yanıtlama zamanı:

bu özellik benim fiorinoda da var bşeyede yaramıyor vallah

Tam bunu yazıcaktım fio da da var, bizim FII lerde de var hatırladığım kadarıyla.

Ama ne işe yarar bilmiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Ya güya yol kenarına parkederde giderseniz bi yere o taraftan gelenler sizi daha iyi parketsin diye..Özellikle karanlık sokaklarda arabanız tek parkeden ise yol kenarında ya da en arka sıradaki araçsa o zaman bu ışığı kullanmak aracınızın güvenliği açısından Önemli bir Özellik....

Bu arada Focus 2,5 larda bu Özellik yok...

Bora A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ya güya yol kenarına parkederde giderseniz bi yere o taraftan gelenler sizi daha iyi parketsin diye..Özellikle karanlık sokaklarda arabanız tek parkeden ise yol kenarında ya da en arka sıradaki araçsa o zaman bu ışığı kullanmak aracınızın güvenliği açısından Önemli bir Özellik....

Bu arada Focus 2,5 larda bu Özellik yok...

Connect lerde bile var bu Özellik yaww.

Yanıtlama zamanı:

O değilde geçenlerde bizim Ford servisini baya bir sıkıştırdım" Kardeşim ne zaman gelecek bu sonyler" die. Resmi olmayan bir ağızdan aldığım bilgiye göre -şaka değil- sonyler gelse de SYNCTouch olmayabilirmiş o yüzden Otosan JAMESON diye bir firmayla anlaşmış duyduklarım bunlar. Adam gözümün önünde aradı vAllaha şaşırdım kaldım. Sanırım MyTouch olacak ChakmaTouch...

Yanıtlama zamanı:

Ahhahahaaaaa...Ya Velid çok güldürdün beni sabah sabah..Demek Jameson....Ehehehheeüeee....Hoş...Gerçi Jameson'ında iyi navigasyon ve oto multimedya aletleri var ama sonynin 10 milyonda biri falendır kalite düzeyi..Ford SONY firmasının büyük ortağıdır.O yüzden araçlarında sony kullanır..Hatta Ford DAB sistemlerinin(yani sony yazmayanların) hepsinin elektronik aksamları da sony fabrikalarında üretilir...O yüzden Jamesonla anlaşma falan mümkün diil...Ama Jamesonı satın alıp sony ye katabilir bak o olur eheheheüeee...

Yanıtlama zamanı:

jenna jameson olmasın.......da o olsa süper olurdu..... :smiley2k:

l6ym.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ahhahahaaaaa...Ya Velid çok güldürdün beni sabah sabah..Demek Jameson....Ehehehheeüeee....Hoş...Gerçi Jameson'ında iyi navigasyon ve oto multimedya aletleri var ama sonynin 10 milyonda biri falendır kalite düzeyi..Ford SONY firmasının büyük ortağıdır.O yüzden araçlarında sony kullanır..Hatta Ford DAB sistemlerinin(yani sony yazmayanların) hepsinin elektronik aksamları da sony fabrikalarında üretilir...O yüzden Jamesonla anlaşma falan mümkün diil...Ama Jamesonı satın alıp sony ye katabilir bak o olur eheheheüeee...

Valla hiç emin olma. Otosanın bundan önce çok daha kötü apaçilikler bile yapmışlığı var. :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

jenna jameson olmasın.......da o olsa süper olurdu..... :smiley2k:

l6ym.jpg

Valla hiiç fena olmazdı dostum,focus 3 e bunu da ekleselermiş keşke..ehehehehüüeeeee....

Valla hiç emin olma. Otosanın bundan önce çok daha kötü apaçilikler bile yapmışlığı var. :)

Yapar mı yapar diyosun yani Mertol ha...Otosan yapıyorsa dediğin gibi yaparlarda Ford yapmaz yaa...O kadar da diil yani....Sony'yi terkedip Jameson dene çinli firmayla yapmaz ..I-Ih..Sanmam...Bu Jamesondan bir MP4 almıştım ben,arayüzü felan çok dandikti,ikide br kitlenirdi felan...Hırsızlar çaldı..Ne yapacaklarsa artık...ehehehe...Bide navigasyon ve DVD sistemlerini görmüştüm....Klasik çin markası işte.....Fordun Sonyde üreteceği Focuslarda belki olur Jameson sistemler bak o aklma geldi şimdi....

Yanıtlama zamanı:

O değilde geçenlerde bizim Ford servisini baya bir sıkıştırdım" Kardeşim ne zaman gelecek bu sonyler" die. Resmi olmayan bir ağızdan aldığım bilgiye göre -şaka değil- sonyler gelse de SYNCTouch olmayabilirmiş o yüzden Otosan JAMESON diye bir firmayla anlaşmış duyduklarım bunlar. Adam gözümün önünde aradı vAllaha şaşırdım kaldım. Sanırım MyTouch olacak ChakmaTouch...

Resmi olmayan ağızlara bakmayın siz :) Resmi bir çok açıklama var zıttı yönünde :smiley2k:

saygılar

Yanıtlama zamanı:

Ben bilmem valla ben de Fod'çunun yalancısıyım. :) Şaka bir yana da bu servis elemanlarının kendinden haberi yok yaw. Acaba Bu türden manyaklar özenerek mi. Adam halen jameson diyor bana. "E alamanyadan sony+touch getirin parası neyse verek" didim "yok biz perakende çalışmıyoz" diyor. Manyağa bak hele. Sanki herkesin filosu var toptan getirtiyorlarmış. O değil adam sony teybin parça numarasını bile bulamadı. Bu nasıl yedek parça bölümü ya. Bu nasıl serkeşlik aga.

S.Velid Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Velid bakma sen onlara..Onlar Sonynin ne markası olduğunu bile bilmez.....Düntada Fordu en kötü temsil eden şirketlerin başında Otosan geliyor...Çünkü adamlar hala şark zihniyetinde iş yapıyorlar....

Yanıtlama zamanı:

Boşuna tartışıyorsunuz !

Üstad Yakup gelecek diyorsa gelecek.

O kadar !

:)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.