Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201115 yıl comment_8321 D segmenti. incelemedim Mahmut; ben peugeot görmek istemiyorum artık.Yollarda görünce bile içim bir fena oluyor. Bir peugeot aldı annemi bizden Başın Sağolsun dostum.Mekanı Cennet olsun..Zaten Tüm Anaların mekanı Cennet..Tabi hayırlı evlat yetiştiren,vatanına,milletine bağlı evlat yetiştiren anaların daha güzel yerlerde bulunduğu kesin..Tüm anaları saygıyla anıyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201115 yıl comment_8327 D segmenti. incelemedim Mahmut; ben peugeot görmek istemiyorum artık.Yollarda görünce bile içim bir fena oluyor. Bir peugeot aldı annemi bizden Başın sağolsun hocam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201115 yıl comment_8328 Başın Sağolsun dostum.Mekanı Cennet olsun..Zaten Tüm Anaların mekanı Cennet..Tabi hayırlı evlat yetiştiren,vatanına,milletine bağlı evlat yetiştiren anaların daha güzel yerlerde bulunduğu kesin..Tüm anaları saygıyla anıyorum... Sağol, dostlar sağolsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201115 yıl comment_8333 Sağolun dostlar. Kader işte annem arabasını çok severdi, 307 yi. Kirlendimi hemen yıkansın isterdi, o çok beğendi diye alınmıştı 307, kendisine çarpan araçta 307 oldu maalesef çok acı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201115 yıl comment_8348 bu arada.. fodun sitesindeki renk seçenekleri bölümdeki focus resminin jantları ne kadar kocaman duruyor öyle .. tekerlek yuvasını tam doldurmuş.. bu resimleri koyuyorlar ama seçeneklerde yok alamıyoruz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201115 yıl comment_8350 Aslında Jant opsiyonu sunmuş ford su hani collection janti olan. ehehe Bu arada mini Stepne opsiyonu kesin konulmuş. Fiyatı kesin bilmiyorum.. Liste de yok demeyin servisler ayar çekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201115 yıl comment_8353 tamir kiti opsiyonlu yok demi.. bagajda kaç litre kazanıyoruz o zaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201115 yıl comment_8355 patron birde dergi bagaj yükleme eşğini eleştirmiş focusun.. şimdi mini stepne konunca derinlikte artacak daha kullanışsız çukur gibi olmaz mı... bu konuda cmax e hastayım .. dümdüz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201115 yıl comment_8359 Bi ara Showroomda ölçeriz eskisinden farklı mi değilmi. Eleştirisi su yöndedir. Yüksek yapilmistir eşik. Onu bakarak anlayamayiz. Pratik de kullananlar söyleyecek artık bize Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201115 yıl comment_9322 bu arada ... koltuğa taktım da.. bu titanyum x deki elektrikli koltuk, mondeo daki elektrikli koltuk gibi mi .. resim ekleyemedim de mondeo konusunda resmi var... yani mondeodaki hafıza düğmeleri hariç, bir tane yatay bir tane de dikey iki tane hareketli tuş var, ileri- geri, aşağı- yukarı ve sırtı arkaya- öne gibi ayarlar mevcut mu yani... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201115 yıl comment_9324 ileri geri Komple orantılı alt üst ve sırtlık ileri geri yani 6 yönlü X paketli sürücü koltuğu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201115 yıl comment_9326 harika ya harika.. işte bu.. çok mu zor du sanki şimdiye kadar.. sadece yukarı aşağı idi onu da sonra iptal etti..... mutfakta biri mi var.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın