Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_8013 patron gelecek diyodun hani.. şimdi inşallah maşallah ,,, şüpheli bi durum mu var yoksa.. aman gözünü seveyim.. bekliyoruz Ben açıkcası gelmemesini hiç düşenemiyorum bile.zaten sitelerinde yazmışlardı ..Ona güvenilmez tabi. Hatta kişisel fikrim bunlar Touch gelene kadar normal sony'yi es geçebilir.Umarım böyle olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_8017 Ben açıkcası gelmemesini hiç düşenemiyorum bile.zaten sitelerinde yazmışlardı ..Ona güvenilmez tabi. Hatta kişisel fikrim bunlar Touch gelene kadar normal sony'yi es geçebilir.Umarım böyle olmaz Sony'yi es geçerse birçok müşteride Fordu es geçer..Sıkıysa Mondeoyada sony koymasınlar bakalım ne olacak... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_8019 Sony'yi es geçerse birçok müşteride Fordu es geçer..Sıkıysa Mondeoyada sony koymasınlar bakalım ne olacak... Yaw sanki ford onu çok düşünüyor Bu araba satar abicim..Sürünce anlarsın..Resimlerle olmuyor maalesef Bird ford hiçbir zaman donanımıyla çok satılmadı Ama bu sefer değişecek gibi..Güvenlik üst düzeyde.Yıl sonu itibarı ile Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_8022 Yaw sanki ford onu çok düşünüyor Bu araba satar abicim..Sürünce anlarsın..Resimlerle olmuyor maalesef Bird ford hiçbir zaman donanımıyla çok satılmadı Ama bu sefer değişecek gibi..Güvenlik üst düzeyde.Yıl sonu itibarı ile Görücez bakalım...Bence sony etirlecek ama ek ücret alınacak,yani eskisi gibi Titanyumda sony standart diil paralı olacak...Ya da sony sistemini demonte satacaklar,oradan da ayrı para kazanacaklar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_8058 Mutlaka test edin, mümkünse hem dizeli hem ecoboostu. Özellikle ecoboostu şiddetle tavsiye ederim yok böyle bir tat Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_8079 Rocker böyle diyon da sonra gidip ecoboost almayasın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_8085 Rocker böyle diyon da sonra gidip ecoboost almayasın. Param çoksa alırım tabiii ecobooost süper motor,harika bir teknoloji....Dizel motordan çok daha iyi ve sağlam...Ama yok o kadar param...Var da yok yani...Ecoboost motor şu anda vw nin TSI motorlarından bile daha iyi diyebilirim.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_8087 Zaten daha iyi abicim en son ecoboost imza attı Buarada avrupada aynı olan fiyatlar tr de değişiyor dizel için 2000 fazla veriyorsunuz..ben hazmetmekte zorlanıyorum bu durumu.. sony diyeceğinize bence bunu söylemelisiniz sayın rocker Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_8097 Zaten daha iyi abicim en son ecoboost imza attı Buarada avrupada aynı olan fiyatlar tr de değişiyor dizel için 2000 fazla veriyorsunuz..ben hazmetmekte zorlanıyorum bu durumu.. sony diyeceğinize bence bunu söylemelisiniz sayın rocker Türkiyede durum bu,dizel diyince ihtiyacı olanda olmayanda alıyor,o yüzden de fiyat pahalı..Halbuki ecoboostla dizeli kıyaslamak mümkün değil,o güç ve sürüş zevki nerdeee dizeldeki nefesin erken tükenmesi nerde....Ama artık benim için çok uzak ecoboost,ben dizel almak durumndayım maalesef...Sony sanki çok mu önemsiz...Ecoboost motor teknolojisi ise sony de donanım teknolojisi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201115 yıl comment_8139 Fordun her motorunun çok iyi olduğuna inandığım gibi Ecoboost'un da TSI dan bir gömlek üstün olduğunu düşünüyorum, tıpkı powershift'in DSG den çok daha iyi olduğunu düşündüğüm gibi. Arkadaşlar araç seçerken yada alma kararı verirken lütfen sadece donanımlarına değil sürüş özelliklerine de bakalım; ben TDCI kullanmama rağmen bazen sony teybi açmıyorum dizel motorun sesi bile hoşuma gidiyor. Herhalde altımda bir ecoboost motor olsa yanlızken teybi açmak yerine motorun müziğini dinlemek isterim sürekli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201115 yıl comment_8257 Dillerin dert görmesin emi Aydın !! Yıllardır firma temsilcilerinin kullandığı F II'leri görmekten tiksinti gelmişti,"ne kadar da çok focus var etrafta" diye geçiriyordum içimden.Taki sizlerle tanışana,F 2,5 alana dek... Anladım ki herşeyden önce Yol tutuş,sürüş hissi,sağlamlık önemli.Kullandığım pek çok araç tat vermez oldu artık bana. Aydıncım avatarda ki Mondeo'da neyin nesi? D segmentine diktin gözü galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201115 yıl comment_8264 Dillerin dert görmesin emi Aydın !! Yıllardır firma temsilcilerinin kullandığı F II'leri görmekten tiksinti gelmişti,"ne kadar da çok focus var etrafta" diye geçiriyordum içimden.Taki sizlerle tanışana,F 2,5 alana dek... Anladım ki herşeyden önce Yol tutuş,sürüş hissi,sağlamlık önemli.Kullandığım pek çok araç tat vermez oldu artık bana. Aydıncım avatarda ki Mondeo'da neyin nesi? D segmentine diktin gözü galiba C segmentinde bindiğim arabadan daha iyi bir seçenek bulamadım, mecbur D segmentine rotayı çevirdik. Ama ne zaman olur bilinmez tabi evin kredisi var daha Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201115 yıl comment_8294 508'i inceleme fırsatı buldun mu hiç? Yakından epey haşmetli duruyor, Hangi sınıfa giriyor şimdi bu araç? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201115 yıl comment_8299 508'i inceleme fırsatı buldun mu hiç? Yakından epey haşmetli duruyor, Hangi sınıfa giriyor şimdi bu araç? D segmenti. incelemedim Mahmut; ben peugeot görmek istemiyorum artık.Yollarda görünce bile içim bir fena oluyor. Bir peugeot aldı annemi bizden Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın