Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

• Yanıt 799
  • Görüntüleme 167,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ekrem Kayacan
    Ekrem Kayacan

Cok güzelsin be Focus :

• Çakal kelimesi az<..Kardeşim kısa vade nedir?1 ay,3 ay?1 yıl? Model Yılı? Nedir? Ayrıca Türkiye İnternet sitesinde bile 2012 den itibaren Touch yazarken sen niye bunu hiç söylemiyosun,MyTouch siste

• Focus 3 de Tek yönlü Park Işığı Uygulaması da mevcut arkadaşlar..Bu özelliğin tüm donanımlarda var olduğunu sanıyorum..İsterseniz hemen aracınızda deneyin...Park ışıkları,aracınızın kontağını kapattığ

Yanıtlama zamanı:

Valla c.tesi aracı servise götürdüğümde, ordaki bayanda aynısını söyledi. Dizellerde start-stop sonraki partide gelmeyecek dedi. Test ettigim dizel F3 de vardı. Klima acikken çalışmıyor ayrıca. Test ile ilgili detayı ve incelemi resimli olarak yeni konu başlığında paylasicam ins.

Bence yanlış biliyorlar,çünkü Start-Stop sistemi Dizel Motorlarda Tüm dünyada standart...Tahminimce start-stop olayı yeni dizel motordan ayrıştırılamıyor...Umarım o hatunların dediği gibi olmaz.Biz Focusun özellikleri ileri gidecek diye beklerken geri geri götürüyorlar sürekli...-dııııt-....-lar bunlar la.... :naughty::duel:

Yanıtlama zamanı:

Bence yanlış biliyorlar,çünkü Start-Stop sistemi Dizel Motorlarda Tüm dünyada standart...Tahminimce start-stop olayı yeni dizel motordan ayrıştırılamıyor...Umarım o hatunların dediği gibi olmaz.Biz Focusun özellikleri ileri gidecek diye beklerken geri geri götürüyorlar sürekli...-dııııt-....-lar bunlar la.... :naughty::duel:

İnşallah senin dediğin gibidir dostum.

Yanıtlama zamanı:

Bu arada Style Plus donanımlı bir focus 3 gördüm dün,dikiz aynalarının altında da lamba vardı..Yani sadece Titanyumlarda değil,Style Pluslarda da var bu özellik,merak edenlere...

Yanıtlama zamanı:
:kıhkıh:
Yanıtlama zamanı:

Bu arada Style Plus donanımlı bir focus 3 gördüm dün,dikiz aynalarının altında da lamba vardı..Yani sadece Titanyumlarda değil,Style Pluslarda da var bu özellik,merak edenlere...

Maraştaki titanium hb 125 ps araçta dikiz aynaların altında lamba yoktu bende hepsinde olmayacak sanarak üzülmüştüm söylediğiniz iyi oldu :P

Yanıtlama zamanı:

Valla ben Sedan Blazer Mavi Style Plus Focus 3 de gördüm dün..İçi de Bey döşemeydi...Ama ben bej döşemeyi pek sevmiyorum,güzel görünümlü ama kullanışssız,Balzer Maviye iyi gitmişti...Sytle plusta olup Titanyumda olmaması ilginç..Acaba "Taşradaki" titanyumlarda yokda Ankaradakinde Style Plus da dahi var mı... :P Yani "Taşralı"İstanbullulara titanyum bile daha düşük donanımlı mı gönderiliyor aceba..... :D

Yanıtlama zamanı:

oo blazer.. benim eski dostum... :P ozaman balzerımı alırken de bej döşeme istemiştim ama.. olmadı kinetik tasarım titanyum felsefesi koyu renkler üzerineymiş.. tek renk vardı...

Yanıtlama zamanı:

oo blazer.. benim eski dostum... :P ozaman balzerımı alırken de bej döşeme istemiştim ama.. olmadı kinetik tasarım titanyum felsefesi koyu renkler üzerineymiş.. tek renk vardı...

Arkadaşlar, yeni Focusta usb girişine flash bellek takıp radyodan deneyen var mı?Çok merak ettim de...Yalnız usb girişi torpidoya konmuş,hiç ergonomik değil,keşke konsola ya da orta kol dayama içine konsaymış...

Yanıtlama zamanı:

iyi aslında elden ayaktan uzak...:(

Yanıtlama zamanı:

patron gelecek diyodun hani.. :( şimdi inşallah maşallah ,,, şüpheli bi durum mu var yoksa.. :P aman gözünü seveyim.. bekliyoruz

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.