Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl comment_7849 Yarın olur büyük ihtimal. Cepteyim su an. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl comment_7851 Valla c.tesi aracı servise götürdüğümde, ordaki bayanda aynısını söyledi. Dizellerde start-stop sonraki partide gelmeyecek dedi. Test ettigim dizel F3 de vardı. Klima acikken çalışmıyor ayrıca. Test ile ilgili detayı ve incelemi resimli olarak yeni konu başlığında paylasicam ins. Bence yanlış biliyorlar,çünkü Start-Stop sistemi Dizel Motorlarda Tüm dünyada standart...Tahminimce start-stop olayı yeni dizel motordan ayrıştırılamıyor...Umarım o hatunların dediği gibi olmaz.Biz Focusun özellikleri ileri gidecek diye beklerken geri geri götürüyorlar sürekli...-dııııt-....-lar bunlar la.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl comment_7854 Tüm dünyadaysa o iş tamam bize gelmez demektir:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201115 yıl comment_7855 Bence yanlış biliyorlar,çünkü Start-Stop sistemi Dizel Motorlarda Tüm dünyada standart...Tahminimce start-stop olayı yeni dizel motordan ayrıştırılamıyor...Umarım o hatunların dediği gibi olmaz.Biz Focusun özellikleri ileri gidecek diye beklerken geri geri götürüyorlar sürekli...-dııııt-....-lar bunlar la.... İnşallah senin dediğin gibidir dostum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_7913 Bu arada Style Plus donanımlı bir focus 3 gördüm dün,dikiz aynalarının altında da lamba vardı..Yani sadece Titanyumlarda değil,Style Pluslarda da var bu özellik,merak edenlere... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_7962 Bu arada Style Plus donanımlı bir focus 3 gördüm dün,dikiz aynalarının altında da lamba vardı..Yani sadece Titanyumlarda değil,Style Pluslarda da var bu özellik,merak edenlere... Maraştaki titanium hb 125 ps araçta dikiz aynaların altında lamba yoktu bende hepsinde olmayacak sanarak üzülmüştüm söylediğiniz iyi oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_7964 Normal titanium da yok Listye göre x de var ama par paketlikerde görende var. Karışık Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_7975 Valla ben Sedan Blazer Mavi Style Plus Focus 3 de gördüm dün..İçi de Bey döşemeydi...Ama ben bej döşemeyi pek sevmiyorum,güzel görünümlü ama kullanışssız,Balzer Maviye iyi gitmişti...Sytle plusta olup Titanyumda olmaması ilginç..Acaba "Taşradaki" titanyumlarda yokda Ankaradakinde Style Plus da dahi var mı... Yani "Taşralı"İstanbullulara titanyum bile daha düşük donanımlı mı gönderiliyor aceba..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_7981 oo blazer.. benim eski dostum... ozaman balzerımı alırken de bej döşeme istemiştim ama.. olmadı kinetik tasarım titanyum felsefesi koyu renkler üzerineymiş.. tek renk vardı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_7989 oo blazer.. benim eski dostum... ozaman balzerımı alırken de bej döşeme istemiştim ama.. olmadı kinetik tasarım titanyum felsefesi koyu renkler üzerineymiş.. tek renk vardı... Arkadaşlar, yeni Focusta usb girişine flash bellek takıp radyodan deneyen var mı?Çok merak ettim de...Yalnız usb girişi torpidoya konmuş,hiç ergonomik değil,keşke konsola ya da orta kol dayama içine konsaymış... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_8009 Evet torpido da.. SYNC sistemi ile muhtemelen kol dayama içine geçecek o bölüm..İnş gelir de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201115 yıl comment_8012 patron gelecek diyodun hani.. şimdi inşallah maşallah ,,, şüpheli bi durum mu var yoksa.. aman gözünü seveyim.. bekliyoruz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın