Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bir Efsanenin Yeniden Doğuşu, Amerika'dan Sevgilerle

Featured Replies

• Yanıt 44
  • Görüntüleme 6,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koşu bandı..[emoji1]

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

...hiç biri. Ben hala suicide door Linconl Convertible derim. (Tercihen sofa koltuk) o mümkün değilse Eleanor çakması Mustang'ı alabilirim.  Bu arada size gerçek Eleanor ile tanıştığımı söylemiş miydi

• Hakan Saraylı
    Hakan Saraylı

Amerikan arabaları benimde rüyalarımı süslüyor "Charger" bunlar başında gelir fakat bu rüya sadece "Amerikan rüyası" olarak kalır, bu aracı bedava verseler bu ülkede  devlet bizi buna bindirmez, yıllı

Yanıtlama zamanı:

Muscle araçlar arasında hepsi bir yere bu başka yeredir benim için;

plymouthsuperbird5.jpg

Yanıtlama zamanı:

Seç beğen al

...hiç biri. Ben hala suicide door Linconl Convertible derim. (Tercihen sofa koltuk) o mümkün değilse Eleanor çakması Mustang'ı alabilirim.  Bu arada size gerçek Eleanor ile tanıştığımı söylemiş miydim? (bkn.video konferans sırasında Elena Ford'a -bana beleşe mustang verirmisin?- diyip karşılığında de get leyn! cevabı almış adam)   

Yanıtlama zamanı:

İnternet sitesinde 100 yaşında amcalar challenger kullanıyor..

RJNjqR.jpg

otomatik vites mi? Performans aracı alacak olsanız otm. vites tercih edermisiniz? Ben etmem şahsen.

otomatik opsiyonel, standart manuel görünüyor..

Yanıtlama zamanı:

SRT hellcat çıkalı 7 aya yaklaşıyor.

Keşke amerikada yaşasaydık dedirtiyor insana. 44.000 birime aliyorlar bu arabayi 44.000 birime Türkiyede Fiesta aliyorsun

Sabri Özer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

....yanlız elemanların (Amerikan Otomotiv Endüstrisi) halleri resmen içler acısı... teknolojide bu kadar mı geri kalınır yahu? Uzakdoğu ve karlılık baskısı nedeni ile arge'ye yıllarca yatırım yapamadılar ya ... an itibarı ile ellerinde ses getirecek, para edecek patent bile kalmadı. yazık valla (bkn.acımış ayağına yatan ama aslında zerre acımayan adam)   :) 

...resmen 10 yıl geride kaldılar (bazılarına göre 20) ...tam bir sefalet. (bkn.beter olun) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

otomatik vites mi? Performans aracı alacak olsanız otm. vites tercih edermisiniz? Ben etmem şahsen.

Kulakçıktan değişmeli, hızlı tepkili bir otomatik vites gibisi yok...

Sol ayak frende sağ ayak gazda, alıştıktan sonra bak nasıl gidiyor...

Konu dışı olsa da, aman dikkat desem de

https://youtu.be/xl7O01h7MU4

Yanıtlama zamanı:

Discovery de gas monkey garaji var bugün aynisini restore edip satmislardi, bide Mustang boss429 mu ne vardı dünyada 50 küsür adet varmış yanlis hatirlamiyosam 220bin dolara satilmisti 0-100 3-4 saniyede çıkıyodu oda eski amerikan arabalarina hastayim ama yakıt :(

Yanıtlama zamanı:

Abi bana trafik derdi olmayan bir alet lazım :D

Koşu bandı..[emoji1]

Yanıtlama zamanı:

The Most Powerful Sedan In The World !  Bu da dünyadaki en güçlü sedanı Dodge Charger SRT Hellcat, Challenger'ın dört kapılı sedan aile versiyonu !  6.2 V8 Supercharged motoru 707 HP güç ve 881 Nm. Tork üretiyor, 0-100 km. ye 3.7 saniyede 0-200 km. 11.8 saniyede ulaşıyor. Tam bir aile arabası OMG !

Bu videoda aynı zamanda Charger ve Challenger karşılaştırmasınıda bulabilirsiniz.

2015-dodge-charger-srt-hellcat-front-thr

2015-dodge-charger-srt-hellcat-rear-thre

Fazla gösterişli olmayan kuzu postunda ki kurtlara bayılıyorum...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Fazla gösterişli olmayan kuzu postunda ki kurtlara bayılıyorum...

Güzel de "fazla gösterişli değil" ifadesi ne kadar doğru bilemedim, hormonu fazla kaçırmış vücut geliştirici gibi mübarek.  

Yanıtlama zamanı:

hormonu fazla kaçırmış vücut geliştirici gibi mübarek.  

:kıhkıh:  

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.