Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Kimler çakma RS görünümüne bürünme işine başlayacak? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Kimler çakma RS görünümüne bürünme işine başlayacak? Eski Focus st'ye benzetenler başlamalı önce Diğerleri başlamasa da olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Kimler çakma RS görünümüne bürünme işine başlayacak? Biz makyajsız kasalar yapamayacağuk. He far+tampon+kaput+çamurluklar o zaman olur belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 AWD sistemi ve iç görseller eklendi. İlgililerine; RS geçmişi hakkında kısa kısa: rs_history_EU.pdf Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Biz makyajsız kasalar yapamayacağuk. He far+tampon+kaput+çamurluklar o zaman olur belki senin en azından HB biz ne yapalım ama en azından RS jantı mı alsak? beğendim jantları... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 senin en azından HB biz ne yapalım ama en azından RS jantı mı alsak? beğendim jantları... Onlarda 19" yine yemedi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Tampon biraz daha makyajlanmalı sanki, sis farının etrafındaki çerçeveler emanet duruyor. Hatta ben olsam hiç sis farı koymazdım. Onun haricinde amacına uygun, harika bir araç olmuş. Ancak 2.3 motorla bizim ülkemizde şansı yok. Bence bize ST gelsin yeter. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 nefret ettim, TaTa Nano alırım biter gider ... hem bu çok benzin de yakar. zaten yamuk,yumuk biŞi ... olmamış, satmasınlar bunu ...ne gereksiz işler bunlar ya ... offf 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Vay adiler.. Çekim yapçaz diye fabrika kapamışlar. Türk Mehmet de beklesin ki bu tembeller 1.5 tdci+PS, 1.5 tdci M/T, 1.5 EB M/T , 1.5 EB EB Selectshift üretecek de bize yollayacak :D Scirocco R ile kapıştırılmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Hayal ettikçe bu aracı kullanmanın nasıl bir zevk olacağını kötü oluyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 (düzenlendi) Iyi hoş da şunu boyanacak araçlar yanında yapmasaymış iyiymiş, sonra bu tozlardan araçlar boya defolu çıkıyor ortaya:) Şubat 4, 2015 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Bir tuhaf durmuş, garipsedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Direksiyon dikişleri sankim mavi olsamıymış ne Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap