Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 İlginç, Read&Write yaptığımızda benim göstergede DTC atmadı bir daha. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 İlginç, Read&Write yaptığımızda benim göstergede DTC atmadı bir daha. En az 10 kere read to BCM write to IPC yapmisimdir . BCM ile IPC arasında herhangi bir tutarsizlikta yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih U. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 iyi geceler arkadaslar.Forumda okudugum kadariyla , bazi arkadaslar genis ekran gösterge ariyor ve suanki fiyatin yaklasik 1000 tl oldugunu da yazmislar.Asagidaki linkte satan arkadas Dizellere uygun göstergeye 600 tl istemis.Benim araba benzinli oldugu icin malesef alamiyorum... Benimde suan takip ettigim 2 gösterge var , fakat secim yapamadim....Göstergeleri en kisa zamanda sizlerle paylasip fikrinizi alacagim... Buda bahsettigim 600 tl lik ekranin linki....(Not:Satici ile hicbir sekilde ticari-arkadaslik vs bagim yoktur) Saglicakla kalin. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-focus-cmax-kuga-orjinal-genis-ekran-gosterge-saati-358589093/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih U. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 S.a arkadaslar... Asagidaki iki genis ekran arasinda kaldim.Sizce hangisini almaliyim.ilk resimdeki mil göstergeli ve yaklasik 75 euro fiyati var.Digerinin vida delikleri kirik ve benzin ibresi biraz yukarida kalmis , fiyat 150 euro.Hadi vida deliklerini halledebilirim fakat benzin ibresine müdahale mümkünmü? 1.Resimdeki ekranin kodu:F1ET 10849 BKG Tarihi:23.01.2015 2.Resimdeki ekranin kodu:F1ET 10849 BPA Tarihi:27.11.2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Göstergeyi monte ettiğinizde kendini resetliyor. O nedenle benzin ibresinin sorun olacağını sanmıyorum (teknik bir sorun yoksa tabi). Resimlere bakılırsa her iki gösterge de makyajlı kasa, 2013 tarihli değildir. Polonya Allegroya da bakın derim, sizin oraya gelişi çok zor olmaz .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih U. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Cevap icin tesekkürler Murat bey.Sizin diger sayfalarinizdaki yazilara istinaden Polonya Allegroya sitesine bakmistim dil sorunu vs icin vazgecmistim.Ekranin arkasindaki tarihte 2013 yaziyor , sanirim üretim tarihi ile arabaya montaj tarihi farkli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Kumru Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Selam arkadaşlar bu ekranı büyütmenin ne tür bir avantajı oluyor, 500 tl yüksek bir meblağ değil mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 3 dakika önce, Özgür Kumru yazdı: Selam arkadaşlar bu ekranı büyütmenin ne tür bir avantajı oluyor, 500 tl yüksek bir meblağ değil mi ? Görsel. 500 çok değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Kumru Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Görsel mi ? bunun için bu kadar zaman ve para harcamaya değiyordur umarım :)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih U. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 En büyük artisi görsellik... Fiyati tamamen kisiden kisiye göre göreceli... --4 dakika sonra eklendi-- Ben daha görsellik zevkini tadamadim , cünki bende hala takmis degilim Montajida okudugum kadar sanirim cok basit. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Şimdi, Özgür Kumru yazdı: Selam arkadaşlar bu ekranı büyütmenin ne tür bir avantajı oluyor, 500 tl yüksek bir meblağ değil mi ? Görsellik ve pratiklik diyebiliriz, bir çok veriyi tek ekranda görebiliyorsunuz. Fiyata gelince son iki yıldır Türkiye'de bu fiyata hiç bulamadık... Serviste liste fiyatınında 2800 TL civarı olduğu düşünülürse... --0 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Fatih Ulucan yazdı: Montajida okudugum kadar sanirim cok basit. Fatih, sen malzemeyi edin montaj dediğin gibi basit, yardımcı oluruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Şimdi, Özgür Kumru yazdı: Görsel mi ? bunun için bu kadar zaman ve para harcamaya değiyordur umarım :)) Mutlaka değiyor, hatta en çok buna değiyor. Arabayı kullandığınız sürece gözünüzün önünde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih U. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Sagolun Gürkan hocam... Simdilik yukarida bahsettigim iki ekran arasinda kaldim... --4 dakika sonra eklendi-- Demekki Gürkan hocam , bu linkteki ekranin fiyati dizel araclar icin iyi. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-focus-cmax-kuga-orjinal-genis-ekran-gosterge-saati-358589093/detay --6 dakika sonra eklendi-- Fakat en son 3 hafta önce görmüstüm ve hala duruyor , satilmadi buda biraz garip Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Kumru Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Servis Fiyatları yedek parça işçilik vs. her zaman yüksek oluyor, Olayı servisin verdiği fiyatlara göre kıyaslarsanız her zaman kazançlı çıkarsınız.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Şimdi, Fatih Ulucan yazdı: Fakat en son 3 hafta önce görmüstüm ve hala duruyor , satilmadi buda biraz garip Benzeri bir vatandaştan aldım 2 sene önce 0 denen cihaz 42 binde çıktı Ama fiyat iyi tabi... --0 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Özgür Kumru yazdı: kazançlı çıkarsınız.. Bazı durumlarda tersi oluyor, emin ol ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap