Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201610 yıl comment_350588 Bu gosterge araca tanıtıldı neden çıksın ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201610 yıl comment_350589 4 dakika önce, Özer Aksu said: Bende DTC hata kodu çıkıyor ne olduğunu bilen var mı ayrıca akü şarjı normal mi sizce Ekran sökülüp takılınca dtc diye kod üretiyor. Servise gidince yada modifiyeli elm ile silersin. Akü bende de öyle görünüyor daha 1 yıl olmadı değişeli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201610 yıl comment_350591 Akü bende 12.0 yazıyor, arabayla gelen akü. DTC'yi en kolay ELM ile siliyorsun. Servis silemiyordu, silse bile sonradan tekrar beliriyordu. Kalmasının bir zararı yok. Mart 10, 201610 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201610 yıl comment_350597 @Ozan Kar attın ortaya fitneyi, şimdi kudurur dururuz. [emoji4] Artık birisi oturup ffclub.ru yu didiklicek Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201610 yıl comment_350605 Yakup yazdı işte.. Kuga göstergesi depoyu 60 litre sanıyormuş . O yüzden hala yakıt var sanıp yolda kalma ihtimalin varmış diye bir söylenti var diyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201610 yıl comment_350611 Grand c-max da 60 litre. O zaman grand c-max'larda sorun olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351249 Bugun firsatim oldu ve takmis oldugum gostergedeki kilometreyi guncellestirmeleri icin Canakkale Arslanlar Ford plazaya ugradim. Servis danismanindan bizde bu isi yapacak kapasitede bir eleman ve cihaz yok, bizde gosterge degisimi yaptiktan sonra musterilerimize sifirdan baslatip devam ettiriyoruz cevabini aldim. Ardindan Bandirma Muslubaslari aradim orasida benzer bi cevap verdi bu isi kendi imkanlarimla yapma sansim yokmu acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351252 6 dakika önce, Aziz AY said: Bugun firsatim oldu ve takmis oldugum gostergedeki kilometreyi guncellestirmeleri icin Canakkale Arslanlar Ford plazaya ugradim. Servis danismanindan bizde bu isi yapacak kapasitede bir eleman ve cihaz yok, bizde gosterge degisimi yaptiktan sonra musterilerimize sifirdan baslatip devam ettiriyoruz cevabini aldim. Ardindan Bandirma Muslubaslari aradim orasida benzer bi cevap verdi bu isi kendi imkanlarimla yapma sansim yokmu acaba? Yetkili servis değil mi oralar. Değiştirdikleri göstergeyi sahiden güncellemeden mi gönderiyorlarmış. Gösterge 1000 km.yi geçmeden modifiyeli ELM ile kendiniz de yapabiliyorsunuz. Ya da sanayide falan illaki yapan birilieri bulunur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351255 Yetkili servis değil mi oralar. Değiştirdikleri göstergeyi sahiden güncellemeden mi gönderiyorlarmış. Gösterge 1000 km.yi geçmeden modifiyeli ELM ile kendiniz de yapabiliyorsunuz. Ya da sanayide falan illaki yapan birilieri bulunur. Yetkili servis hocam, bende şasirdim açıkcasi sanayidede yoktur tahminimce. Bahsettiginiz kabloyu nerden bulabilirim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351259 Modifiyeli elm327 kablosu diye aratın bulursunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351260 Ben gözümü karartıp Ebay'dan aldım ürünü,adres olarak amerikapostam.com u kullandım Ozan'ın konusundan feyz alarak. Bugün kargoya vereceğini söyledi satıcı (11bin satış yapmış top rated bir dükkan sorun çıkmaz diye düşünüyorum) Şimdi ürünün gelmesi bir yana sıkıntım şu; ürün 35bin milde,sıfırlamada yapamıyormuş satıcıyla konuşup bilgi aldım. Sıfırlama yapabilen satıcılar 130-140 dolardan kapı açıyor buda gümrükte sıkıntı çıkma ihtimali ve Tr'de ki fiyatları düşününce fazla geldi bana. Şimdi bu ürün bana geldiğinde km sıfırlama ve daha sonra mevcut km mize ayarlayamayı nasıl yapabiliriz? Önemli kısmı sıfırlama gerçi doğru km yi ayarlamayı bir şekilde çözeriz ama o düşürme olayı nasıl olacak bilemedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351261 O iş yasal değil malum onun için dolaşmak gerekir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl comment_351868 14 March 2016 - 17:39 tarihinde, Semih G. yazdı: Ben gözümü karartıp Ebay'dan aldım ürünü,adres olarak amerikapostam.com u kullandım Ozan'ın konusundan feyz alarak. Bugün kargoya vereceğini söyledi satıcı (11bin satış yapmış top rated bir dükkan sorun çıkmaz diye düşünüyorum) Şimdi ürünün gelmesi bir yana sıkıntım şu; ürün 35bin milde,sıfırlamada yapamıyormuş satıcıyla konuşup bilgi aldım. Sıfırlama yapabilen satıcılar 130-140 dolardan kapı açıyor buda gümrükte sıkıntı çıkma ihtimali ve Tr'de ki fiyatları düşününce fazla geldi bana. Şimdi bu ürün bana geldiğinde km sıfırlama ve daha sonra mevcut km mize ayarlayamayı nasıl yapabiliriz? Önemli kısmı sıfırlama gerçi doğru km yi ayarlamayı bir şekilde çözeriz ama o düşürme olayı nasıl olacak bilemedim Bizim ürün Tr'ye giriş yapmış bakalım kısa zaman içinde kavuşuruz sanıyorum; Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl comment_351897 18 March 2016 - 12:38 tarihinde, Semih G. yazdı: Bizim ürün Tr'ye giriş yapmış bakalım kısa zaman içinde kavuşuruz sanıyorum; amerikapostam.com un gönderisi mi bu? Küçük paketleri direk gönderiyorlar demekki. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın