Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Alakası yok yahu, psikolojiktir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Ins oyledir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Hayırlı olsun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 12 July 2014 - 22:38 tarihinde, Süleyman Altın yazdı: Hayırlı olsun güzel olmuş sanki sıra bende [emoji16] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 En kisa surede yapmanizi tavsiye ederim gercekten araca ayri bir hava katiyor. Hayırlı olsun.. TeşekkürlerEski gostergenin camı buna neden olmuyor ben mi beceremedim yoksa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 En kisa surede yapmanizi tavsiye ederim gercekten araca ayri bir hava katiyor. Teşekkürler Eski gostergenin camı buna neden olmuyor ben mi beceremedim yoksa ben 2 taneden bi tane toplamıştım ama 2 side geniş ekranlıydı. Nesi olmuyor? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 12 July 2014 - 11:25 tarihinde, Süleyman Altın yazdı: Yeni gelen Göstergenin caminda ince bir cizik var eski gostergenin cami ile degistirmek istedim birebir ayni gibi gorunsede olmadi Resimde cok derin gibi gorunsede normalde belli olmuyor cok dikkatli ve yakindan baktiginizda belli oluyor Cam gibi olan plastik yerde cok ince bir cizik var eski gostergenin camı ile geniş gostergenin ki birebir aynı gibi yerinede oturuyor fakat ust kapagi kapatamadim oturmadi cokta zorlamadim tirnaklar kirilir diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 ben 2 taneden bi tane toplamıştım ama 2 side geniş ekranlıydı. Nesi olmuyor? Ozan'ım ışıklı vites konusunda bilgine ihtiyaç var.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 Ozan'ım ışıklı vites konusunda bilgine ihtiyaç var.. Ilgili konulardan devam abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Gültekin Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 arkadaşlar foruma yeni üye oldum. TFT Renkli Ekrana mutlaka bende sahip olmak isterim.Bu konu hakkındaki bütün konuları okumaya çalıştım. Ankaradaki firmayı aradım , dizel araç için kalmadığını ve ne zaman geleceği hakkında da bilgi olmadığını söyledi. İzmir Erol otomotivde de aynı durum var.İkitelli Uzman oto telefonlarına ulaşılamıyor.Piyasada kalmadı mı acaba ? İstanbul anadolu yakasında yada başka biryerde montajını da yapan birileri var mı ? Teşekkür ederim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 arkadaşlar foruma yeni üye oldum. TFT Renkli Ekrana mutlaka bende sahip olmak isterim.Bu konu hakkındaki bütün konuları okumaya çalıştım. Ankaradaki firmayı aradım , dizel araç için kalmadığını ve ne zaman geleceği hakkında da bilgi olmadığını söyledi. İzmir Erol otomotivde de aynı durum var.İkitelli Uzman oto telefonlarına ulaşılamıyor.Piyasada kalmadı mı acaba ? İstanbul anadolu yakasında yada başka biryerde montajını da yapan birileri var mı ? Teşekkür ederim.... Elvan Fordu arayın birde Ahmet abiye selamımı söyleyin varsa yardımcı olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 19 October 2011 - 21:48 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Merhaba, Yakup bu resimleri göremiyorum.Silindiğindenmi yoksa bendemi sıkıntı var.Bu cetvel sokulup açılan klips görsem yeter bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Silinmiş. Göstergenin üst kısmı yeni gösterge eline geçince tırnakları orada göreceksin zaten fotosuz halledersin çok kolay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Silinmiş. Göstergenin üst kısmı yeni gösterge eline geçince tırnakları orada göreceksin zaten fotosuz halledersin çok kolay Ok yarın sıfır km arabam olacak geçici bir süre o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap