Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2014 Makyajlı Ford Focus İncelemesi - Test Sürüşü - Dikine Park - Fotoğraf & Video

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Sony satışı yok şuan, kataloglarda görmediğiniz gibi :)

eyvallah şansa bak ya  :blink:  o zaman itiraz etme hakkımda yok . :wacko:

• Yanıt 238
  • Görüntüleme 91,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Bir kaç konu hakkında ekleme yapmak istiyorum.   - Lastikler : Cem Boneval üstadımızın da belirttiği gibi 205" bize ait bir seçim değil. Avrupanın genelinde bu lastik kullanılıyor, sizlerin de bildi

• var abi... ama tamamen farazi tabi ki.   Diyelim ki Cem Boneval Ford Avrupa'nın yöneticisi ve bayi teşkilatı eldeki dizel+otomatik seçeneğinden hazzetmediği için bir arayış içinde. Ne yapar Cem? Bu

• Buna biz halk arasında Mazoşizm diyoruz     Metro (atıyorum) ...Zülküf (arabamın temsili ismi) çek bakiim eve, arada müsait bir ATM'nin de önünde dur dediğinde sana -köpeğin olsun be abijim-

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Aracınız hayırlı olsun, takılmayın boşuna :)

Teşekkür ederim. Ses noktasında herhangi bir sıkıntım yok sadece  sizin buradaki videonuz da sony yazısını görünce acaba mı dedim. 

Yanıtlama zamanı:

ilginç  :wacko:  1.5 motorlara mı saklıyorlar?

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Biz aracı dün teslim aldık. Yollar bayağı karlıydı, kayıyordu ancak üstünde kış lastiği olmamasına rağmen muazzam bir şekilde gidiyor araba. Alt ses izolasyonu yaptırdığımızdan dolayı mı bilmiyorum ama ses sıfırdı. Şimdi kapının önünde duruyor. Karlar eriyene kadar orada kalsın dedik. Zaten hafta içinde arabayı çok sık kullanmıyoruz. Ama normal focus 3'ten iç mekan olarak çok farklı ve kaliteli. İç hacim, diz ve baş mesafeleri beklediğimizden iyi çıktı. Anahtarsız çalıştırma ve ekran çok klas gösteriyor arabayı. Ön kapılarda kırmızı ışıklar var, kol dayama harika. Şimdilik bunlar ilk izlenim olarak. Yani 5-6 km kullandık ama inmek istemedik o derece. Almak isteyene kesinlikle tavsiye ederiz.

Yanıtlama zamanı:

Biz aracı dün teslim aldık. Yollar bayağı karlıydı, kayıyordu ancak üstünde kış lastiği olmamasına rağmen muazzam bir şekilde gidiyor araba. Alt ses izolasyonu yaptırdığımızdan dolayı mı bilmiyorum ama ses sıfırdı. Şimdi kapının önünde duruyor. Karlar eriyene kadar orada kalsın dedik. Zaten hafta içinde arabayı çok sık kullanmıyoruz. Ama normal focus 3'ten iç mekan olarak çok farklı ve kaliteli. İç hacim, diz ve baş mesafeleri beklediğimizden iyi çıktı. Anahtarsız çalıştırma ve ekran çok klas gösteriyor arabayı. Ön kapılarda kırmızı ışıklar var, kol dayama harika. Şimdilik bunlar ilk izlenim olarak. Yani 5-6 km kullandık ama inmek istemedik o derece. Almak isteyene kesinlikle tavsiye ederiz.

hayırlı olsun.. kış lastiği alın acilen..

Yanıtlama zamanı:

iç hacimde farklılık mı var? İlginç..
Yanıtlama zamanı:

yok yok, genel olarak dar diye abartanların yorumlarından korkmuş.

Eski araçlarıda F3 diye hatırlıyorum arkadaşın böylede yorum yapınca akla direk değişiklik mi olduğu geliyor, o yüzden dedim.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Eski araçlarıda F3 diye hatırlıyorum arkadaşın böylede yorum yapınca akla direk değişiklik mi olduğu geliyor, o yüzden dedim.

Ben onu unuttum sanırım karoser'i değişmişlerdi.

Yanıtlama zamanı:

Evet çevredeki kişiler çok dar dediler ama bence gayet yeterli. Yakup abinin dediği gibi hatchbackden sedana geçtik belki onunda etkisi olabilir ama araba güzel yani bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim.

Yanıtlama zamanı:

yPrcdyp.jpg

İyi akşamlar. Arabayı teslim alırken Başer Oto'da fotoğraf çekinmiştik. Sevgili Harun Bey'e teşekkürlerimizi iletiyorum. Bizimle çok ilgilendiler, çok memnun kaldık. Ankara'da araba alacaklara tavsiyem Başer'e uğrasınlar. Bir önceki arabayıda Altınsoy'dan almıştık. Oradanda memnun kalmıştık ama Başer daha profesyoneldi. Tüm teşekkürlerimizi buradan iletiyorum.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bugün Ozan'la Otokoç'taydık. Aracı test ettik. Dikey park yeri bulamadık hadi paralel parkı deneyelim dedik. Araç park yerini buldu , onayladı, komutu verdi ama malesef park edemedi :fikir: Sistem ne yapcağını şaşırıp otomatik parkı iptal etti :D

Yanıtlama zamanı:

Bugün Ozan'la Otokoç'taydık. Aracı test ettik. Dikey park yeri bulamadık hadi paralel parkı deneyelim dedik. Araç park yerini buldu , onayladı, komutu verdi ama malesef park edemedi :fikir: Sistem ne yapcağını şaşırıp otomatik parkı iptal etti :D

Ne yapacağını şaşırdığı doğruda, direksiyona dokunduğun için iptal etti.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.