Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281167 Sony satışı yok şuan, kataloglarda görmediğiniz gibi eyvallah şansa bak ya o zaman itiraz etme hakkımda yok . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl Yazar comment_281168 Aracınız hayırlı olsun, takılmayın boşuna Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281169 Aracınız hayırlı olsun, takılmayın boşuna Teşekkür ederim. Ses noktasında herhangi bir sıkıntım yok sadece sizin buradaki videonuz da sony yazısını görünce acaba mı dedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281170 ilginç 1.5 motorlara mı saklıyorlar? Ocak 10, 201511 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201511 yıl comment_281275 Biz aracı dün teslim aldık. Yollar bayağı karlıydı, kayıyordu ancak üstünde kış lastiği olmamasına rağmen muazzam bir şekilde gidiyor araba. Alt ses izolasyonu yaptırdığımızdan dolayı mı bilmiyorum ama ses sıfırdı. Şimdi kapının önünde duruyor. Karlar eriyene kadar orada kalsın dedik. Zaten hafta içinde arabayı çok sık kullanmıyoruz. Ama normal focus 3'ten iç mekan olarak çok farklı ve kaliteli. İç hacim, diz ve baş mesafeleri beklediğimizden iyi çıktı. Anahtarsız çalıştırma ve ekran çok klas gösteriyor arabayı. Ön kapılarda kırmızı ışıklar var, kol dayama harika. Şimdilik bunlar ilk izlenim olarak. Yani 5-6 km kullandık ama inmek istemedik o derece. Almak isteyene kesinlikle tavsiye ederiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201511 yıl comment_281280 Biz aracı dün teslim aldık. Yollar bayağı karlıydı, kayıyordu ancak üstünde kış lastiği olmamasına rağmen muazzam bir şekilde gidiyor araba. Alt ses izolasyonu yaptırdığımızdan dolayı mı bilmiyorum ama ses sıfırdı. Şimdi kapının önünde duruyor. Karlar eriyene kadar orada kalsın dedik. Zaten hafta içinde arabayı çok sık kullanmıyoruz. Ama normal focus 3'ten iç mekan olarak çok farklı ve kaliteli. İç hacim, diz ve baş mesafeleri beklediğimizden iyi çıktı. Anahtarsız çalıştırma ve ekran çok klas gösteriyor arabayı. Ön kapılarda kırmızı ışıklar var, kol dayama harika. Şimdilik bunlar ilk izlenim olarak. Yani 5-6 km kullandık ama inmek istemedik o derece. Almak isteyene kesinlikle tavsiye ederiz. hayırlı olsun.. kış lastiği alın acilen.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201511 yıl comment_281283 Biz aracı dün teslim aldık. Yollar bayağı karlıydı, kayıyordu ancak üstünde kış lastiği olmamasına rağmen muazzam bir şekilde gidiyor araba. Alt ses izolasyonu yaptırdığımızdan dolayı mı bilmiyorum ama ses sıfırdı. Şimdi kapının önünde duruyor. Karlar eriyene kadar orada kalsın dedik. Zaten hafta içinde arabayı çok sık kullanmıyoruz. Ama normal focus 3'ten iç mekan olarak çok farklı ve kaliteli. İç hacim, diz ve baş mesafeleri beklediğimizden iyi çıktı. Anahtarsız çalıştırma ve ekran çok klas gösteriyor arabayı. Ön kapılarda kırmızı ışıklar var, kol dayama harika. Şimdilik bunlar ilk izlenim olarak. Yani 5-6 km kullandık ama inmek istemedik o derece. Almak isteyene kesinlikle tavsiye ederiz. iç hacimde farklılık mı var? İlginç.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201511 yıl Yazar comment_281284 iç hacimde farklılık mı var? İlginç.. yok yok, genel olarak dar diye abartanların yorumlarından korkmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201511 yıl comment_281286 yok yok, genel olarak dar diye abartanların yorumlarından korkmuş. Eski araçlarıda F3 diye hatırlıyorum arkadaşın böylede yorum yapınca akla direk değişiklik mi olduğu geliyor, o yüzden dedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201511 yıl Yazar comment_281287 Eski araçlarıda F3 diye hatırlıyorum arkadaşın böylede yorum yapınca akla direk değişiklik mi olduğu geliyor, o yüzden dedim. Ben onu unuttum sanırım karoser'i değişmişlerdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201511 yıl comment_281292 Evet çevredeki kişiler çok dar dediler ama bence gayet yeterli. Yakup abinin dediği gibi hatchbackden sedana geçtik belki onunda etkisi olabilir ama araba güzel yani bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_282028 İyi akşamlar. Arabayı teslim alırken Başer Oto'da fotoğraf çekinmiştik. Sevgili Harun Bey'e teşekkürlerimizi iletiyorum. Bizimle çok ilgilendiler, çok memnun kaldık. Ankara'da araba alacaklara tavsiyem Başer'e uğrasınlar. Bir önceki arabayıda Altınsoy'dan almıştık. Oradanda memnun kalmıştık ama Başer daha profesyoneldi. Tüm teşekkürlerimizi buradan iletiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl Yazar comment_282029 Tekrar hayırlı olsun, oradan yüzünü kesip profiline ekleyelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201511 yıl comment_283850 Bugün Ozan'la Otokoç'taydık. Aracı test ettik. Dikey park yeri bulamadık hadi paralel parkı deneyelim dedik. Araç park yerini buldu , onayladı, komutu verdi ama malesef park edemedi Sistem ne yapcağını şaşırıp otomatik parkı iptal etti Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201511 yıl comment_283851 Bugün Ozan'la Otokoç'taydık. Aracı test ettik. Dikey park yeri bulamadık hadi paralel parkı deneyelim dedik. Araç park yerini buldu , onayladı, komutu verdi ama malesef park edemedi Sistem ne yapcağını şaşırıp otomatik parkı iptal etti Ne yapacağını şaşırdığı doğruda, direksiyona dokunduğun için iptal etti. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın