Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

Titreşim gibi bir şey bu da. ben frenlerden şikayet ederken test görevlisi orta konsoldan gelen kronik sesin bende olmadığını söylemişti ama sonradan çıkması mantıksız geliyor bana.

Sizde hep mi vardı bu?

 

 

Bende de var ya boyle hışır hışır ses geliyor. Kagit titremesi gibi teybin ordan motor sogukken ve alt devirlerde video cekebilirim aslinda

 

 

Bende en baştan beri olan birşey değil. (sanırım)... sonradan farkettim.. ama devirle veya hızla alakası yok, bozuk yollarda geliyor ses.. onun dışında duyulmuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İngiltere'de Zetec S'ten sonra Almanya'da da Focus S modeli sunuluyor. Şimdilik 1000 adetlik özel seri olarak görünen araç 1,6EB 150 PS veya 2,0 140 PS dizel motorlarla Trend donanım seviyesi üzerine 17 veya 18" jantlar, Ford SYNC'li ses sistemi, çelik kapı eşikleri, spor body kit (ön-arka spoyler ve marşpiyel), kırmızı boyalı fren kaliperleri, deri vites topuzu ve direksiyon, metal pedal seti, park otomatiği, karartılmış arka camlar ve ısıtmalı spor koltuklarla geliyor. 

 

Hoş bir model...

 

Ford-Focus-EcoBoost-S-Paket-Sondermodell

 

Bu da broşürü: http://www.google.de/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CEIQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.ford.de%2Fcs%2FBlobServer%3Fblobtable%3DMungoBlobs%26blobcol%3Durldata%26blobheadervalue1%3Dattachment%253Bfilename%253D%2522Ford%2BFocus%2BS%2BBrosch%25C3%25BCre.pdf%2522%26blobheadervalue2%3Dabinary%253Bcharset%253DUTF-8%26blobheadername1%3DContent-Disposition%26blobheadername2%3DMDT-Type%26blobheader%3Dapplication%252Fpdf%26blobwhere%3D1214441336922%26blobkey%3Did&ei=V6QmUc_xAcWN4AT3koCYAg&usg=AFQjCNHEXH2mH_vjkOcgF5B0zE05SCrxtQ&bvm=bv.42661473,d.bGE

Cem Boneval tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2012 f3 titanium 1.6 tdci 4k beyaz ile aranızdayım. Son 1 haftadır boynum bükük, alttaki ilana bakarsanız anlarsınız. 1 haftadır makine evde yatıyor. Fikrinizi almak istiyorum, maliyetimi bu fiyata satarsam kurtarıyorum, 20000 kredisi var bankada bundan yırtacağımı, arabamı nasılsa 17 ağustosa kadar kullanamayacağımı (eğer kullanıp yakalanırsam 300 küsür ehliyetsiz araç kullanma+ 600-800 gibi para cezası varmış, bana arkadan vursalar bile ben kusurlu sayılacağımı ve kaskonun da karşılamayacağını söylediler) varsayıyorum.

 

Diğer yandan 2013 modellerin de liste fiyatı 64 diyor benim almayı planladığım süre ağustos 2013 bu zamana kadar daha da düşeceğini hatta aynı fiyata alabileceğimi düşünmek çok mu fantezi? eğer vazgeçersem satmaktan, araç gözümün önünden kalkması için garaj kiralamayı düşünüyorum.

 

Yorumunuzu alabilir miyim. Bu arada beni kınayan da çıkacak eminim, merak etmeyin alkol ve araç bir daha tövbe!

 

http://www.sahibinde...115397235/detay

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Geçmiş olsun olsun hocam eğer satmak için duyuru yapıyorsanız lütfen satılık bölümde başlık açınız. Bu başlık ile alakasını kuramadığım için iletmek istedim. Kolay gelsin .

yok üstat satılık ilanı için değil, fikrinizi almak için yazdım buraya. uzun uzadiye yazmaktansa linki atayım dedim. ilk cevap sizden, ilk yorumu da sizden rica etsem

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yok üstat satılık ilanı için değil, fikrinizi almak için yazdım buraya. uzun uzadiye yazmaktansa linki atayım dedim. ilk cevap sizden, ilk yorumu da sizden rica etsem

 

Sıfır alınmış arabayı plaka takıldıktan sonra satmak genelde 5bin TL civarı bir zarara yol açar. Kredi faizi de cabası.  

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sıfır alınmış arabayı plaka takıldıktan sonra satmak genelde 5bin TL civarı bir zarara yol açar. Kredi faizi de cabası. 58.000 e razı gibi bi arkadaş aradı aslında, ben pazarlık yapmıycam (50 tl saymazsak :) ) dedim
Uzun vadede kullanmayı düşünüyorsanız aracı ben olsam satmazdım şahsi fikrim bu....
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Uzun vadede kullanmayı düşünüyorsanız aracı ben olsam satmazdım şahsi fikrim bu....

+1, ettiğiniz zarara değmez ve de 6 ay sonra almak istediğinizde kredinin faiz oranı ve sıfır araç fiyatları da değişecektir. Eğer krediyi kapatıp kalan paranızı değerlendirme gibi bir planınız yoksa bence gereği yok.

Detaylı hesaplamasını yapmadığım için üstünkörü konuşuyorum, detaylı hesap yapıldığında kar-zarar ne çıkar bilemiyorum. Araç fiyatları ve kredi faizlerinin değişken olabileceği ve para değerlendirme konusunda yeterli bilgim olmadığını da ekliyim yanlış yönlendirmiyim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.