Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Habip Güngör

Üye
  • Toplam İleti

    59
  • Katılım

  • Son ziyaret

Habip Güngör Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    eskişehir
  • Arabam:
    12 Focus Tdci Style
  • Meslek:
    lojistik
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

541 profil görüntüleme

Habip Güngör's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

7

Toplam Beğeni

  1. üstad başlıkta 6.1.2 sürümü yazılmış ama aşağıdaki açıklamalarda 6.1.2 sürümüne kadar destekler şeklinde yazıyor.6.1.2 sürümü desteğe dahil midir?
  2. @Mertcan Çelik,bahsettiğiniz ses hava akımına mazuz kalan ve sallanan bir kağıt parçasının sürekli olarak bir parçaya çarpıyormuş gibi çıkan bir ses ise aynı sıkıntıyı ben de çekmekteyim.Özellikle sabah aracı ilk çalıştırdığım zaman motor soğukken daha çok duyuluyor.Problemi servis çözerse sıkıntının kaynağını paylaşırsanız sevinirim.
  3. Aynı şekilde Vanlılar Saat iyidir.Yıllarca bu işi yapmış köklü bir firma.İyi pazarlık yapmanızı öneririm,fiyatı en az % 30 kırmadan saati almayın.Orjinallikte problem olmaz. Konuyu yeni farkettim, bu model paylaşılmamış galiba, ekleyeyim istedim.Günün birinde trilyonlarım olusa bir adet sipariş vermeyi düşünüyorum http://www.thecoolist.com/urwerk-white-shark-watch/
  4. Yukarıda bahsedilen problemlerden hoparlör ve kapı trimi zırıldaması, depo çalkantı sesi problemlerini ben de yaşamaktayım ama Cem Bey ' in dediği gibi sorun edilecek durumlar değil. Diğer bir problem 1. ve 2. viteslerin zayıflığı, kalkışta aracın yığılması ama ona da alıştım galiba çok rahatsızlık vermiyor artık. Fakat burada bahsedilmeyen bir sorunu eklemek istiyorum.Forumdaki birkaç arkadaşın paylaştığı yüksek hızda ilerlerken ani hız kesilmesi, aracın irkilmesi çok canımı sıkmakta.
  5. Üstad jantlar güzelmiş, marka model bilgisi var mıdır?
  6. Bence araç almayı düşünen arkadaşlar yazmış olduğum fiyatları zorlamalı, umarım bu bilgilerin araç alacaklara faydası olur....
  7. Üstad benim mesajın peşinden geldiği için üstüme almışım pardon...
  8. Yazdığım fiyat efsane değildir.Aracı aldığım bayiden arkadaşım telefonla fiyat aldı.Listede 57.200 TL olan opak renkli araç için 54.800 TL fiyat verdiler.Belki pazarlık yaparak bu fiyatın altına da çekilebilir.Tabiki satış kotaları, stok durumu ve renk bu fiyatta etkili olacaktır.
  9. Üstad benim fiyat özel fiyat, belirtmemişim kusura bakmayın. Bu fiyat koç çalışanına özel. Gerçi renk farkıyla 53.750 TL şeklindeydi, biraz daha özel fiyat alarak 52.200 TL'ye düşürdüler. Renk farkı ödememiş gibi oldum. Araştırırsanız bahsettiğiniz fiyatı 56.000 - 56.500 TL seviyesine (belki daha da aşağıya) çekebilirsiniz. Yıl sonu itibariyle alıcının pazarlık gücü biraz daha fazla...
  10. Kış lastiği arama macerasını bugün sonlandırdım.Tanesi 215 TL'den Ug8 almaya karar vermiş bayiye gitmek üzere hazırlanıyordum son bir bayiden daha fiyat alayım deyip telefona sarıldım.Karşımdaki kişi en düşük 255 TL ' den ( 275 TL fiyat veren de oldu )bulabildiğim michelin marka kış lastiği için 230 TL fiyat verince hemen bayiye gidip michelin aldım.Bu fiyata 6 taksit yaptılar.Lastikler 2012 yılı 36. ve 38. hafta üretimi.Diğer markalarda var mıdır bilmiyorum ama 1 yıl da michelin yol yardımı var.Bayiye gidince muhasebedeki kadın ne fiyat vermiştik 240 TL mi 230 TL mi? diye bana sordu.Anladığım kadarıyla bayiler tutturabildiği fiyattan satış yapıyorlar.Nacizane önerim ulaşabiliğiniz kadar çok sayıda bayiden fiyat alın ve biraz pazarlık yapın.
  11. 2012 tdci style 4k şeker kırmızı 52.200 tl (kasko hariç).fatura tarihi 21.11.2012.peşin alım.
  12. Ben de öyle düşünüyorum. O yüzden 860 tl 6 taksit şeklinde bayiye taktıracağım yarın. Kendim takamam
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.