Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

Yanlış.Sync abd'de zaten var.

Ülkemizde 3. çeyrek sonrası yanı bu yıl gen 1 olarak sunulacak

gen 2 olarak 2013'de sitemizde sync olarak arama yapmayı deneyiniz..

aratırken buldum zaten modum yanlış yazmışım kusura bakma ülkemize demek istemiştim son çeyrekte geleceği kısmını atlamışım. gen 2 sanırım son versiyon manasında oluyor:) her koşulda gen 2 geldikten sonra full en donanımlısını almak ve binmek hayallerimde artık ilk sırada:)

teşekkürler yakup modum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Pazar günü aracı daha iyi bir park yerine almak için aracı çalıştırdım. Tek yönlü sokağımızda ters yönde geri geri ve biraz da acele (araçlar yığılmadan) gitmek amacıyla aracı çalıştırdım. O sırada arkadan araç gelince tekrar yerime girdim. bu sırada başka bir sebeple aracın kontağını kapattım. Tam kapatmadan önce ekranda sürücü kapısı açık uyarısı çıkmıştı. Kontağı kapatınca da Araç P konumunda değil uyarısı çıktı. Kapıyı kapattım, vitesi P'ye aldım filan. neyse. kontağı çevirdim, araçtan uyarı sesi gelmeye başladı. ama far açık, kapı açık filan gibi hatalarda gelen uyarı sesinden farklı tonda. herşeyi kontrol ediyorum ses kesilmiyor.. Emniyet kemeri, far, kapı vs vs vs herşeyi kontrol etitm yok.. ses sürekli var.. işin garibi göstergelerde, ekranda filan da hiçbir hata uyarısı yok.. kontağı kapattım, bekledim, motoroa baktım çok anlarmışım gibi filan yok, bir türlü kesilmedi ses..kontağı her çevirişimde geliyordu.. neyse dedim artık, pazartesi servise götürürüm.. 10 dk sonra, videosunu çekip foruma koyayım diye tekrar araca indim. kontağı çevirdim, ses gelmedi, kesildi ses.. enteresan bir olaydı. acaba diyorum, aynı anda 2 uyarı birden verince (açık kapı ve P vitesi) aracın beyni mi döndü? ^_^

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şu Focus'ları mümkün mertebe siyah Almanız şiddetle tavsiyedir.

Hayatta almam ve alana engel olurum mümkünse.Akdeniz ege ve güneydoğu anadolu bölgelerimizde alınacak son renktir.Siz istanbullular dilediğiniz gibi binin ama o arabayla ancak yazın o bölgelere indiğinizde anlarsınız demek istediğimi. :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.