Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Tabi içten mi dıştan mi baktığında bakar durum aslında. Bende solu tercih ederim her halükarda. ilk mesajınızı okuyunca direkt bu aklıma geldi sonra ikinci mesajınızı gördüm... içerden bakınca sola doğru koysam daha iyi sanki...ogs den geçerken okuyucu solda sanırım...yakın olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 forumda aratmıştım ama bulamamıştım..googleda buldum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 forumda aratmıştım ama bulamamıştım..googleda buldum... Mesela bizde şöyle bir özellikte var, arama kısmında ki forumlar'ı tıklayınca google özel arama seçenği mevcut, böyle de aratabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Benimki içerden bakınca sağda, problem yok. Solda gözüme batar gibi geldi. Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Aracima cam tavan gorunumu folyo cektirmek istiyorum olurmu sizce benim rengime? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Aracima cam tavan gorunumu folyo cektirmek istiyorum olurmu sizce benim rengime? Hiç güzel durmaz...Beyaz,kırmızı ya da gri olsaydı olurdu...Senin renge gitmez.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Hiç güzel durmaz...Beyaz,kırmızı ya da gri olsaydı olurdu...Senin renge gitmez.... Bende oyle dusundum ondan size sormak istedim mavimsi bir renk ya. Ama Bora abi senin şekere cok guzel durur aynalarida siyah yaparsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Bende zaten sunroof var sabri,birde ben arabada orjinaliteyi pek bozmak istemem,arabada orjinal olmayan tek şey arka camdaki focusclub stickerı birde geniş ekran gösterge...Haaa birde sübop kapaklarına taktığım Ford amblemli kapaklar....Ben ileride makyajda arka stoplara led yaparlarsa (sedanlarda) birde onları değiştiririm,ayrıca sony müzik sistemi çıkarsa onu taktırırım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Haklisinda range roverlarda bile sunroof olmasa bile o cam tavan gorunumu standart bence hos durur bi dusun orjinalligi pek bozucagini sanmiyorum yani sakil durmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Haklisinda range roverlarda bile sunroof olmasa bile o cam tavan gorunumu standart bence hos durur bi dusun orjinalligi pek bozucagini sanmiyorum yani sakil durmaz Folyo zamanla bozuluyor ve boyaya zarar veriyor Sabri...Hiç girme o işlere...Orjinalinde olsaydı yaptırtırdım,ama orjinalinde olmayan bir şeye girmem.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Focus dünyasından birkaç kısa haber *** Elektrik motorlu Focus ABD'nin popüler NASCAR yarış serisi bazı yarışlarında "Pace Car" olarak piste çıkacak... Bu arada "pace car" yarış araçlarını yarış öncesinden peşine takarak onlara ısınma hızında kılavuzluk yapan ve sonra pite çekilerek yarışın başlamasına izin veren araç olarak tanımlanabilir. Çevre dostu yaklaşımları hatırlatmak ve teşvik etmek amaçlı bu yaklaşımın çılgınca yakıt tüketen ve çevreyi kirleten yarış araçları ile birlikteliği de ilginç bir mizahi boyut taşıyor. *** Ford Focus ST Almanya satış fiyatları sonunda belli oldu. Artık ön siparişler de kabul ediliyor. 5 kapı HB ve SW olarak sunulan model 2.0 EB motor ile 184 kW/250 PS güç üretecek ve 6,5 saniyede 100 km/h hıza ulaşırken, son hız olarak da yaklaşık 250 km/h görecek. Bu performnas değerlerine karşın ort. yakıt tüketimi 7,2 l/100 km ve CO2-atımı 169 g/km. İlginç olan da fiyatının 1.6 EB 182 PS'e göre ortalama 4.000 € pahalı olması, yaklaşık 29.000 €'dan başlayan fiyatlar donanım farklarına göre 32.000 €'ya kadar uzanabiliyor. Benim arabadan 10.000 TL pahalı satılsa hiç düşünmeden alırdım! Yaşasın ÖTV! *** Ford Krayova - Romanya'da üçüncü motor fabrikasını açarak, özellikle geleceği EB motor üretiminde gördüğünün sinyallerini veriyor. EB motor üretim adedi 2015 yılına kadar üç katına çıkarılarak 480.000 üniteyi bulacak (2012: 130.000), bunların 300.000'i 1,0-L-EcoBoost olacak. 2012 - 2015 arasında Ford Avrupa pazarı için 1,3 Milyon EcoBoost-Motor üretmeyi planlıyor (2012: 130.00 / 2013: 334.000 / 2014: 339.000 / 2015: 480.000) ve 2015'e kadar Avrupa'da satılacak araçların %57Si EB motora sahip olacak. Köln-Niehl yanında Krayova da sadece 1.0-L-EcoBoost üretimine odaklanırken, İngiltere Bridgend 1.6 EB ve İspanya - Valencia 2.0 EB motor üretimini sağlayacak. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Nascar'da elektrikli bir aracın olması gerçekten ilginç olmuş. Uzun bir tembellikten sonra 10 bin km'ye yaklaşmanın kazasız neredeyse belasız olmasının mutluluğu ve 5 haneli sayılara çıkmanın burukluğuyla ilginç bir soru yöneltiyim izninizle: Geçen gün anneme esp asr sistemini anlatırken ışığın nerede yandığını göstermek için kırmızı ışıkta dururken kontağı kapatıp hemen tekrar açtım. Işıklar yandı söndü etti de motor stop etmedi bende şaşırıp tekrar denedim yine aynı şey oldu bu bir problem midir yoksa normal midir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Geçen gün anneme esp asr sistemini anlatırken ışığın nerede yandığını göstermek için kırmızı ışıkta dururken kontağı kapatıp hemen tekrar açtım. Işıklar yandı söndü etti de motor stop etmedi bende şaşırıp tekrar denedim yine aynı şey oldu bu bir problem midir yoksa normal midir? Kontağı hemen mi kapatıp açtın yoksa bekledin mi ? hemen yaptıysan dediğin gibi olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Jantlara ve Spoiler'lere örnek; 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Kontağı hemen mi kapatıp açtın yoksa bekledin mi ? hemen yaptıysan dediğin gibi olur Hemen yaptım da eski arabımızda direkt araba stop ettiğinden garibime gitmişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap