Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Jantlari guzelmis ve su kapidan cikan korumaliklar keske bizimkilerdede olsaydi gecen gun dar bir cikmaz sokaga girdim yolun ortasinda durdum bi dukkana gircektim kapiyi tam acarken arka taraftan bir ruzgar esti kapida parasut etkisi oldu ve kapi elimden kaydi yandaki dondurma dolabina carpti videodaki korumaligin oldugu yer parmagin ucu kadar goçtu. Yaz gelsin otokingde kaskodan yaptiricam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Sabri o özellik Avrupa'ya da yeni geldi, belki sunulur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 1 tl den yüksek bi fiyattaysa Otosan bunun maliyetinden kaçınabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Jantlari guzelmis ve su kapidan cikan korumaliklar keske bizimkilerdede olsaydi gecen gun dar bir cikmaz sokaga girdim yolun ortasinda durdum bi dukkana gircektim kapiyi tam acarken arka taraftan bir ruzgar esti kapida parasut etkisi oldu ve kapi elimden kaydi yandaki dondurma dolabina carpti videodaki korumaligin oldugu yer parmagin ucu kadar goçtu. Yaz gelsin otokingde kaskodan yaptiricam Geçmiş olsun. Gerçekten kapı korumayı getirirlerse çoğu kişi motorun 1.0 olduğunu gÖrmezden gelir! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Güzel ülkem'in nadide insanlarının 1.0 Ecoboost için yorumlarını şimdiden duyar gibiyim. Hadi hep beraber ................. 'ları dolduralım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 İlki benden gelsin. Vatandaş : Abla,motoru kaç bu arabanın ? Satıcı : Bin Vatandaş :Abla,motoru dediydim.Kaç acaba ? Satıcı :Bin Vatandaş :Ablaaaaaaa,dinlesene beni yaw,motoru diyom motoru,kaç bunun motoru ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Bence abla öyle üç beş kez üst üste bin derse alıcı vatandaş yanlış anlayabilir.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Soru alıcı:kaç motor bu cvp satıcı:1.0 ecoboost alıcı:motorsikletmi satıyonuz,arabamı?ve bayırda kaldım hizmetiniz varmı? satıcı:kem küm kemmm :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 (düzenlendi) Bence o kadar trajik olmaz. Herşeyden önce 1.6 atmosferikten daha verimli olacağı kesin. İkincisi düşük devirden itibaren yüksek tork verebilecek. Atmosferikten bu bağlamda avantajlı. Kaldı ki amcalar 170 nm tork demişler. Teorik olarak 0.7 bar falan basacaklar demekki. Over boostta da 1 bar basacak.. Alet zaten 1.7 atmosferik ile aynı performansta ve dahası onun maksimum torkunu düşük devirden itibaren verecek demektir. Bence gayet başarılı.. üstelik 1.6 atmosferikte olduğu gibi port enjeksiyonlu değil direk enjeksiyonlu.. Dahası 3 silindir.. Bunlar hem emisyon hemde tüketim anlamında ciddi avantaj sağlıyor. Bence o motor çok başarılı olacak. Downsizing fordun geç keşfettiği birşey oldu ama doğru yolda hızla ilerliyorlar.. önyargılarla hareket edeceksek kimse ford almasın. Herkes Toyota, honda alsın.. Biz arabaya binerken onlar vasıtaya biniyor olsunlar.. Şubat 20, 2012 Mertol Kip tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Geçmiş olsun. Gerçekten kapı korumayı getirirlerse çoğu kişi motorun 1.0 olduğunu gÖrmezden gelir! Sağolun motoru gÖrmezden geldim çünkü ilgimi çekmiyor benzinli motorlar Videonun başında gÖrünce kapı korumasını kapatıp olayı yazayım dedim çok koydu çünkü içim acıdı o ses ve acaba hasar ne kadar diye o bakış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Sabri o özellik Avrupa'ya da yeni geldi, belki sunulur Sunulsada geçmiş olsun artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Sağolun motoru gÖrmezden geldim çünkü ilgimi çekmiyor benzinli motorlar Videonun başında gÖrünce kapı korumasını kapatıp olayı yazayım dedim çok koydu çünkü içim acıdı o ses ve acaba hasar ne kadar diye o bakış Yazık olmuş,geçmiş olsun..Daha 1 aylık bile diildi dimi senin araba Sabri...çok can sıkıcı bir durum....Umarım daha büyük bir hasar yaşamazssın...Kapıda tam gÖz Önünde,sürekli gÖze batar orası şimdi.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Yazık olmuş,geçmiş olsun..Daha 1 aylık bile diildi dimi senin araba Sabri...çok can sıkıcı bir durum....Umarım daha büyük bir hasar yaşamazssın...Kapıda tam gÖz Önünde,sürekli gÖze batar orası şimdi.... Evet 7 Şubat doğumlu İnşallah hepimiz yaşamayız umarım. Kapı kulbunun sağ üst kÖşesi gibi kapının bittiği yer aslında her 2 binişimin 1inde unutuyorum yazın yaptırıcam boya kalktı biraz pas tutmaz dimi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Yazık olmuş,geçmiş olsun..Daha 1 aylık bile diildi dimi senin araba Sabri...çok can sıkıcı bir durum....Umarım daha büyük bir hasar yaşamazssın...Kapıda tam gÖz Önünde,sürekli gÖze batar orası şimdi.... ya adama olayı unutturmak mı istiyonnnnnnnnn...kanrıtmak acısını arttırmakmı.........heyalalhım...oje sür sabri..oje.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 ya adama olayı unutturmak mı istiyonnnnnnnnn...kanrıtmak acısını arttırmakmı.........heyalalhım...oje sür sabri..oje.. Yok abi estafurullah aştım o vuruğu ben Valla boya kalkmasında çok vuruk önde o yüzden gerek duymadım bildiğimde gece grisi oje yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap