Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201214 yıl comment_47420 Lastik hava basınç sensörü olanını görmedim bir önceki sayfada focus 3lerin piyasada az olduğunu söylemişler doğru az ama Fuluence ile kıyaslanamaz bir kere çıkış zamanları aynı değil ve ben focus 3 lerde filo satışı olmayacagını duydum. Focus un satışalarının megana la kıyaslanabilmesi focus un filo satışlarının fazla olmasından kaynaklanmaktadır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201214 yıl comment_47458 Lastik hava basınç sensörü olanını görmedim bir önceki sayfada focus 3lerin piyasada az olduğunu söylemişler doğru az ama Fuluence ile kıyaslanamaz bir kere çıkış zamanları aynı değil ve ben focus 3 lerde filo satışı olmayacagını duydum. Focus un satışalarının megana la kıyaslanabilmesi focus un filo satışlarının fazla olmasından kaynaklanmaktadır. Filo derken?Bolca oto kiralama şirketlerinde mevcut Focus 3...Ama pek şirketlerin tercih etmediği bir model şu anda..Hem fiyatı yüksek kalıyor hemde bagajı şirket arabası için çok küçük kalıyor...Şirketler Flüence dururken Ford almıyor artık...Büyük kiralama şirketleri de müşteri pek tercih etmediğinden almıyormuş,çünkü müşteriler Focus 3 ü dar buluyorlarmış.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl Yazar comment_47705 Son kışı dışı mesajlar, genel sohbet kısmına taşınmıştır.. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl comment_47706 Yolda görmüştüm 1 ay kadar önce çekmiştim fotoğrafını bilgisayarı karıştırırken gördüm beyaz F3ü olan ve değişiklik yapmak isteyenler için görsel difüzörü ve marşpiyelleri arabanın rengine boyamış ve tabi 17 siyah ST jantlar (18de olabilir bana 17 gibi geldi) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl Yazar comment_47709 26 Eylül'den beri bu fotoya baktığını öğrendim Güzel olmuş maşallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl comment_47714 26 Eylul evet o civarlarda cekmistim nasil ogrendin ki ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl Yazar comment_47718 26 Eylul evet o civarlarda cekmistim nasil ogrendin ki ? Sabri takiptesin Her üyeye yapıldığı gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl comment_47724 Sabri takiptesin Her üyeye yapıldığı gibi :) valla tebrikler 1 ay once cektim yazmisim yalanim ortaya cikti Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl Yazar comment_47727 :) valla tebrikler 1 ay once cektim yazmisim yalanim ortaya cikti 1 ay dedin 4 ay çıktı yani bukadar olur neyse konuyu dağıtmayalım yalanlarını genel sohbet'de paylaş Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl comment_47729 1 ay dedin 4 ay çıktı yani bukadar olur neyse konuyu dağıtmayalım yalanlarını genel sohbet'de paylaş Butun forum ailesinden özür dilerim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl comment_47734 26 Eylül'den beri bu fotoya baktığını öğrendim Güzel olmuş maşallah o birşey mi, fotoğraf, çekilen makinenin 280 numaralı fotoğrafı.. sabri, herkes mutlaka bir kanıt bırakır... dıdıs dıs dıdıs Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl comment_47741 :) :) sabri daha ayrıntı istiyorsan poz süresi, odak uzunluğu, iso değeri filan hepsini sÖyleyebiliriz ama 14:51'de çekmişsin fotoğrafı.. gÖlgelerin yÖnü ve uzunluğundan anladım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın