Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl comment_47743 sabri daha ayrıntı istiyorsan poz süresi, odak uzunluğu, iso değeri filan hepsini sÖyleyebiliriz ama 14:51'de çekmişsin fotoğrafı.. gÖlgelerin yÖnü ve uzunluğundan anladım doğrudur Alperen abi o civardı hakketten he imageschack sağolsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl comment_47824 Az once araba ile park ettiğim yerden çıkarken araçtan bir surtme sesi geldiğini farkettim. Inip bakınca sağ ön lastiğin inik olduğunu farkettim. Parkederken birsey yoktu. Ne olduğunu anlamadım. Altına baktım patlatacak birsey de yok. Hava mi kaçırdı acaba? Ya da biri mi birsey yaptı diyeceğim ama pek de mümkün görünmedi. Hava kacirdiysa buyuk ihtimalle subapta sıkıntı vardır diye düşünüyorum ancak biri birsey yaptıysa veya parkettigim yerde birsey girdiyse tamiri nasil olur? Sağlıklı olur.mu tamir? Yeni lastik mi almak gerekir yoksa? Daha 1 ay olmadı satın alali kisliklari. Moralim bozuldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl comment_47825 Canını sıkma Alperen. Muhtemelen yolda bir yerde çivi/vida girmiştir. En yakın lastikçide yaptırın ve korkmayın,hiçbir şey olmaz. Yeni lastik almaya gerek yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl comment_47827 Eywallah abi içimi rahatlattin. Neyse ki hemen arka sokakta bi lastik bayisi var, arabayi da onlara yikatiyorum. Bakayim tamir yapıyorlarsa yaptırırım. Yapmiyorlarsa isin yoksa stepne tak. Pöffff Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl Yazar comment_47828 Az once araba ile park ettiğim yerden çıkarken araçtan bir surtme sesi geldiğini farkettim. Inip bakınca sağ ön lastiğin inik olduğunu farkettim. Parkederken birsey yoktu. Ne olduğunu anlamadım. Altına baktım patlatacak birsey de yok. Hava mi kaçırdı acaba? Ya da biri mi birsey yaptı diyeceğim ama pek de mümkün görünmedi. Hava kacirdiysa buyuk ihtimalle subapta sıkıntı vardır diye düşünüyorum ancak biri birsey yaptıysa veya parkettigim yerde birsey girdiyse tamiri nasil olur? Sağlıklı olur.mu tamir? Yeni lastik mi almak gerekir yoksa? Daha 1 ay olmadı satın alali kisliklari. Moralim bozuldu. Bir lastikçiye baktırmakta fayda var Bişey diyemiyorum uzaktan Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl comment_47839 Büyük ihtimal çivi-vida girmiştir....Tamir ettirdiğin lastiği arka taraf taktırt,sağlam olanı öne al....Geçmiş olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201214 yıl comment_48292 http://www.youtube.com/watch?v=B9GKeCWidms Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201214 yıl comment_48444 Yeni Focus ST'nin Jaguar'la kapışması: http://www.youtube.com/watch?v=o5nJE9W04PM&feature=player_embedded# Bu arada bu gercek ST degilmiş, 1.6 Ecoboost'muş "cakma ST yani" Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201214 yıl comment_48461 Benim bilgi ekranımda kadrandaki ekranda ayarlar bölümünde "City Stop" "Yokuş kalkış" birde "Çekiş kontrol" var üÇününde önündeki kutucuk tiklenmiş yani aktif citystopla yokuş kalkışı biliyorumda Çekiş kontrol nedir? Dinamik tork kontrolümü? Şubat 13, 201214 yıl Sabri Özer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201214 yıl comment_48462 Benim bilgi ekranımda kadrandaki ekranda ayarkar bölümünde "City Stop" "Yokuş kalkış" birde "Çekiş kontrol" var üÇününde önündeki kutucuk tiklenmiş yani aktif citystopla yokuş kalkışı biliyorumda Çekiş kontrol nedir? Dinamik tork kontrolümü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201214 yıl comment_48464 Hayır aracınızın lastiklerinin patinaja düşmesini engelleyen bir sistem. Patinaj anında gazı keser. Işıklardan tam gaz kalkış yaparsanız sistemin çalışma şeklini görmüş olursunuz Dinamik tork kontrolü ise; Otomobiller viraj dönerken iç teker ile dış teker farklı turlarda döner ve bunu dengeleyen bir difransiyelimiz vardır. Dinamik tork kontrolü virajlarda tork dağılımını sağ ve sol tekere aracın o an ihtiyacına göre dağıtıp. Daha hızlı ve daha kontrollü bir viraj dönüşü sağlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201214 yıl comment_48471 Büyük ihtimal çivi-vida girmiştir....Tamir ettirdiğin lastiği arka taraf taktırt,sağlam olanı öne al....Geçmiş olsun... vida girmiş... siteler'e gitmiştim. büyük ihtimalle orda olmuştur.. tamir ettirdim şimdilik hiçbir sıkıntı yok.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 201214 yıl comment_48816 Focus 3 de cam suyu ısıtıcısı var mı arkadaşlar?Benim arabada cam suyunu cama atınca dumanlar çıkıyor camdan ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 201214 yıl comment_48818 Focus 3 de cam suyu ısıtıcısı var mı arkadaşlar?Benim arabada cam suyunu cama atınca dumanlar çıkıyor camdan ? Haznede yok ama püskürtme memelerinde var Ama duman çıkması arabanın ne kadar ateşli olduğunun bir göstergesi bence Şubat 16, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın