H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Bende şöyle birşey yaptım. Geri geri alçak budanmış ağaç parçasını görmedim. Tembellik etmesem gidip bir göstereceğim, mini onarım kapsamında rötüş olur mu diye? Tüm tampon boya derlerse pek düşünmem sanırım. Boya altındaki beyaz astar sanırım gözüken. geçmiş olsun..bence de nazarlıktır. bizim jazzda bunlardan on yüz bin milyon tane var 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Marpiyel konu açsam bu seferde yok konu taşındı yok kitlendi yok buna konumu açılır bi ton laf yiyecez Yakup beyden yaranamadım :) :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Engin abi hiç elletme boşver..nazarlık. Emre d.'nin bir başlığı bile yokki, kendi sorunlarını orada dile getirsin... ortalık yerlerde takılıyor hep..garip ya.. altını da vurmuş şimdi... geçmiş olsun.. Konuyu da dağıtmasak eyyiyydii.. Teşekkür ederim Yakup hep eleştiri hep eleştiri 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Size bir kaç soru forumdaslar 1. Kapilar kitlenince yakit depo kapagi kitlenmiyormu bende kitlenmiyor 2. Bugun 100 lira yakit aldim normalde yarim depo oluyor. Ama ceyrek gosterdi adama dedim abi 100 degil 50 mi koydun 2 3 saniye sonra duzeldi yeni kadrandandir demeyin eskisindede olmustu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Size bir kaç soru forumdaslar 1. Kapilar kitlenince yakit depo kapagi kitlenmiyormu bende kitlenmiyor 2. Bugun 100 lira yakit aldim normalde yarim depo oluyor. Ama ceyrek gosterdi adama dedim abi 100 degil 50 mi koydun 2 3 saniye sonra duzeldi yeni kadrandandir demeyin eskisindede olmustu 1. EasyFuel olduğu için kitlemeye gerenk duymuyor ford amca since 2008 2. Adam yer arıyor yer.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Size bir kaç soru forumdaslar 1. Kapilar kitlenince yakit depo kapagi kitlenmiyormu bende kitlenmiyor 2. Bugun 100 lira yakit aldim normalde yarim depo oluyor. Ama ceyrek gosterdi adama dedim abi 100 degil 50 mi koydun 2 3 saniye sonra duzeldi yeni kadrandandir demeyin eskisindede olmustu sana bir cevap sabri takma bu kadar kafaya ledler gitmiş zaten :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 1. EasyFuel olduğu için kitlemeye gerenk duymuyor ford amca since 2008 2. Adam yer arıyor yer.. 1 anladim 2. Anlamadim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 sana bir cevap sabri takma bu kadar kafaya ledler gitmiş zaten :kıhkıh: Sorma abi ya pazartesiyi iple cekiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 1. EasyFuel olduğu için kitlemeye gerenk duymuyor ford amca since 2008 dizele benzin pompası girebiliyor muydu? geçen gün yakıt alıyorum... ben:dizel... pompacı: abi emin misin bi yerde yazmıyor dizel diye... ben:aldığım arabayı biliyorum yahu... pompacı:abi bak bi yerine yaz bunun dizel diye..sonra yanlışlıkla koyarlar falan.. ben:olmaz söylerim ben.saol... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 dizele benzin pompası girebiliyor muydu? geçen gün yakıt alıyorum... ben:dizel... pompacı: abi emin misin bi yerde yazmıyor dizel diye... ben:aldığım arabayı biliyorum yahu... pompacı:abi bak bi yerine yaz bunun dizel diye..sonra yanlışlıkla koyarlar falan.. ben:olmaz söylerim ben.saol... Girmez girmez Rahat olsun pompacı abimiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Opet de zorla eurodizel çıkartması yapistirmisti pompaci. Kapağın iç kısmında yazıyor artık. Tabanca girmesede zorlamazlar hiç olmazsa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Girmez girmez Rahat olsun pompamı abimiz bende öyle biliyordum... adam düşünceliydi saolsun.. babamın çalıştığı yerde dizel megane a benzin koymuşlar bi kere...çalıştırmadan farketmişler...depoyu mu söktüler naptılar hatırlamıyorum ama şimdi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 1. Kilitlenmiyor, hiçbir zaman, hiçbir donanım düzeyinde, çok konuşuldu... 2. Şamandıra takılıyor büyük olasılıkla, dert etmeye gerek yok (şimdilik) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Şu Focus'ları mümkün mertebe siyah Almanız şiddetle tavsiyedir. Özellikle tit almayanlar siyah alın Abicim So hot. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Şu Focus'ları mümkün mertebe siyah Almanız şiddetle tavsiyedir. Özellikle tit almayanlar siyah alın Abicim So hot. Anlamadı ben... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap