Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl Yazar comment_242071 dediğim gibi 2sinden biri yanlış. pratikte golf focustan geniş Ayna ile ise 1.5 cm golf geniş ama ikiside doğru yani. 2.010 vs 2.027 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl comment_242075 Ayna ile ise 1.5 cm golf geniş ama ikiside doğru yani. 2.010 vs 2.027 aynasız. daha doğrusu arkası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl Yazar comment_242076 aynasız. daha doğrusu arkası. Bilemiyorum Bir gün iki aracı yanyana elde edersek ölçeriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl comment_242077 Bilemiyorum Bir gün iki aracı yanyana elde edersek ölçeriz Başkası dese bu kadar uzatmazdım. Ama Yalına güveniyorum. Park etmeyi beceremicek biri değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl comment_242133 Bugün Astra'nın meşhur yeni 1.6 CDTI motorunu test etme imkanı buldum. İzlenimlerimi hemen aktarayım; - Öncelikle motorda sarsıntı emsallerine göre biraz daha az... - Rölantide ses C-Max II'den fazla geliyor içeri... - Çekişi ve gaz tepkisinden memnun kaldım. Gayet güzel koltuğa yaslıyor sizi... İlk 3 vites çok canlı... Bu çok hoşuma gitti. Opel'i bu konuda tebrik ediyorum ilk defa chip tuning gerektirmeyecek bir dizel motor yapmışlar... Performansı çok yeterli buldum. Ama motora alışınca illa ki kaşıntı tutacaktır - Test aracının ortalama tüketimi 7.3 lt/100km idi. 2 km'lik parkur için fena sayılmaz... Çünkü ben sürekli bastım torku ve gaz tepkisini hissedebilmek için... Ayrıca araç henüz 1.600 km idi. - En donanımlı model olan Cosmo Sedan'ı bayii 77 bin TL'ye bıraktı... Navigasyon eklenirse 79 bin TL olur dendi... Liste fiyatı 82 bin TL olan bir araç için 5 bin TL inmeleri hoş bir davranış - Süspansiyonları eski aracım olan Insignia'dan daha konforlu ve sessiz geldi. Opel bu konuda kendini aşmış ilk defa... Kütük üstünde gidiyor izlenimi vermedi bu yüzden sürüşünden memnun kaldım... Kısacası alınabilecek bir araç. Ama C-Max'imi sattırmama yetecek kadar iyi bir araç değil henüz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201412 yıl comment_242183 Ama C-Max'imi sattırmama yetecek kadar iyi bir araç değil henüz... zaten cmaxi kullandıkça satmak istemeyeceksiniz, satsanız bile büyük ihtimalle yine cmax alacaksınız babam sunduğum diğer tüm alternatifleri reddetti, ki buna cmaxten ucuz mondeo dahil Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201412 yıl comment_245700 Bu aracı kullanma imkanını bugün ben de buldum. Kullandığım araç 136 PS, HB ve COSMO donanımlıydı.Araçta ekstradan hiçbir paket yoktu. Araçta benim dikkatimi çeken direksiyonun Focusa göre daha yumuşak olması ki bu bazı kullanıcıların hoşuna gitmeyebilir. Direksiyonun ve göstergelerin üzerindeki kısım bizim focuslarda yumuşak plastikten fakat Astrada sert plastikten yapılmış. Araç beygir ve tork olarak Focustan daha güçlü olmasına rağmen ben arada fark göremedim.En azından 21 beygirlik bir fark yok.İki aracı da kullansam daha güçlü diye Astraya yönelmem yani. Motor sesi Focustan belki az ama yine de arada belirgin fark yok. Kullandığım araç 1800 km idi ve sol direkten ses geliyordu. Ses sistemi iyi Cosmo donanımdaki standart haliyle kötü.Belki de sınıf standartı budur ama bana Sonyden sonra yavan gelmiş olabilir. Araç çukurlara yumuşak giriyor ve darbeleri emiyor. Bagaj 2 bölmeli.Ne işe yarayacak anlamadım. Araç şahsi fikrime göre focustan daha yakışıklı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201412 yıl Yazar comment_245716 Alt kademe bagajda ıvır zıvır taşımayı sevenler için hem sallanmaz hem ses azaltır. Yeni eşya yüklerlen sizin parça eşyalar bela olmaz böylelikle ve üst kademe eşya indirmek bindirmek için rahat olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201412 yıl comment_245881 Bu sınıfta gördüğüm yaşadığım içinde bulunduğum en dar ve basık hissettiren arka koltuklar Astra da; resmen çukura girmiş gibi hissediyorsun kendini. 1.6 cdti ile belki adama benzemiştir şimdi ama yinede alırmıyım, hiç sanmıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201412 yıl comment_245882 Farkettinizmi bilmiyorum 3:45 inci dakikada hararet ibresi çıkıp geri indi orada ne oldu tam anlayamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201412 yıl comment_245883 Astra için her yere aynı şeyi yazıyorum "Yeni kasasında inşallah " Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201412 yıl comment_245967 emeğine sağlık makyajlı focustaki 1.5 tdci 120 lik motorun da testini isteriz kısa zamanda Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 201412 yıl comment_258301 Araç almayı düşündüğüm zamanlarda tercihlerim arasında yer alanlardan birtanesiydi. Yorumlardan da anlaşılacağı üzere aşağı yukarı ne olduğu ortada. Motor cansız, Sol direkten ses gelmesi, arka diz mesafesi sorunu, fazla yakıt tüketimi, fazla ağırlık, pahalı servis ücretleri falan filan işte. Yakup'un aylık satış rakamlarından da anlaşılacağı üzere çok satılan bir araç değil, çok satmak için mücadele edilen bir araç. O listede Marka bazında sıralama yapılmış biliyorum ama yine de sonuç ortada. İlk 3'ü Renault, VW ve Ford paylaşıyor. Opel ise 6-7-8. sıralarda gidip geliyor. Bu da bize aşağı yukarı herşeyi açıklıyor. Belki de bizi Ford'u seçmeye iten şey de bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 201412 yıl comment_258327 Ben bu opellerdeki vites çerçevesinin etrafındaki aydınlatmaya bayılıyorum..her modelinde varmı tabi bilemiyorum.. Makyaj öncesi kasalarda tüm donanımlarda standarttı, bendeki baz paket edition donanım da var mesela. Ama makyaj sonrasında baz donanımlarda bunu kaldırıp hız sabitleme vs. getirdiler ancak araştıran arkadaşlar çerçeve altında ledleri buldular ve aktif hale getirdiler sadece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201411 yıl comment_263646 Araba alma aşamasındayken iki aracıda incelemiştim. Focusta ki tokluk hissini Astra'dan alamamıştım. Direksiyon desen ekleri insanın eline takılıyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın