Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_235790 Arka tarafta stoplar dışında bir değişiklik göremedim... Ön taraf da olması gerektiği gibi... Biraz uzamış gibi geldi bana... İçini de biliyoruz... Para kazanırsam 1.5 ecoboost ı çakarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_235803 Aynen banada jetta havası verdi. Focus 3 çok daha özgündü. Bu sayede ortalama donanım bir makyajlı focus gördük, bixenon farsız falan. Ben şahsen hiç beğenemedim bu makyajı. Sedandan ümitliydim ama olmadı. Tabi US version bu ama fark jant, spoiler ve amerikan park olarak göze çarpıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl Yazar comment_235805 Sabri far içindeki çizgi mi özgünlük katıyordu yani değişik (öyle ise latitude ve fluence nolcak ) (hb olarak da f2 f1 daha özgündü konu özgünlük ise işimiz zor) Araçlar ülke taleplerine göre şekil almış bu bariz belli. Hb ve Sw tanıtımı tamamen Avrupa iyileştirmesi alırken Çin abd gibi ülkeler için farklı elleme olmuş. Ford doğru yapmış. Türkiye'de ki sedan severleri (ve Avrupa'daki ) taktıkları söylenemez Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_235850 Sedanın stoplarını beğenmedim, Kıpkırmızı olduğundan mıdır fazla gözümü tırmaladı. Ama güncel versiyona uyar mı bilmiyorum. İlk bakınca stopların boyutları aynı gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_235856 Anlamak zor. Ayrıca bu araba tanıtalı 2 ay oldu neredeyse geç kaldınız biraz. Firmanın güncel tasarımına göre şekil aldı Focus. Kimseye benzetmeye çalışmak nafile . Diğer başlıkta çok konuştuk. Sizin araçta şuan bir çok model ile benzer o zaman kasa aynı kasa formu aynı. eski paylaşımlarınız hakkında diyeceğim bişey yok bugün paylaştığınız sedan karoser ile ilgili resimlere göre yorum yapıyorum herkesin estetik ve güzelliğe bakış açısı farklı olabilir ... Muhakkak ki dönemin gelişmelerine ayak uydurmak gerekir fakat Focus un 2011 den beri çıkarttığı kasa satış rakamlarından anlaşılacağı üzere en beğenilen kasadır aynı dönemdeki diğer araçlara benzer ama duruşu çok farklı çizgisi çok farklıdır . kim ne derse desin bu duruş ve çizgi farklılığı bu kasada yok Peugeot yada Kia yada Jetta yla aynı çizgide olmak Ford un klasına yakışmamış.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl Yazar comment_235857 eski paylaşımlarınız hakkında diyeceğim bişey yok bugün paylaştığınız sedan karoser ile ilgili resimlere göre yorum yapıyorum herkesin estetik ve güzelliğe bakış açısı farklı olabilir ... Muhakkak ki dönemin gelişmelerine ayak uydurmak gerekir fakat Focus un 2011 den beri çıkarttığı kasa satış rakamlarından anlaşılacağı üzere en beğenilen kasadır aynı dönemdeki diğer araçlara benzer ama duruşu çok farklı çizgisi çok farklıdır . kim ne derse desin bu duruş ve çizgi farklılığı bu kasada yok Peugeot yada Kia yada Jetta yla aynı çizgide olmak Ford un klasına yakışmamış.... Yanılıyorsunuz. Uzatmayacağım Bununla 2008-2009 u kıyaslayın Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_235867 insanlar baktığı zaman ford a benzemiş demeliler ford u benzetmemeliler .... Nisan 9, 201412 yıl Erkan Baldemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl Yazar comment_235872 insanlar baktığı zaman ford a benzemiş demeliler ford u benzetmemeliler .... Erkan hocam öyle bir dünya kalmadı. Bugün Mustang bile değişiyorsa bu kadr büyütmenin pek anlamı yok yani. Çok sevilse böyle değişiklik yapılmaz firmalar aptal değil en az siz kadar düşünüyorlar. Golf bile (sınıf yaratıcısıdır) değişmeye başladı. Insanlar değişiyor maddeler neden aynı kalsın. Neyse bu benim görüşüm. 1-2 sene sonra rakamlar gösterir genel kanıyı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_235875 Erkan hocam öyle bir dünya kalmadı. Bugün Mustang bile değişiyorsa bu kadr büyütmenin pek anlamı yok yani. Çok sevilse böyle değişiklik yapılmaz firmalar aptal değil en az siz kadar düşünüyorlar. Golf bile (sınıf yaratıcısıdır) değişmeye başladı. Insanlar değişiyor maddeler neden aynı kalsın. Neyse bu benim görüşüm. 1-2 sene sonra rakamlar gösterir genel kanıyı. kim aptal kim değil bilmem kardeş ben fikirlerimi beyan ettim isteyen alır isteyen almaz ...herkesin görüşlerine saygı duymak lazım .... bakalım görelim Nisan 9, 201412 yıl Erkan Baldemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl Yazar comment_235914 Gündüz LED farlar standart'da olacak gibi duruyor. (Youtube) Dış Çekim http://youtu.be/Otr1v0UzMpw Animasyon Facebook linki lang="tr-TR" dir="ltr"> addd8f43def54a5aa837ec39738083ad Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl Yazar comment_235943 Konu dışı içerik yapmayın bunlar zaten sitemizde var. Erkan bey size özel mesaj ile önceki yazdıklarımı detaylandırırım o zaman anlaşırız. Burada uzatmayalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_236054 mühendisler iyi iş çıkarmışa benziyor gerçekten çok dinamik bir araç olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_236072 Bence tanıtım renginde sorun var ya.. O yüzden değişik durmuş. Yoksa bence normal anormal göz tırmalayan bir şey yok.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_236074 Gündüz farları fazla kısa... Bu renk ne anımsatıyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_236086 Genel olarak,başarılı bir makyaj olmuş.Fakat bir önceki nesilinin makyajlısı ile kıyaslanırsa,biraz sönük gibi,evos concept inden sonra beklentiler,bir hayli fazla idi.Sanırım esas değişikliği bir sonraki operasyona saklıyorlar. Nisan 9, 201412 yıl Serkan Önder tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın