Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Serkan Önder

Üye
  • Toplam İleti

    397
  • Katılım

  • Son ziyaret

Serkan Önder tarafından yazılan her şey

  1. soldan şağa,sırası ile sol koltuk ısıtma,esp,ön cam ısıtma,arka cam ısıtma,yolcu hava yastığı devre dışı ikazı,sağ koltuk ısıtma. koltuk altındaki soketler ise koltuk ısıtma,elektrikli koltuk ayarları,emniyet kemeri algılayıcısı hava yastığı tetikleyicisi için.resimden tam belli değil ama o tüp emniyet kemeri gerdirisinin gaz deposudur.
  2. son kasa,mondeo ile accort`unki aynı konumda,fakat ulaşılması mondeo için bilmece gibi. mk4 ise tamamen tasarım hatası,heleki soldan direksiyonlarda,gerçekten işkence pedal grupları sökülmeden,asla ulaşılmıyor. japonlar olabildiğine sade yapmış.tebrik etmek lazım.
  3. Genel olarak,hoş bir otomobil,olmuş.Fakat sanki o direksiyon simidi o kokpite bir,beden büyük gelmiş.
  4. Kapılardaki,kablo soketinde,boş yerler olması lazım.o noktaları kullanabilirsiniz.
  5. Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanın.
  6. 2008 sonrası,sadece power-shift seçeneği vardı otomatikte.
  7. Eğim fazla,değil ise debriyaj balatası,bitme belirtisidir.
  8. Evet burun yapısı,benzerlik gösteriyor.arka kısımdada alıntılar olsa çok daha çekici olurdu`ki bence sonraki nesilde göreceğiz.
  9. Genel olarak,başarılı bir makyaj olmuş.Fakat bir önceki nesilinin makyajlısı ile kıyaslanırsa,biraz sönük gibi,evos concept inden sonra beklentiler,bir hayli fazla idi.Sanırım esas değişikliği bir sonraki operasyona saklıyorlar.
  10. çoğunluk şehir içi kullanacaksanız. Simit en iyisidir. Yok şehir dışına çok çıkarım diyorsanız silindir daha iyi bir tercih olacaktır.
  11. cyclone,navitech ve daiichi markalarının multimedya ile uyumlu olduğunu belirtmiş,ford otosan ama oto park konusunda bir bilgi mevcut değil.şu adresten uyumlu aksesuar listesine bakınız.http://www.ford.com.tr/otomobiller/aksesuarlar
  12. Serkan Önder

    Bmw E9

    Alfa vari,burun kısmı dışında gayet güzel olmuş.
  13. Bu çin menşeili focuslar için,ülkemiz ve avrupa focuslara uymaz. gif upload
  14. ön kısıma göre arkası sade kalmış,yoksa çok başarılı göz alıcı bir operasyon olmuş.
  15. Faydası olurmu bilmem ama,plastidip uygulanabilir,bence.
  16. 1.güneş yükü algılıyıcısı. 2.Normaldir,hava yönlendirme menfezleri kapalı konuma geçer zamanla mekanizma yağsık kaldığından gelir o ses. 3.... 4.araca ilk bindiğinizde camları,açın kılimayı çalıştırın içerinin havası tazelensin. klima ayarınız auto konumunda olsun,dereceyi düşük tutun dahada olmadı iç sirkilasyonu çalıştırın.Buda fayda etmez ise kılima gazını kontrol ettirin.
  17. Kılavuzda,tit için orta konsol ve bagaj bölmesinde çakmak soket girişi olduğu belirtilmiş.Muhtemelen ya stw karoserde vardır bagaj kısmında yada ülkemizde sunulmamıştır. torpido daki sigorta panelinde 61 nolu sigorta: çakmak arka güç çıkışı yazıyor. Çakmak girişi ile ilgili başka sigorta yok.
  18. Hava sıcaklığından,diyecektim ama,bu test ekranı arıza kodu vermişmi bakılmalı.
  19. En makül olanı,çıkma alıp taktırmak olacaktır bence.
  20. Çakmak için sigorta değeri 20 amp dir.
  21. Mekanik olarak,uygulanabilir direksiyon miline,fakat hiç bir suretle verim alınamaz.en küçük direksiyon hareketinde,dahi yanacaktır.Hem eklenecek parçaların ömrü kısa olur,hemde sürekli aç kapa ile sis farları zarar görür.sinyal lambalarından alınacak komut daha verimli olacaktır.Bu kısımda ise işinin erbabı,oto elektrikçisi şart.Mesele şudurki sinyal lambasından direkt hat alınırsa sinyal gibi flaşörlü olur sis lambası.hattı sinyal kolundan almak gerekli.Tabi bu işlevin ne derecede viraj aydınlatacağıda muamma.far açısını,dışa doğru konumlandırmadıktan sonra,bence gereksiz.Bu durumdada sis farları etkinliğini kaybedecek.
  22. Hayırlı olsun,güzel bir ürün,kullanışlıda.Debriyaj pedal sorunu hakkında bilgim yok,aracı sürdünüzmü paspası koyunca sorun çıkarıyormu.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.