Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201412 yıl comment_229581 Arkadaşlar ben de bugün elime geçen bu paspası aldım http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-focus-3-uyumlu-3d-topukluklu-paspas-2012-gt-107292198 Ürünün yapısı o bildiğimiz kauçuk paspaslardan değil şu köpük tabaklar var ya onun yapısına benziyor ama tabi çok daha sağlam duruyor. zemine gelen alt tabaka yapısı o şekilde ama ayağınıza değen kısım da kumaşa benziyor ama bildiğiniz bi kumaş değil yani yıkanıp rahatlıkça kuruyabilecek bi malzemeden. ürün kesinlikle diğer kauçuk paspaslar gibi dayanıklı olmaz! ama ondan çok daha şık görünüyor. Ayrıca şoför mahalindeki paspas ta da krom ayak taban yeri ver çok şık duruyor. Aracın içinde toprak birikintileri olduğu için şimdi yerleştirmedim. sadece uyumlu mu diye deneme yaptım. Ürün çok güzel oturuyor. kenarlarda kısa ve ince cırtcırtlar sayesinde cuk diye oturuyor. Yarın Focus'u mu ilk kez yıkatmış olacağım ve paspasları yerleştirip buraya foto da ekleyeceğim. Fakat bir de problemim var! -Debriyajı köklediğiniz zaman zemine çok yakın oluyor neredeyse sıfır denecek kadar yakın! Şimdi bu paspası koyunca debriyaj paspasa dayanıyor! Yani paspasa baskı yapıyor mutlaka! şimdi bu paspas diğer kauçuk paspaslardan daha ince olduğu halde bu şekilde oluyorsa diğer arkadaşlar nasıl kullanıyor! O bölümü kesip alsam mı acaba? Yada bi çözüm öneriniz var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.. Bu arada konu başlığını nasıl düzelteceğimi bulamadım. Focus Iii oldu!!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201412 yıl comment_229595 Hayırlı olsun,güzel bir ürün,kullanışlıda.Debriyaj pedal sorunu hakkında bilgim yok,aracı sürdünüzmü paspası koyunca sorun çıkarıyormu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201412 yıl comment_229625 bende de o paspaslardan var ileri geri kayıp duruyorlar bir gün arabaya binerken yere oturmasak iyidir Mart 20, 201412 yıl Bülent Çelik tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201412 yıl Yazar comment_229689 18.30'da işe gelmem gerekiyordu! o yüzden henüz sürme fırsatım olmadı. Bugün yıkaatmak istiyordum arabayı ama yağmur başladı yeniden. Ama paspası yerleştirdikten sonra elimle debriyaja basınca direk paspasa dayandığını gördüm. İnşallah oraya takılma falan yapmıyordur! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl comment_229715 Benzer bir ürünü bir yıldır kullanıyorum, ne eskidi, ne debriyaj değiyor ne de rahatsız edici bir kayma oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl comment_229744 Benzer bir ürünü bir yıldır kullanıyorum, ne eskidi, ne debriyaj değiyor ne de rahatsız edici bir kayma oluyor. Cem bey, Markadan markaya da belki değişiklik sağlayabilir.(Kesimi,ölçüleri vs.) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl comment_230025 Benzer bir ürünü bir yıldır kullanıyorum, ne eskidi, ne debriyaj değiyor ne de rahatsız edici bir kayma oluyor. Cem abinin kullandığıyla aynı paspas bendeki.Gayet başarılı duruyor debriyaj felan hiç dokunmuyor.Tek kötü tarafı azcık kayması ama onunda çözümü sitede var ben biraz üşendiğimden yapmadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl comment_230095 Arkadaşlar ben de bugün elime geçen bu paspası aldım http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-focus-3-uyumlu-3d-topukluklu-paspas-2012-gt-107292198 Ürünün yapısı o bildiğimiz kauçuk paspaslardan değil şu köpük tabaklar var ya onun yapısına benziyor ama tabi çok daha sağlam duruyor. zemine gelen alt tabaka yapısı o şekilde ama ayağınıza değen kısım da kumaşa benziyor ama bildiğiniz bi kumaş değil yani yıkanıp rahatlıkça kuruyabilecek bi malzemeden. ürün kesinlikle diğer kauçuk paspaslar gibi dayanıklı olmaz! ama ondan çok daha şık görünüyor. Ayrıca şoför mahalindeki paspas ta da krom ayak taban yeri ver çok şık duruyor. Aracın içinde toprak birikintileri olduğu için şimdi yerleştirmedim. sadece uyumlu mu diye deneme yaptım. Ürün çok güzel oturuyor. kenarlarda kısa ve ince cırtcırtlar sayesinde cuk diye oturuyor. Yarın Focus'u mu ilk kez yıkatmış olacağım ve paspasları yerleştirip buraya foto da ekleyeceğim. Fakat bir de problemim var! -Debriyajı köklediğiniz zaman zemine çok yakın oluyor neredeyse sıfır denecek kadar yakın! Şimdi bu paspası koyunca debriyaj paspasa dayanıyor! Yani paspasa baskı yapıyor mutlaka! şimdi bu paspas diğer kauçuk paspaslardan daha ince olduğu halde bu şekilde oluyorsa diğer arkadaşlar nasıl kullanıyor! O bölümü kesip alsam mı acaba? Yada bi çözüm öneriniz var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.. Bu arada konu başlığını nasıl düzelteceğimi bulamadım. Focus Iii oldu!!! Aynı paspası 2 aydır kullanıyorum. Debriyaja temas sorunu yaşamadım. Biraz kaydığı doğru ama nihayetinde paspas işte çok dert etme. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl Yazar comment_230241 Sonunda resimleri yükledim Paspas görsel olarak çok güzel ve kaymasın diye iç yanlarda küçük cırtcırtlar var isterseniz onları kullanarak kaymayı engelleyebilirsiniz. işte tek sorun debriyaj ve gaz pedalının paspasa tamamen oturması.. takılma yapmıyor ama yine de rahat değil tam kökleyemiyormuş hissi veriyor. bu arada paspas olmadan deneme yaptım, debriyaj ve gaz pedalı zemine milimlerle ölçülecek derecede yaklaşıyor, yani ne koyarsam koyayım değecek gibi.. Benim aracımdamı problem var ne_? ???? Mart 22, 201412 yıl Halil İ. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201412 yıl comment_230254 Tabii zevk meselesi ama benim asla tercih edeceğim bir desen değil. Güle güle kullanın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201412 yıl Yazar comment_230276 çok teşekkürler. ayrıca internetten aldım ve renk yada desen seçme şansım olmadı Cem Abi, sitede öyle bir seçenek yoktu. şansıma bu geldi. aslında ben böyle çiçekli böcekli gibi şeyleri sevmiyorum daha sade düz klasik şeyleri seviyorum. :-) Bu arada debriyaj ve gaz pedalının zemine teması için ne önerirsiniz? dediğim gibi zemine çok yakın basılıyor. yani ne koysam baskı yapacak gibi. acaba debriyaj ve gaz pedalı basılı iken arada ne kadar bir mesafe kalması gerekiyor bilen varmı? Mart 22, 201412 yıl Halil İ. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201412 yıl comment_230977 hayırlı olsun... bende almayı düşünüyorum desensiz olanlarından... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201412 yıl Yazar comment_231024 hayırlı olsun... bende almayı düşünüyorum desensiz olanlarından... teşekkürler. Aslında benim de tercihim desensiz olurdu. Fakat sitede böyle bir tercih yoktu ve temsili koyulan paspas fotoğrafı da desensizdi. Elime geçince gördüm ama pek de ciddiye almadım kabul ettim. siz de eğer böyle bir siteden alırsanız satıcı kişiye özel mesajdan renk ve desen tercihinizi belirtin ve olumlu yanıt almadan para ödemesi yapmayın. sonra süpriz renk ve desenlerle karşılaşabilirsiniz ;-) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201412 yıl comment_233353 gerçekten şu paspas olayı çok can sıkıcı bir durum,yani topluca bir yerde tam istediğimiz gibi kilitli kaymayan kokmayan bir paspas yaptıramazmıyız? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın