Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201412 yıl comment_233843 Arkadaşlar merhaba.F3 me BRC marka lpg taktırmak üzereyim yalnız tank konusunda simit mi silindir tank mı karar veremedim.Bu konuda tecrübesi veya fikri olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201412 yıl comment_233850 Bagaj zaten kucuk bence simit mantikli olur yedek lastik cok yer kaplamaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201412 yıl comment_233852 tank bence simit takarsanız stepne ne olucak? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201412 yıl Yazar comment_233870 stepne ince zaten kılıfa koyar bagajın köşesine atarım diye düşünüyorum ama simit tank için şamandıra problemi oluyor diye biliyorum o yüzden kararsız kaldım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201412 yıl comment_233895 çoğunluk şehir içi kullanacaksanız. Simit en iyisidir. Yok şehir dışına çok çıkarım diyorsanız silindir daha iyi bir tercih olacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201412 yıl comment_233899 Stepneyi arka koltuğa monte edenlerde var fikir olsun size. Fakat koltuk yatmayabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201412 yıl comment_233916 Simit daha mantıklı bence. Silindir çok yer kaybettiriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201412 yıl comment_233957 Arkadaşlar merhaba.F3 me BRC marka lpg taktırmak üzereyim yalnız tank konusunda simit mi silindir tank mı karar veremedim.Bu konuda tecrübesi veya fikri olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.Teşekkürler. Tayyar hocam, daha taktırmadın mı yahu? Ben eski aracımda simit taktırmıştım, pimpirikli olduğum için tüm uzun yollarda stepneyi de almak zorunda kalıyordum ve bagajın yarısı stepne oluyordu. Bu defa uzun sosis taktırdım, stepne yerine duruyor ama bagajın 25% lik kısmı iptal oldu. Bagaj kullanma alışkanlığına göre sen karar ver bence. Çok uzun yol yapıyorsan simit işine yaramaz çünkü F3'ün stepne yeri çok küçük; doğal olarak simidin de hacmi küçük olur ve uzun yolda çok kısa aralıklarla durmak zorunda kalırsın. Bu da psikolojik olarak seni rahatsız eden bir durum ortaya çıkaracaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201412 yıl Yazar comment_234086 Tayyar hocam, daha taktırmadın mı yahu? Yok hocam bu cumartesi taktıracağım benim lpg ci şehir dışında olduğu için ancak vakit bulabildim.Aslında çok uzun yol yapıyorum silindir benim için daha mantıklı ama gönlüm simit tanktan yana lpg ci stepne boşluğunu görsün oraya şöyle 45-50 lt lik simit tank sığarsa onu taktırırım.Yoksa silindire devam. Nisan 3, 201412 yıl Tayyar Arslan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201412 yıl comment_234089 Yok hocam bu cumartesi taktıracağım benim lpg ci şehir dışında olduğu için ancak vakit bulabildim.Aslında çok uzun yol yapıyorum silindir benim için daha mantıklı ama gönlüm simit tanktan yana lpg ci stepne boşluğunu görsün oraya şöyle 45-50 lt lik simit tank sığarsa onu taktırırım.Yoksa silindire devam. Tayyar kardeş benim Focus 1 de silindir tüp vardı.Çocuklu bir aile olarak tatile giderken her seferinde keşke simit olsaydı dedim.Simit tip depo taktırınca uzun yola giderken durup gazı doldurmak bence sorun değil.Hem biraz hava almış dinlenmiş ve dikkatinizide toplamış oluyorsunuz.Allah korusun ufacık dalgınlıkların sonu kötü bitebiliyor.Hemde bagajınız size kalıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201412 yıl Yazar comment_234090 Tayyar kardeş benim Focus 1 de silindir tüp vardı.Çocuklu bir aile olarak tatile giderken her seferinde keşke simit olsaydı dedim.Simit tip depo taktırınca uzun yola giderken durup gazı doldurmak bence sorun değil.Hem biraz hava almış dinlenmiş ve dikkatinizide toplamış oluyorsunuz.Allah korusun ufacık dalgınlıkların sonu kötü bitebiliyor.Hemde bagajınız size kalıyor. Evet abi bende bu bagajın daralması yüzünden simit taktıracağım kararımı verdim aynı düşüncelere sahibiz Arkadaşlar bu arada lpg dolum ağzını benzin deposu dolum ağzının yanına yaptırmayı düşünüyordum lpg ciyle görüştüm, biz yaparız ama makina mühendislerinden geçermi orasını bilmem dedi.Sizce bir sorun olurmu bu şekilde dolum ağızı yaptıran var mı aramızda ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201412 yıl comment_234306 Evet abi bende bu bagajın daralması yüzünden simit taktıracağım kararımı verdim aynı düşüncelere sahibiz Arkadaşlar bu arada lpg dolum ağzını benzin deposu dolum ağzının yanına yaptırmayı düşünüyordum lpg ciyle görüştüm, biz yaparız ama makina mühendislerinden geçermi orasını bilmem dedi.Sizce bir sorun olurmu bu şekilde dolum ağızı yaptıran var mı aramızda ? muayeneden geçmiyor bildiğim kadarıyla Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201412 yıl comment_242840 Arkadaşlar ben de yakın zamanda LPG taktırmayı düşünüyorum.Ama simit mi tank mı karar veremedim.Taktıran arkadaşlar + ve - lerini paylaşabilir mi? Kullanımda yaşadıkları önemli noktaları açıklarlarsa sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201412 yıl Yazar comment_242842 Arkadaşlar ben de yakın zamanda LPG taktırmayı düşünüyorum.Ama simit mi tank mı karar veremedim.Taktıran arkadaşlar + ve - lerini paylaşabilir mi? Kullanımda yaşadıkları önemli noktaları açıklarlarsa sevinirim. 2 ay önce simit tank taktırdım araç sedan gayet kullanışlı tavsiye edilir ama lastik tamir kiti şart. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201412 yıl comment_242847 2 ay önce simit tank taktırdım araç sedan gayet kullanışlı tavsiye edilir ama lastik tamir kiti şart. ARacım HB.Tayyar Bey hangi marka ve hangi şartlarda taktırdınız? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın