Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201412 yıl Yazar comment_242932 ARacım HB.Tayyar Bey hangi marka ve hangi şartlarda taktırdınız? Çorum özençlerde BRC taktırdım hocam yakıt tasarrufu çok iyi güç düşüşü oluyor ama çok önemsiz seviyede sizin araç HB ise kesinlikle simit tavsiye ederim.Bu arada bir an önce lpg ye geçmenizi tavsiye ederim focus benzinde insanı yıpratıyor resmen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201412 yıl comment_242942 Benim araçta simit tank var ama stepne normal teker benimki ve simit tank tam yerine oturuyor ince stepne olan araçlarda simit tank yüksek geliyor ve bombe oluşuyor. Ama stepnenin bulunduğu yerdeki yanda bulunan köpük desteklerden yüksen olanlardan bulunabilirse bir sıkıntı çıkmaz kanaatimce. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201412 yıl comment_242948 simit en mantıklısı bence bagaj kullanımı için! ş.içinde stepmeyi eve bırakırsın, istersen ş.dışına çıkarken alırsın. yeni araçlarda -mazda 3.tü sanırım zaten stepne yerine tamir kiti var- Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201412 yıl comment_242949 simit en mantıklısı bence bagaj kullanımı için! ş.içinde stepmeyi eve bırakırsın, istersen ş.dışına çıkarken alırsın. yeni araçlarda -mazda 3.tü sanırım zaten stepne yerine tamir kiti var- Her araçta tamir kiti opsiyonu var bizim gibi çok gelişmiş ülkelerdeki anlayışlı insanlar bunu sevmiyor diye lastik veriyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201412 yıl comment_243030 Simit Benim araçta simit tank var ama stepne normal teker benimki ve simit tank tam yerine oturuyor ince stepne olan araçlarda simit tank yüksek geliyor ve bombe oluşuyor. Ama stepnenin bulunduğu yerdeki yanda bulunan köpük desteklerden yüksen olanlardan bulunabilirse bir sıkıntı çıkmaz kanaatimce. simit en mantıklısı bence bagaj kullanımı için! ş.içinde stepmeyi eve bırakırsın, istersen ş.dışına çıkarken alırsın. yeni araçlarda -mazda 3.tü sanırım zaten stepne yerine tamir kiti var- Her araçta tamir kiti opsiyonu var bizim gibi çok gelişmiş ülkelerdeki anlayışlı insanlar bunu sevmiyor diye lastik veriyorlar Simit tank için yerine oturmama,tankın temasından ses,üzerine konan düz kapağın tam oturmaması gibi durumlar oluyor mu?Simit tank kullanmanın en büyük eksisi nedir? Yozgat Sorgundayım en yakın Çorum var.Özençlere başka bir arkadaşın aracı için daha önce gittim.Memnun kalmıştım.. İlginize teşekkürler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201412 yıl comment_243031 Simit Simit tank için yerine oturmama,tankın temasından ses,üzerine konan düz kapağın tam oturmaması gibi durumlar oluyor mu?Simit tank kullanmanın en büyük eksisi nedir? Yozgat Sorgundayım en yakın Çorum var.Özençlere başka bir arkadaşın aracı için daha önce gittim.Memnun kalmıştım.. İlginize teşekkürler.. Orhan bey, tanklar markalara göre değişebilir ölçülere bakmak lazım eğer fazlalık olursa köpük koyarsınız boş yerlere oldu bitti. Lpg'yi tümden tavsiye etmediğim için konu hakkında bilgim yok. Keyifli forumlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201412 yıl comment_243600 muayeneden geçmiyor bildiğim kadarıyla Yeni araçlarda hep benzin deposu dolum yerine koyuluyor. Seyyar dolum ağzı taşımanız lazım sadece. O da ufacık bir parça zaten... yani olmaz değil oluyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201412 yıl comment_243619 Yeni araçlarda hep benzin deposu dolum yerine koyuluyor. Seyyar dolum ağzı taşımanız lazım sadece. O da ufacık bir parça zaten... yani olmaz değil oluyor... sonuçta geçmiyor hocam, bir değişiklik gerekiyor. edit: bir yerlerde bu şekilde okumuştum ama şimdi bakınca bulamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201412 yıl comment_243652 sonuçta geçmiyor hocam, bir değişiklik gerekiyor. Muayeneden geçiyor, yani geçmiyor diye birşey yok... ben aracımda benzin dolum yerinin orada yer olmadığı için uygulatamamıştım geçen sene... ama TÜV ve makine mühendisleri odası kabul ediyor. Kim demiş muayeneden geçmiyor diye??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201412 yıl comment_243660 Muayeneden geçiyor, yani geçmiyor diye birşey yok... ben aracımda benzin dolum yerinin orada yer olmadığı için uygulatamamıştım geçen sene... ama TÜV ve makine mühendisleri odası kabul ediyor. Kim demiş muayeneden geçmiyor diye??? bir yerlede okumuştum. şimdi biraz daha baktım bulamadım, ama bazı mmoların onaylamadığı yazılmış forumlarda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201412 yıl comment_243672 bir yerlede okumuştum. şimdi biraz daha baktım bulamadım, ama bazı mmoların onaylamadığı yazılmış forumlarda. Biliyorsunuz, yeni Honda Civic'ler fabrika çıkışlı LPG'li geliyor... Bu araçların LPG dolum yerleri, benzin depo dolum yerinin oradadır. Bunlar muayeneden geçiyor da, diğerleri niye geçmesin??? Ben diyorum, aracımda bu yeni sistem uygulanacaktı, hatta Makine Mühendisleri odasına soruldu ve onay alındı ancak tadilat esnasında yeterli yerin olmadığı anlaşıldı... Benim aracıma LPG dönüşümü yapıldığı sırada C180'e de dönüşüm yapılıyordu ve o araca uygulandı. Muayeneden de geçti Mercedes... Yani sorun olmuyor artık... 2013 yılından beri sıkıntı yok... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201411 yıl comment_278450 stepne bağlantısı uygun değil( hafif kusur) şeklinde geçiyor muayeneden Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın