Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×

Serkan Yüksel

Üye
  • Toplam İleti

    37
  • Katılım

  • Son ziyaret

Serkan Yüksel tarafından yazılan her şey

  1. Bu şekilde ürünler var ama bunlarda pek ucuz sayılmaz.
  2. Arkadaşlar merhaba Forumda konuyu çok araştırdım ama bulamadım. Araçım 2012 Focus Titanium, araçta radyoda x kanalını dinlerken usb ye geçiyorum ve tekrar radyoya geçtiğimde hiç alakasız başka bir frekans açıyor. Bununla ilgili bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  3. Hocam bagaj içinde kapı kilidine giden kablo var onda kopukluk olmuş olabilir benim başıma geldi ondan biliyorum orayı bir kontrol edin isterseniz.
  4. Stepne ve kriko bağlantılarını kontrol ettinizmi?
  5. Sorun hem benzinde hemde lpgde yapıyorsa buji buji kablosu ve ateşleme bobinini kontrol etmenizde fayda var.
  6. bir kaç petlas bayine sordum hepsinde H serisi vardı bende H serisi aldım pek fazla araştırmadım.
  7. 2 hafta önce 215 55 16 93H serisi petlas imperium aldım alma sebebim conti michelin gibi ürünlerle neredeyse X2 fiyat farkı olmasıydı yol tutuşu açısından gayet memnunum ama hafif ses var gibi bu fiyat farkınada o ses hiç önemli değil benim açımdan.
  8. ürün şuan için elinizde varmı fiyat aynımı bir de karta taksit yapıyormusunuz teşekkürler.
  9. Bende de buna benzer bir sorun vardı ama benim aracın aküsü bitiyordu araba stop ettikten sonra benzin pompası çalışmaya devam ediyor ve akü bitirene kadar çalışıyordu bunun sebebi de gem modülü arızalıymış ve değişmesi gerekiyormuş. Eğer sizin aracında aküsü bitiyorsa ve bu yüzden araç çalışmıyorsa bir kontrol ettirin derim.
  10. Evet servis otokoç söyledi. Benim araçta 4-5 sn değil aküyü bitirene kadar çalışmaya devam ediyor.
  11. Sonuç olarak söylenen aracın benzin pompası rolesi arızalıymış benzin pompası roleside gem modülünün içine konmuş bu kasalarda yani kısacası gem modülünün değişmesi gerekiyor akü bitme sorununun çözümü için. Gem modülüne 1500 tl fiyat verdiler.
  12. Aracı bugün kontrole götürdüm ve benzin pompasının çalıştığını zzzzz sesinin benzin pompasından geldiğini onayladık ve hatanın gem modülünün arızalı olduğundan kaynaklandığı söylendi.
  13. Hafta sonu şarj dinamosu ve arkadan gelen zzzzz sesini bir kontrol ettireyim bakalım ne sonuç çıkacak.
  14. Torpido gözündeki lambadan kaynaklı değil onu hem sigortasını sökerek hemde cep telefonunun kamerasını açıp torpidoya koyarak kontrol ettik. Akünün belli bir bitme süresi yok bazen 1 hafta sonra bazen 1 ay sonra bitebiliyor.
  15. Aracı makinaya bağlayıp daha sonra sigortarı teker söküp kontrol edildi ama herhangi bir sonuç alamadık hatta torpido lambasının açık kaldığı hakkındaki konuyu okuyup torpidonun lambasının açık kalıp kalmadığını anlamak için cep telefonunun kamerasını açıp torpidoya koydum lamba sönüyordu.
  16. Arkadaşlar Merhaba. 2011 model style plus bir aracım var. Araçta akü bitme sorunu var 2 kere akü değiştirdim Ankara'da gitmediğim özel ve yetkili servis neredeyse kalmadı. Gittiğim her usta arabada elektrik kaçağını olmadığını araçtaki sistemin aracı kapattıktan yaklaşık 30 dk sonra sistemi tamamen kapattığını söylediler. Geçtiğimiz bayramın ilk günü aracım yine akü bittiği için çalışmadı ve komşumun arabasında takviye yapıp çalıştırdık aracı. Aynı gün akşam komşum sabah bayram namazına giderken senin arabadan zzzzzzz şeklinde arka taraftan ses geliyordu dedi. Zzzzz şeklindeki sesi benzin pompası sesi olarak yorumladım. Stop Ettikten Sonra Benzin Pompası Çalışmaya Devam Eder Mi? Başına bu şekilde bir olay gelen yada konuyla ilgili olarak yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım talep ediyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.
  17. O sarı bayraklar bildiğim kadarıyla Opel'lerde var.
  18. Elektronik tadilat işlerde pek el becerim yok o yüzden sormuştum Ozan bey ama yinede cevabınız için teşekkürler.
  19. ms-can özellikli elm327 yi nasıl temin edebiliriz km girmek için. Bende standart elm327 var sadece.
  20. Bende klima düğmelerini dün değiştirdim. Daha önce dönerken kademe kademe çıtçıt belli oluyordu düğmenin dönüşü ama şimdi o kademe çıtçıt ses yok direk dönüyor ve gıcırt gıcırt ses çıkartıyor.
  21. Gökhan bey sizdeki bu sıkıntı bendede mevcuttu aracın lpg ayarı yolda hareket halindeyken usta tarafından yapıldı ve sorunum çözüldü. Yalnız araç lpgli olduğundan fazla devirsizde vites değirmemenizde fayda var diye düşünüyorum.
  22. Benim araçta simit tank var ama stepne normal teker benimki ve simit tank tam yerine oturuyor ince stepne olan araçlarda simit tank yüksek geliyor ve bombe oluşuyor. Ama stepnenin bulunduğu yerdeki yanda bulunan köpük desteklerden yüksen olanlardan bulunabilirse bir sıkıntı çıkmaz kanaatimce.
  23. Aracınızda önde park sensörleri yoksa bu kablo ile hallolmaz ne yazıkki.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.