Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_235709 Beklenen Sedan karoser tanıtıldı. Makyajlı focusun diğer tüm bilgileri bu başlıkta yer almaktadır Teknoloji konuları ise buradadır İyi Seyirler FocusClub Farkı ile ilk siz öğreniyorsunuz Not: Üzerindeki far,jant ve diğer aksesuarlar USA'ya özel olabilir ki bana göre % 100 Ona göre Not2: Arkadaşlar bu USA versiyon bu aracın arka farını alın hb tanıtımındaki gibi ön tasarıma sahip sedana koyun ve hayal edin şimdilik. Yani bu far, Jant, piaono black, spoiler Felan Avrupa'da sunulmaz . Benim görüşüm bu . Sedanın arkadan değişen şey sadece far diyebiliriz. Ön, yan, iç tasarım için diğer başlığa bakmanız yeterlidir. Gündüz LED farlar standart'da olacak gibi duruyor. (Youtube) Dış Çekim http://youtu.be/Otr1v0UzMpw Facebook link https://www.facebook.com/photo.php?v=668611083203250 Animasyon Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_235719 Sis farları olmadan makyajlı kasanın ön tampon tasarım benim kafamda şu diyalogu canlandırıyor. -Proje Koordinatörü (PK) -Tasarım Bölüm Direktörü (TBD) -TBD: Arabanın ön tamponu hakkında ne düşünüyorsunuz? -PK: Bu ön tampon muydu? Bukadar yani? -TBD: Evet efendim. -PK: Sizi okutan okulun, yetiştiren sektörün... Motormuş, donanımmış, standartlarmış falan hakim olmadığım için birşey diyemiyorum fakat iyisini beklerken kötüsünü görüyorum. Sevsinler böyle makyajı. Epic Fail... Nisan 9, 201412 yıl Servet Özkan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_235726 Sedancılar çöksün hemen spoiler a Gelse de led stoplarını çalsak bizim kasaya Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_235729 sedan kia optima'ya, hatcback fiat punto gibi görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_235751 Sedanın stoplar bizimkilere uymayacak galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_235753 sedanı çok beğendim, hbden çok daha güzel. elektriklinin önünde bişey yapmamışlar yaw. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_235757 sıfır dizayn ... sağdan soldan başka marka ve modellere benzetilebilir ... hiç beğenmedim .... Ford her zaman kendine has stiliyle göze çarpan bi marka olmuştur ama bu sefer hakikaten batırmışlar ... Nisan 9, 201412 yıl Erkan Baldemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_235759 Sedancılar alınmasın ama, her zamanki gibi çirkin.. İlk kasa Focus'tan itibaren sedan çirkin.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl Yazar comment_235761 sıfır dizayn 100 de 100 taklit ... sağdan soldan başka arabalardan ... hiç beğenmedim .... Ford her zaman kendine has stiliyle göze çarpan bi marka olmuştur ama bu sefer hakikaten batırmışlar ... Anlamak zor. Ayrıca bu araba tanıtalı 2 ay oldu neredeyse geç kaldınız biraz. Firmanın güncel tasarımına göre şekil aldı Focus. Kimseye benzetmeye çalışmak nafile . Diğer başlıkta çok konuştuk. Sizin araçta şuan bir çok model ile benzer o zaman kasa aynı kasa formu aynı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_235766 Sedan kullanıcısı olarak resmen hayal kırıklığına uğradım. Resmen arka taraf piyasada en haz etmediğim araçlardan biri olan cettaya benzemiş,yandaki uzantıları kes aynı cetta stopu yahu insaf ! Bizim polo 6r lipi için araştırmalarımızı da duymuş olacakları ki onuda eklemişler makyajla ön tampona.. Ne desem bilemedim farlar ve jantlar dışında benim gözümde tüh keşke bekleseydik algısı yaratmadı. -Bizimle değılsın.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl Yazar comment_235785 Güncel tampondan sonra bu arabanın her türlü gideri var 3 senedir söylediğimiz gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201412 yıl comment_235789 Kara panjurlar, arka spoyler ve jantları görünce bunbun Sedan "S" solduğunu düşündüm. Titanium'da kromajlı olur herhalde. Eskisi ne ise bu da öyle, yani sıra dışı bir durum yok. Evrimleşmiş sedan sonuçta, olması gerektiği gibi olmuş. Arka difüzörün basitliği ve çirkinliği konusundaki eleştirim sürüyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın