Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 2 dakika önce, Özer Aksu yazdı: MCA focusa kamera ve navigasyon takılıyor . Oem kamera ve kablo tesisatı olmasi yeterli diğeri yazılım, aktivasyon işlemleri. Şuan bu şekilde çalışan 4 5 araç var . Mevcut ekran ile yapılabiliyor . Fabrikasyon navigasyon, geri görüş kamerası olan araçlarda aynı ekran ile geliyor . Ekrandan bağımsız bu durum . Bu açıklama normal değil. İnsanlara gereksiz umut beslemesi. Aktivasyon/Yazılım işlemi F/O'nun verdiği pc ile oluyor mu olmuyor mu? Olmuyor. Gayri resmi yolunu zaten ilgili konuda vermiştik. Buradaki konu servisin takıp takmaması. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Bu açıklama normal değil. İnsanlara gereksiz umut beslemesi. Aktivasyon/Yazılım işlemi F/O'nun verdiği pc ile oluyor mu olmuyor mu? Olmuyor. F/O bunu yapmaz . Bu iş yasal değil zaten ama yapılabiliyor mu evet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Yakup bey ben sadece senin demiş olduğun güncellemeleri yaptırmak istiyordum. Konu nerelere geldi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Yakup bey ben sadece senin demiş olduğun güncellemeleri yaptırmak istiyordum. Konu nerelere geldi... Sorun yok canım nolcak ama güncelleme yeri de burası değil Ayrıca var mı o da bilinmiyor ki. Sonuç aynı: Çalışan makina için yazılımı kastırmayın boşuna Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 2017 modelere ŞARK gelebilir ve artık sağ aynalarda çift açı bulunmayacak gerçi bu başladı bile; bknz son gelen araçlar. Hatırlayanlar için SYNC 3 Style'a gelecek ve jantlar büyüyebilir demiştim onlar henüz netleşmediği için ve yeni ötv ile hepten tökezleyebilir diye o başlığı kaldırmıştım. Titanium'a gündüz LED kesin ama 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Eraslan Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 2015 9. Ay trafiğe çıkışlı trend x powershift focus aracımın focus 4 olduğunu söylediler focus 4 diye bir kasa var mı? Birde mk3 ne demek forumda da bu araçta yeniyim. Araçla ilgili yorumlarınız nasıl aceba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 (düzenlendi) 4 dakika önce, Kemal Eraslan yazdı: 2015 9. Ay trafiğe çıkışlı trend x powershift focus aracımın focus 4 olduğunu söylediler focus 4 diye bir kasa var mı? Birde mk3 ne demek forumda da bu araçta yeniyim. Araçla ilgili yorumlarınız nasıl aceba. Yok focus 4 değildir o , olsa duramazsın (kötü espri için kusura bakmayın) Aracınız makyajlı focus Mk 3 . MCA focus diye de bilinir. Focus Mk 1 1998-2005 Focus Mk 2 2005-2011 arası olan kasa 2011 den beri Focus Mk 3 var. 2014te focus makyajlandı. Biz işte buna 3,5 falan deriz. Ama esası makyajlı 3tür. Aralık 27, 2016 H. Cenk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 9 dakika önce, Kemal Eraslan yazdı: 2015 9. Ay trafiğe çıkışlı trend x powershift focus aracımın focus 4 olduğunu söylediler focus 4 diye bir kasa var mı? Birde mk3 ne demek forumda da bu araçta yeniyim. Araçla ilgili yorumlarınız nasıl aceba. Forumu okumanızı öneririm Her türlü yorum ve bilgi var. Mesela anasayfada fareyi aşağıya doğru kaydırdıkça 2 yerde yıllara göre mk serisinin ne olduğu yazıyor gibi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Eraslan Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Forumu okumanızı öneririm Her türlü yorum ve bilgi var. Mesela anasayfada fareyi aşağıya doğru kaydırdıkça 2 yerde yıllara göre mk serisinin ne olduğu yazıyor gibi... Onları okudum evet ancak bugün navigasyon baktım birkaç model gösterdim bunlar focus 3 seninki 4 dedi usta bende anlamadım o an dedim aceba neyi yanliş biliyorum. Tamam benim araba 3.5 ? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Makyaj biraz fazlaca olunca konuyla fazla ilgisi olmayan ustaların kafası karışmış besbelli. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 08.11.2016 - 19:03 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: 2017 modelere ŞARK gelebilir ve artık sağ aynalarda çift açı bulunmayacak gerçi bu başladı bile; bknz son gelen araçlar. Hatırlayanlar için SYNC 3 Style'a gelecek ve jantlar büyüyebilir demiştim onlar henüz netleşmediği için ve yeni ötv ile hepten tökezleyebilir diye o başlığı kaldırmıştım. Titanium'a gündüz LED kesin ama Biz de uygulasak keşke... :/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zafer tekeoglu Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 arkadaşlar konuyla alakalı değil belki ama 2016 titanyum a otomatik motor kapatma diye bir seçenek koymuşlar ama ne işe yardığını çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 26 dakika önce, zafer tekeoglu yazdı: arkadaşlar konuyla alakalı değil belki ama 2016 titanyum a otomatik motor kapatma diye bir seçenek koymuşlar ama ne işe yardığını çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim Nerede gördünüz bunu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 Şimdi, zafer tekeoglu yazdı: otomatik motor kapatma Bu olmasın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zafer tekeoglu Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 41 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Nerede gördünüz bunu? Yol bilgisayarında özellikler içinde var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap