Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 (düzenlendi) hep bunu anlatıyoruz da kimse anlamıyor. bizde de saksı geç fark etti Şubat 20, 2014 Serdar yaman tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Her iki gösterge biribirinden farklı mı, bana mı öyle geliyor. Dizel olanın sağ alt kısmında toplam km var, benzinli olanda günlük km var gibi yanılıyor muyum. Kemal bey siz km yi güncelletebildiniz mi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Her iki gösterge biribirinden farklı mı, bana mı öyle geliyor. Dizel olanın sağ alt kısmında toplam km var, benzinli olanda günlük km var gibi yanılıyor muyum. Kemal bey siz km yi güncelletebildiniz mi. aynen dediğiniz gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Benim dizel ama böyle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Benim dizel ama böyle Siz ps olana yaptınızmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Hayır PS daha beklemede... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Hayır PS daha beklemede... Oda üzülür ama ayırmayın bende düşünüyorum o yüzden sormuştum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Oda üzülür ama ayırmayın bende düşünüyorum o yüzden sormuştum Açıkcası o çok kullanılmadığı için biraz sona kalıyor:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Otomatik vites'e takan da var başlığı takip edin lütfen göreceksiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onat beyaz Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Otokoç Alemdağ' ın montaj ile ilgili verdiği cevap "Ford araçlarına gösterge seviyesini 1-2-3. Seviye olarak yükseltme işlemi fabrika ayarlarını değiştirerek yapabilmekteyiz ilgili versiyon izin verdiği ölçüde, Ancak dışardan temin edilecek bir parçayı özellikle gösterge saati gibi diğer modüllerle ortak çalışan bir parçanın uyum sağlama sorunları yaşarız, Bu durum aracı bloke etmemize veya farklı ciddi sorunlara neden olabilir, teknik olarak bu tip bir işlem uygulayamayız, Müzik eğlence birimi teyp ve ekranı ile ilgili farklı uygulamalar ancak bizim yedek parçanın aksesuar olarak sunduğu sistemler takabilmektedir." Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 aynen dediğiniz gibi Serdar'ım ilk aklıma gelen forumdan Yımaz tunç ve Boranın ki de dizel ama günlük km lilerden, galiba farklı ekranlar var.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Otokoç Alemdağ' ın montaj ile ilgili verdiği cevap Ani gösterge patlaması sonucu servisler direnişe geçti sanırım. Serdar'ım ilk aklıma gelen forumdan Yımaz tunç ve Boranın ki de dizel ama günlük km lilerden, galiba farklı ekranlar var.. Daha evvel de bunun konusu geçmişti. Sanırım yazılım versiyonları farklı. Aydın güncelletmişti sanki. ?? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Ani gösterge patlaması sonucu servisler direnişe geçti sanırım. Daha evvel de bunun konusu geçmişti. Sanırım yazılım versiyonları farklı. Aydın güncelletmişti sanki. ?? Ben atlamıştım bunu, yani güncelleme yapılınca yer mi değiştiriyor? Aslında bu hali daha kullanışlı gelmişti bana aynı anda 5 değeri gözüküyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Benim gösterge. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 (düzenlendi) Serdar'ım ilk aklıma gelen forumdan Yımaz tunç ve Boranın ki de dizel ama günlük km lilerden, galiba farklı ekranlar var.. benim araca aldığımız zaman forumda murat abi vardı beraber takmıştık onun ki benzinli ikisinde o farklılık vardı Benim gösterge. abi sen bu ileti için resim yüklemene gerek yoktu boş ileti atsan kafi Şubat 20, 2014 Serdar yaman tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap