Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201412 yıl Yazar comment_216647 Bu sitede birçok yeni bilgi öğreniyorum. Bundan önce yıllardır başka bir sitede (tahmin etmesi zor degil) yazıyordum. Orada Focus'la ilgili herkese yardımcı oluyordum ama buraya gelince ogrenmedigim ne kadar cok şey oldugunu fark ettim. Bu nedenle katkısı olan herkese teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 201412 yıl comment_217812 hocam parayı ödemişken tadını çıkarın artık bir sonrakini ona göre değerlendirirsiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201412 yıl comment_219379 Yakın zamanda ön fren balatalarını değiştirmem lazım, Orjinal balatalar 120TL civarında(Motorcraft) fakat TWR, Bosch, Delphi gibi bilinen markalar 60 tl civarına bulunabiliyor. İşin garibi benim eski arabam Megan II ive orjinal balataları TWR marka idi, 110tl civarına almıştım sadece ön balataları. Benim aklıma orjinal ürün adı altında fahiş fiyata mı satılıyor ürünler? Kaliteli olarak bildiğimiz ve spor otomobillerde kullanılan brembo marka focus 3 ön fren balatası bile 120TL civarı. Bir kıyaslama videosu var ama biraz fikir veriyor.(Rusça) Motorcraft'a yakın kalitede diğer marka önerirmisiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201412 yıl comment_219385 hocam fotorğafta ki balata bırakın yarımı nerdeyse yeni takılmış bile denilebilinir elinize bi sıfır balata alıp bakarsanız yarısından fazla olduğunu görebilirsiniz ancak balatalar her zaman bittiği için değişmez çok fazla sertleşmiş yada kalite problemi yüzünden fren testlerinde sorun görünürse o zamanda değiştirilmesi gerekebilir fakat fren balataları ile aracın rölantide titremesini bağdaştıran bi servisi hiç tereddütsüz şikayet etmeli bunun peşine düşmelisiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201412 yıl Yazar comment_219388 fakat fren balataları ile aracın rölantide titremesini bağdaştıran bi servisi hiç tereddütsüz şikayet etmeli bunun peşine düşmelisiniz Titreşimi balataya bağlamak gibi bir durum olmadı. Titreşim icin aracı bıraktım, sorununuzu çözdük ancak balatalarinizin değişmesi gerek değiştirelim mı diye sordular Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201412 yıl comment_219389 pardon ben o yüzden değişmesi gerektiğini söylediklerini düşünerek yazmıştım açıkcası her ne sebepten olursa olsun size mantıklı bir açıklama yapmak zorundalar diye düşünüyorum balatalarınızın durumu sebebiyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201412 yıl Yazar comment_219410 Önümüzdeki hafta ici çözülemeyen titreşim problemi nedeniyle Otokoç'a gittiğimde soz konusu balatalari verip inceleme yapılmasını isteyeceğim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201412 yıl Yazar comment_221460 Orijinal sıfır balatalar ile bendekileri yanyana koyunca bendekilerin en az %60'ının durduğunu gördüm. Gercekten yazık.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201412 yıl comment_221512 Orijinal sıfır balatalar ile bendekileri yanyana koyunca bendekilerin en az %60'ının durduğunu gördüm. Gercekten yazık.. durumu otosana bildirin hatta ücret iadesi talep edin. bence birşey çıkmaz tabi. Ben olsam o balataları saklar, aracın üzerindekiler bitince onları geri taktırırdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201412 yıl comment_221519 dtc yüzünden bir tarafta diğerine göre fazla aşınma olabiliyor ben 45 bin bakımında değiştirmiştim 20 binli kmler biraz erken geldi bana ama kullanım tarzı ile de alakalı Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201412 yıl Yazar comment_221554 Ilgisi ve katkısı olanlara teşekkürler. Konunun bundan sonra burada kalmasının diger üyelere bir yardımının dokunmayacagini düşünüyorum. Sonuçta kişisel bir problem. Yakup Çağatay hocam istersen konuyu silebiliriz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201412 yıl comment_222001 Silinmesi gereken konu olursa baştan gider zaten, bir sakıncası yok. LÜTFEN bana söylemeyin bunları konuları RAPOR ediniz. Bu sistem bunlar için var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201412 yıl comment_222003 Ilgisi ve katkısı olanlara teşekkürler. Konunun bundan sonra burada kalmasının diger üyelere bir yardımının dokunmayacagini düşünüyorum. Sonuçta kişisel bir problem. Yakup Çağatay hocam istersen konuyu silebiliriz.. Niye ki sizin başınıza gelen yarın öbür gün başkasının da başına gelebilir, dursun varsın, herkes kendine göre bir ders çıkartır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201412 yıl comment_222011 Ilgisi ve katkısı olanlara teşekkürler. Konunun bundan sonra burada kalmasının diger üyelere bir yardımının dokunmayacagini düşünüyorum. Sonuçta kişisel bir problem. Yakup Çağatay hocam istersen konuyu silebiliriz.. ben konuyu daha yeni okuyorum ve yararlandım, bence de silinmesi gerekmiyor; servisten ben de ön arka balatalar için toplam 400 tl fiyat almıştım, fiyatlardaki bu değişkenlik, can sıkıcı ve bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201412 yıl Yazar comment_222025 Söylemlerinizle yanlış düşündüğümü anlamış oldum. Tekrardan ilgilenenlere ve yardımcı olanlara teşekkür ederim. Kalan balataları İzmir ici toplanma vs olur ise ihtiyacı olana verebilirim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın