Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaloriferin geç ısıtması ve elektrikli ek ısıtıcı (PTC)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Geçen sabah -2 arabaya bindim evin olduğu sokaktan caddeye çıkıyorum (100metre) yarı yolda afedersiniz totomla sırtım pişti aaa bi baktım koltuk ısıtma açık, neyse ısıtmayı 5den 2ye çektim caddeye tam çıktım anaa o da ne bu seferde yüzüm yandı, bi baktım klima full sıcakta. Neyse onuda 23 dereceye çektimde pişmekten kurtuldum. Bu focuslarında derdi bitmiyor be yaaa:P

• Yanıt 538
  • Görüntüleme 109,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

• Osman Bahadır
    Osman Bahadır

1.0 Ecoboost dual termostata (dual split cooling) sahiptir. Birinci termostat blok ısınmadan soğutma sıvısını blok dışına vermez. Motor yeterli sıcaklığa ulaştıktan sonra birinci termostat açarak soğu

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
9 dakika önce, Servet Özkan said:

Geçen sabah -2 arabaya bindim evin olduğu sokaktan caddeye çıkıyorum (100metre) yarı yolda afedersiniz totomla sırtım pişti aaa bi baktım koltuk ısıtma açık, neyse ısıtmayı 5den 2ye çektim caddeye tam çıktım anaa o da ne bu seferde yüzüm yandı, bi baktım klima full sıcakta. Neyse onuda 23 dereceye çektimde pişmekten kurtuldum. Bu focuslarında derdi bitmiyor be yaaa:P

al işte yine bir x paket :D yarın sökecem orayı bu parça var mı diye :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
19 dakika önce, Servet Özkan said:

Valla bu zamana kadar biz de tam tersine donduk beeee. Zamanında yanlış ustalarla çalıştırılmışız anlaşılan. Cumartesi başka ustaya gidelimde bir de o baksın. Belki o BUNLAR BÖYLE demeden önce arabayı bi kontrol eder.

Yanıtlama zamanı:

Bugün sabah -2 derece iken hava sıcaklığı yola çıktım. Her zaman ki yokuş aşağı güzergahımın yerine yaklaşık 400 metre yokuş aşağıdan sonra 2 km lik yokuş çıktım. Motor soğuk olduğu için sakince çıktım yokuşu ve yokuşu bitirdiği de motor sıcacık hava üflüyordu. Şimdi düşününce geç ısınmasını nedeni ilk kmlerde yokuş inmemmiş diyebiliyorum. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bugün sabah -2 derece iken hava sıcaklığı yola çıktım. Her zaman ki yokuş aşağı güzergahımın yerine yaklaşık 400 metre yokuş aşağıdan sonra 2 km lik yokuş çıktım. Motor soğuk olduğu için sakince çıktım yokuşu ve yokuşu bitirdiği de motor sıcacık hava üflüyordu. Şimdi düşününce geç ısınmasını nedeni ilk kmlerde yokuş inmemmiş diyebiliyorum. 

Ha ha ben dağ bayır çıkıyorum gene tık yok. Usta gaza bas geçer dedi bende öyle yapıyorum.

Yanıtlama zamanı:

Sabah araç buz tutmuş resmen -4 dereceydi aracı çalıştırdım H1 getirdim ve yüksek hızlı ısıtıcıyı [emoji855] açtım 3 dakkada içerinin ısısı değişti kızımı bindirip okula götürdüm arabanın ısındığını hemen anladı ,normalde okula gidip gelene kadar araç ısınmıyordu, şimdi kullandıkça ısıtıcıyı taktığıma iyiki takmışım diyorum [emoji3]

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar konu ile ilgili gelişme varmı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 saat önce, Mehmet Gün said:

Arkadaşlar konu ile ilgili gelişme varmı.

Mehmet bey konu ile ilgili olabilecek başka gelişme zor. Makyajlı ile ilgili hiç bilgi yok.O ısıtıcı takılan bölüm açılıp tesisat varmı parça için kalörifer motoru üstünde parçanın yeri varmı bakılması lazım. Ya da makyajlı focus sahibi birisi açıp bakacak buraya yazacak.Bir de ısıtıcılar çeşitli hepsi her araca uymuyor. Forumdan 2 arkadaşımız rahatca kullanıyor.

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Doğan Kurban said:

Mehmet bey konu ile ilgili olabilecek başka gelişme zor. Makyajlı ile ilgili hiç bilgi yok.O ısıtıcı takılan bölüm açılıp tesisat varmı parça için kalörifer motoru üstünde parçanın yeri varmı bakılması lazım. Ya da makyajlı focus sahibi birisi açıp bakacak buraya yazacak.Bir de ısıtıcılar çeşitli hepsi her araca uymuyor. Forumdan 2 arkadaşımız rahatca kullanıyor.

biri bensem daha test etmiş sayılmam, o günden sonra kontak açmadım bi daha :)

Yanıtlama zamanı:

Cok zor degilse bolgenin sokulmesi ben sokup fotograflayabilirim?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Aziz AY said:

Cok zor degilse bolgenin sokulmesi ben sokup fotograflayabilirim?

Aslında zor değil ama küçük kapağın altında esas kapağı tutan plastik bir vida var.Biraz narin kendileri.Kendi arabamdakini 2 kez kırdım :D. (Başkasınınkini kırmadım ilginç) Bi de o esas büyük kapak biraz alengirli geçiyor yerine. Azcık sinirlenebilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Daha önce ısınamama sorunum için gittiğim yetkili servisin araç normal cevabından tatmin olmadığım için başka yetkili servise gösterdim dün arabamı. Sonuç termostat arızası çıktı ve parça siparişi verildi. Haftasonu parça arabaya takılacak. Pazar günü sorun geçtimi anlıycas bakalım. İnş sorun çözülür

Yanıtlama zamanı:
16 dakika önce, Doğan Kurban said:

Daha önce ısınamama sorunum için gittiğim yetkili servisin araç normal cevabından tatmin olmadığım için başka yetkili servise gösterdim dün arabamı. Sonuç termostat arızası çıktı ve parça siparişi verildi. Haftasonu parça arabaya takılacak. Pazar günü sorun geçtimi anlıycas bakalım. İnş sorun çözülür

Arızalı parçayı diğerlerinin kafasına atarsın artık :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arızalı parçayı diğerlerinin kafasına atarsın artık [emoji4]

Otosan dururken benmi yola sokuyum abi servisleri. Okuyorlarsa ararlar ayrıntı veririm durum hakkında

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Doğan Kurban said:

Otosan dururken benmi yola sokuyum abi servisleri. Okuyorlarsa ararlar ayrıntı veririm durum hakkında

Bosuna mi ugrastin ptc falan. Ne dertli bir insanmisin sen yahu.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.