Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2014 Makyajlı C-Max Gizli Çekim - Spy Shot

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hocam  bu başlık içeriğindene yazıyorsa onlar olur varyasyona gerek yok :yeah:

Sizin dediklerinizi zaten biliyoruz gizli saklısı yok onların

Ayrıca eksik bilgileriniz var çok emin olmayın böyle, Avrupa için de tanıtımları yapıldı satışları önümüzdeki aylarda başlacak 

Hocam, sizin daha sağlam kaynaklarınız olabilir. Ama bana gelen bilgi 2014'de c-max değişmeyecek diyor, gerçi buna çok da inanamadım. 3 yıl doldu dolacak. Takvime göre 2014'e makyajlı kasa ile girilmesi gerekiyordu. Bir yerde bir yanlışlık var ama, anlayacağız yakında..

• Yanıt 73
  • Görüntüleme 25k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Arkasina adam gibi bi operasyon yapsalar ya

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Bu sınıfta Fransız tasarımları daha fonksiyonel. Dış kasa beğeni işi ama içerde Fransızlar daha iyi bence. Cmax iç tasarımda standart binek araçtan fazlasını getirmiyor.

• Ford basit arabalar yapıyor, belki sade olarak da tanımlamak mümkün, ama sonuçta ilgi çeken, dudak ısırtan, arzulatan, imrenilen bir yönü yok.  Bu yüzden son yıllardaki teknolojik donanım meraklarına

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hocam, sizin daha sağlam kaynaklarınız olabilir. Ama bana gelen bilgi 2014'de c-max değişmeyecek diyor, gerçi buna çok da inanamadım. 3 yıl doldu dolacak. Takvime göre 2014'e makyajlı kasa ile girilmesi gerekiyordu. Bir yerde bir yanlışlık var ama, anlayacağız yakında..

Yıl konusunda demedim onun hakkında kimse emin konuşamaz zaten otomobil sektöründe şartlar hep değişebiliyor ne zaman uygun görülürse o zaman satarlar.. MPV'de gelişmeler var çok gecikmeden çıkar en kötü 2014 son çeyrek. 2014 başlık atıyoruz bu demek değildir ki 4 ay sonra :) 

iyi akşamlar dilerim

Yanıtlama zamanı:

Pek fark yok aralarında.. Yine ön taraf aston martin tarzı olmuş fiestada olduğu gibi :D

Oğuzhan Y tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bir ihtimal daha var tabi. Şimdi bunun gibi ufak bir makyaj yapıp, elektrikli ile birlikte hayata geçirebilirler. 1,5-2 yıl sonra da asıl makyaj gelebilir.

Yalnız bunda da B-Max'deki sıkıntı var, üç katlı ızgarası göz tırmalıyor. Aston Martin yüzü ama, onun güzelliğinden herhangi bir iz kalmamış..

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bir ihtimal daha var tabi. Şimdi bunun gibi ufak bir makyaj yapıp, elektrikli ile birlikte hayata geçirebilirler. 1,5-2 yıl sonra da asıl makyaj gelebilir.

Yalnız bunda da B-Max'deki sıkıntı var, üç katlı ızgarası göz tırmalıyor. Aston Martin yüzü ama, onun güzelliğinden herhangi bir iz kalmamış..

Bayilerin lafı ile ilerlemiyoruz umarım. 1.5 2 yıl sürmez, hocam.

Yanıtlama zamanı:

Bayilerin lafı ile ilerlemiyoruz umarım. 1.5 2 yıl sürmez, hocam.

yok, bayiye kalsa araç Alman malı diyor :) Ama mondeoyu da 1,5 yıl geciktirdiler.

Yanıtlama zamanı:

Esasen benim vurgu yapmak istediğim, ben bu arabanın İspanyada üretildiğini biliyorum, ama bayi Almanya diyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Esasen benim vurgu yapmak istediğim, ben bu arabanın İspanyada üretildiğini biliyorum, ama bayi Almanya diyor.

Yanlış biliyorsunuz,araç almanya'da üretiliyor. :yeah: (Focus)

C-max, İspanya

Yanıtlama zamanı:

Bu konu daha önce konuşulmuş ve baya bişeyler yazılıp çizilmişti bir yerlerde... Almanya'da üretildiği açıklanmıştı....

Yanıtlama zamanı:

Focus 3 (tüm kasalarımı emin değilim) Almanya da üretiliyor. Isteyen etisten sasi nosunu girip baksın. Cmax İspanya mesela.

Avrupalar Almanya sadece.. Ruslar rusyada çiniler çinde vb..

Yanıtlama zamanı:

c-max II'ler halen ispanya biliyorum ben.. ama belçika fabrikası kapanınca ne nerede üretiliyor biraz karıştı galiba.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

c-max II'ler halen ispanya biliyorum ben.. ama belçika fabrikası kapanınca ne nerede üretiliyor biraz karıştı galiba.

C-max  ayrı C-max 2 ayrı focus 2 ayrı focus 3 ayrı.. 

Bu sebeple eskiler ve şimdikiler ek olarak gelecek farklı olabiliyor..

Ülkemize gelen tüm focus 3'ler Almanya, Tüm focus 2'ler ispanya.. 

Ama hepsinin ar-ge'si belçika-ingiltere-almanya karışık yani ford bir yerin malı değil..Global şirket.Asolan amerika'dır.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.