Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201312 yıl comment_179443 Ne yalan söyliyim daha yeni çıkmasına rağmen bu corollayı kiralık olmayan focuslardan daha fazla görüyorum... Aslında kötü araba değil. Ama bizim bakış açımıza göre ve değerlendirme kriterlerimize göre kötü. Parasını hak etmediğini düşünüyorum. Benzeri bir araçta Fluence'tir. Her yerde var. Bazı açılardan da mantıklı. Ama bana göre değil işte. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201312 yıl comment_179446 Birde reno demişken şu EDC otm. Ford dizelde olsa... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201312 yıl comment_179447 Birde reno demişken şu EDC otm. Ford dizelde olsa... Babam dizel edc Flu kullanıyor. Bence çok çok iyi. Sadece tam gaz yapınca arabayı biraz fazla bağırtıyor sanki. Benim alışık olmamam da olabilir tabii. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201312 yıl comment_179448 Aslında kötü araba değil. Ama bizim bakış açımıza göre ve değerlendirme kriterlerimize göre kötü. Parasını hak etmediğini düşünüyorum. Benzeri bir araçta Fluence'tir. Her yerde var. Bazı açılardan da mantıklı. Ama bana göre değil işte. Ben fluence'ide çok beğenirim tam Türk arabasıdır bence yüksek, yerine göre hızlı, durmayıda iyi kötü bilen, içide gayet konforlu geniş, bayağıda sağlam gibi ... corollada yükseklik haricinde bunları tam olarak hatta fazlasıyla karşılıyor... Fiyat politikalarını biraz daha düzenlerse (hatta biraz değil çok ) ülkemizde c sınıfı sedanda ilk üçe oynar focus'un önünde(kiralık satışlar haricinde tabiiki) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201312 yıl comment_179449 Babam dizel edc Flu kullanıyor. Bence çok çok iyi. Sadece tam gaz yapınca arabayı biraz fazla bağırtıyor sanki. Benim alışık olmamam da olabilir tabii. Belki daha önce paylaşmışımdır, neredeyse EDC için reno alacaktım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201312 yıl comment_179450 Belki daha önce paylaşmışımdır, neredeyse EDC için reno alacaktım... Yok artık. O kadar iyi mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201312 yıl comment_179451 @Enes Duman,ulaşılabilirlerin en iyisi denebilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201312 yıl comment_179452 Yok artık. O kadar iyi mi? Otm. ve dizel de ben çok başarılı buluyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201312 yıl comment_179453 Otm. ve dizel de ben çok başarılı buluyorum... Çık. PDK daha iyi. Ama nasıl alınır o araba bilemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201312 yıl comment_179455 Bi arkadasım neredeyse clk200 komp kadar gittiğini iddia ediyor dizel corollanin o arkadaşın comp sahibi olmuşmu? Bir zamanlar benim E200 komp sahip olmuşluğum vardırda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201312 yıl comment_179456 o arkadaşın comp sahibi olmuşmu? Bir zamanlar benim E200 komp sahip olmuşluğum vardırda. w210 candır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201312 yıl comment_179458 Öyle yada böyle yıllardır otomatik ve dizel seçeneği var ve tutuluyor.Böyle hareketleri Ford'dan da bekliyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201312 yıl comment_179462 o arkadaşın comp sahibi olmuşmu? Bir zamanlar benim E200 komp sahip olmuşluğum vardırda. 6 senedir kullanıyor abartıyor tabiki ama beklenenden performansli olduğunu iddia ediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201312 yıl comment_179466 isteyen istediği kalitede araç üretir, talep varsa da satar, bize ne, bu kaliteye fiyatlar uygun olsa da alsak bari; o da değil niçin tercih edicez, marka fanatiği olmak lazım, geçiniz yeri gelmişken, bugün daha yeni, skoda bayisine uğradım dizel octavia, dsg, en üst donanım, sunroof hariç 63000 dediler, yeni octavia yı ilk defa görüyorum, sürüşünü bilmiyorum ama arabayı ben çok beğendim bir üst segment gibi duruyordu, yani yeni araç alacaklar bence ciddiye alıp bir baksınlar derim, corolla ile karşılaştırılmaz bile hem otomatik hem daha hesaplı...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201312 yıl comment_179474 isteyen istediği kalitede araç üretir, talep varsa da satar, bize ne, bu kaliteye fiyatlar uygun olsa da alsak bari; o da değil niçin tercih edicez, marka fanatiği olmak lazım, geçiniz yeri gelmişken, bugün daha yeni, skoda bayisine uğradım dizel octavia, dsg, en üst donanım, sunroof hariç 63000 dediler, yeni octavia yı ilk defa görüyorum, sürüşünü bilmiyorum ama arabayı ben çok beğendim bir üst segment gibi duruyordu, yani yeni araç alacaklar bence ciddiye alıp bir baksınlar derim, corolla ile karşılaştırılmaz bile hem otomatik hem daha hesaplı...... Octavia ve Corolla'nın aynı segment olduğunu anlamak güç. Hele Octavia daha ucuzken millet niye gidip bu tenekeyi alır ki? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın