Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2013 Toyota Corolla Test - Dizel Otomatik & Manuel / Benzinli Otomatik Sürüş İzlenimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ne yalan söyliyim daha yeni çıkmasına rağmen bu corollayı kiralık olmayan focuslardan daha fazla görüyorum...

Aslında kötü araba değil. Ama bizim bakış açımıza göre ve değerlendirme kriterlerimize göre kötü. Parasını hak etmediğini düşünüyorum. Benzeri bir araçta Fluence'tir. Her yerde  var. Bazı açılardan da mantıklı. Ama bana göre değil işte. 

• Yanıt 127
  • Görüntüleme 65,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Merhabalar,   Türkiye ve dünya için önemli pazar payına sahip hatta dünyanın en fazla satan modeli! yenilendi. Tamamen yeni Corolla karşınızda !! Ta ta ta tammmm   Kısaca Sürüşten bahsedelim Sonr

• Kusura bakmayın ama bunun rakibi olsa olsa Fluence olur, ben Focus'un sürüş zevkini buna asla değişmem. Toyota çizgisinde ilerliyor, bir önceki kasanın yol tutuşu berbattı, ne taraf yüzeceği belli ol

• Dışardan gorolla emmee içine girince dacia gibi olmuş

Yanıtlama zamanı:
Birde reno demişken şu EDC otm. Ford dizelde olsa...

Babam dizel edc Flu kullanıyor. Bence çok çok iyi. Sadece tam gaz yapınca arabayı biraz fazla bağırtıyor  sanki. Benim alışık olmamam da olabilir tabii.  

Yanıtlama zamanı:

Aslında kötü araba değil. Ama bizim bakış açımıza göre ve değerlendirme kriterlerimize göre kötü. Parasını hak etmediğini düşünüyorum. Benzeri bir araçta Fluence'tir. Her yerde  var. Bazı açılardan da mantıklı. Ama bana göre değil işte. 

Ben fluence'ide  çok beğenirim :D tam Türk arabasıdır bence yüksek, yerine göre hızlı, durmayıda iyi kötü bilen,  içide gayet konforlu geniş, bayağıda sağlam gibi ... corollada yükseklik haricinde bunları tam olarak hatta fazlasıyla karşılıyor... Fiyat politikalarını biraz daha düzenlerse (hatta biraz değil çok :D ) ülkemizde c sınıfı sedanda ilk üçe oynar focus'un önünde(kiralık satışlar haricinde tabiiki)

Yanıtlama zamanı:

Babam dizel edc Flu kullanıyor. Bence çok çok iyi. Sadece tam gaz yapınca arabayı biraz fazla bağırtıyor  sanki. Benim alışık olmamam da olabilir tabii.

Belki daha önce paylaşmışımdır, neredeyse EDC için reno alacaktım...

Yanıtlama zamanı:

Belki daha önce paylaşmışımdır, neredeyse EDC için reno alacaktım...

Yok artık. O kadar iyi mi?

Yanıtlama zamanı:

Yok artık. O kadar iyi mi?

Otm. ve dizel de ben çok başarılı buluyorum...

Yanıtlama zamanı:

Otm. ve dizel de ben çok başarılı buluyorum...

Çık. PDK daha iyi. Ama nasıl alınır o araba bilemiyorum. :D

Yanıtlama zamanı:

Bi arkadasım neredeyse clk200 komp kadar gittiğini iddia ediyor dizel corollanin :)

o arkadaşın comp sahibi olmuşmu?

Bir zamanlar benim E200 komp sahip olmuşluğum vardırda.

Yanıtlama zamanı:

o arkadaşın comp sahibi olmuşmu?

Bir zamanlar benim E200 komp sahip olmuşluğum vardırda.

w210 candır.

Yanıtlama zamanı:

Öyle yada böyle yıllardır otomatik ve dizel seçeneği var ve tutuluyor.Böyle hareketleri Ford'dan da bekliyoruz.

Yanıtlama zamanı:

isteyen istediği kalitede araç üretir, talep varsa da satar, bize ne, 

bu kaliteye fiyatlar uygun olsa da alsak bari; o da değil niçin tercih edicez, marka fanatiği olmak lazım, geçiniz

yeri gelmişken, bugün daha yeni, skoda bayisine uğradım dizel octavia, dsg, en üst donanım, sunroof hariç 63000 dediler, yeni octavia yı ilk defa görüyorum, sürüşünü bilmiyorum ama arabayı ben çok beğendim bir üst segment gibi duruyordu,

yani yeni araç alacaklar bence ciddiye alıp bir baksınlar derim, corolla ile karşılaştırılmaz bile hem otomatik hem daha hesaplı......

Yanıtlama zamanı:

isteyen istediği kalitede araç üretir, talep varsa da satar, bize ne,

bu kaliteye fiyatlar uygun olsa da alsak bari; o da değil niçin tercih edicez, marka fanatiği olmak lazım, geçiniz

yeri gelmişken, bugün daha yeni, skoda bayisine uğradım dizel octavia, dsg, en üst donanım, sunroof hariç 63000 dediler, yeni octavia yı ilk defa görüyorum, sürüşünü bilmiyorum ama arabayı ben çok beğendim bir üst segment gibi duruyordu,

yani yeni araç alacaklar bence ciddiye alıp bir baksınlar derim, corolla ile karşılaştırılmaz bile hem otomatik hem daha hesaplı......

Octavia ve Corolla'nın aynı segment olduğunu anlamak güç. Hele Octavia daha ucuzken millet niye gidip bu tenekeyi alır ki?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.