Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus Mk 3 Vanalı Elektronik Egzoz Sistemi Test Videosu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Sercan arkadaşımızın aracı. Sistem detaylarını ondan bekliyorum ilk mesaja yani buraya ekleyeceğim. Video'sunu bugün çektik.

Kumandalı Sistem tek tuş ile açılıp kapanıyor.

Buyrun farkı dinleyin. :yeah:

• Yanıt 73
  • Görüntüleme 20k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tabii tabii, sökün sökün, arabanız güçleniyormuş yarış arabasıymış gibi hisseddebilmek için çevreyi hem toksik gazlara hem de gürlültüye boğun, kolay gelsin...

• Tekrar okudum surada yazilanlari, normalde bu ve benzeri egsoz sesleri baska seylerin sonucudur. Siz neden olmadan sonuca ulasmaya calisiyorsunuz. Serseriligin daniskasi, su isleri yapanlarin gozumdek

• Bu görüşü takdirle karşılıyorum. Ancak araçlarda estetik kaygı ile yapılan pek çok şey aslında daha güçlü araçlarda işlevsel zorunluluk olarak yapılmışların taklidinden öteye geçmiyor. Söz gelimi 1XX

Yanıtlama zamanı:

Gümbür gümbür bir ses beklerdik doğrusu...

Yanıtlama zamanı:

abicim biz aracın sessiz olmasını istemiyormuyduk?

Yanıtlama zamanı:

Sercan arkadaşımızın aracı. Sistem detaylarını ondan bekliyorum ilk mesaja yani buraya ekleyeceğim. Video'sunu bugün çektik.

Kumandalı Sistem tek tuş ile açılıp kapanıyor.

Buyrun farkı dinleyin. :yeah:

video için teşekkürler yakupcum :)

Gümbür gümbür bir ses beklerdik doğrusu...

daha işlemler tam değil katalizör ve orta susturucu da sökülecek onlar daha duruyor.

ve onlar durduğu halde vites geçişlerinde downpipe sesi alıyorum ki bu araba atmosferik. bunu bizde anlayamadık bir türlü

bayramdan sonra orta susturucu ve katalizörde sökülecek o zaman bir video daha çekeriz.

Sercan Birlik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

daha işlemler tam değil katalizör ve orta susturucu da sökülecek onlar daha duruyor.

Tabii tabii, sökün sökün, arabanız güçleniyormuş yarış arabasıymış gibi hisseddebilmek için çevreyi hem toksik gazlara hem de gürlültüye boğun, kolay gelsin...

Yanıtlama zamanı:

Tabii tabii, sökün sökün, arabanız güçleniyormuş yarış arabasıymış gibi hisseddebilmek için çevreyi hem toksik gazlara hem de gürlültüye boğun, kolay gelsin...

:kıhkıh:  :D

Yanıtlama zamanı:

şimdi toksit gazları ve cevre kirliliğini baz alacak olursak arabalar zaten başlı başına bir problem. o zaman arabada kullanmayalım her yere yürüyelim. 

Madem ki çevreyi bu kadar çok düşünüyorsunuz neden arabanız var neden araba kullanıyorsunuz. 

Plastik atıkları Kağıt atıkları Cam atıkları Ve Metal atıkları ayırıyormusunuz evde ? şahsen ben ayırıyorum.

Ancak çevreye zarar verecek şeyi yaparken en az ne şekilde zarar verebilirim diye araştırmadığımızı nerden biliyorsunuz ?

Merak etmeyin Güçlü arabada kullandık öyle arabamızda oldu. özendiğimiz ya da olduğunu sandığımız birşey yok ortada. :)

sizi arabasız bir hayata davet ediyorum çevreyi bu kadar düşünüyorsanız.

sizi plastik kullanmamaya davet ediyorum çevreyi bu kadar düşünüyorsanız.

sizi %100 çevreciliğe davet ediyorum çevreyi bu kadar düşünüyorsanız.

sizi doğada yok olması zor olan ve çevreyi kirletmeyen (eşya, madde, araç vb) şeyler kullanmamaya davet ediyorum çevreyi bu kadar düşünüyorsanız. 

Sercan Birlik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bir yerde kapak açıp etrafı gürültüye boğmanın ne tür bir zevk olduğunu anlamaya çalışıyorum.

Katılıyorum. Hatta açıklama getireyim.

Şair burada şunu demek istemiş; sesi dinle o kadar yüksek bir ses çıkartıyor ki gücünü sen düşün, alırım ayağımın altına.

Pazusu olmayan birinin kızlara nekadar kuvvetli olduğunu göstermeye çalışması gibi birşey olsa gerek.

Aynen bu şekilde arabaları görünce hep "Çıkardığı ses kadar gitseydi şimdiye kadar gideceğin yere varırdın" derim.

Şimdi bazıları bana kızacak eminim fakat kusura bakmasınlar Amerikalılar çok güzel bir tonda "Loser" der bu işe.

Yanıtlama zamanı:

katalizör ve orta susturucu

susturucularını sökte katalizatör'ü söktürtme ... ses için hiçbir katkı sağlamaz ,   çevreyi kirletip  göreceli performans aldım zannedersin ... 

Yanıtlama zamanı:

susturucularını sökte katalizatör'ü söktürtme ... ses için hiçbir katkı sağlamaz ,   çevreyi kirletip  göreceli performans aldım zannedersin ... 

aklımdaki bir kaç işlemle göreceli performans da gelecek onun için sökülmesi gerek. başka türlü bir sisten düzenliyoruz katalizör yerine farklı bir sistem kullanacağız...

Yanıtlama zamanı:

aklımdaki bir kaç işlemle göreceli performans da gelecek onun için sökülmesi gerek. başka türlü bir sisten düzenliyoruz katalizör yerine farklı bir sistem kullanacağız...

turbosuz araca modifiye zor , ama imkansız değil ... kolay gelsin ... 

Yanıtlama zamanı:

Hayalde sınır yok...

Wash2.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.