Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Şanzıman Takozu Değişimi

Featured Replies

• Yanıt 59
  • Görüntüleme 33,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ara hızlanmalardan cıkardığım sonuç Ford focus icin 0-100 de değisiklik olmalı, ama video cekebilirsem daha anlamli olur.

• Ne olursa olsun şurada paylaşılanların oto konusunda bilgilenmemize ( yeni yeni bilgiler) neden olduğu için paylaşımcılara teşekkürler...

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Gel de geçen seferki gibi kadranı devirelim  Neyse focus konforu yaşamak istersen gel benimkiyle bir tur at 

Yanıtlama zamanı:

Hissiyat abi :yeah:

Mesela bir çok kişi eb'nin 182 ps olduğuna inanmaz :)

Benim iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi

"daha iyi aktariyor gücü tekerlere" diyince tekerleğe ulaşan gücün daha yüksek olduğunu düşündüm. şimdi düşününcede takozda sönümlenen güç değişip tekerleğe ulaşan gücümü değiştiriyor acaba diyorum :)

Yanıtlama zamanı:

"daha iyi aktariyor gücü tekerlere" diyince tekerleğe ulaşan gücün daha yüksek olduğunu düşündüm. şimdi düşününcede takozda sönümlenen güç değişip tekerleğe ulaşan gücümü değiştiriyor acaba diyorum :)

Ben bilmiyor. :)

Benim iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Güç artışı sağlamıyor motorun daha az esnemesini sağlayıp gucun daha fazlasinin aktarilmasina yardimci oluyor.

Resim eklendi

Yanıtlama zamanı:

Güç artışı sağlamıyor motorun daha az esnemesini sağlayıp gucun daha fazlasinin aktarilmasina yardimci oluyor.

bu demektir ki tekerleğe ulaşan güç artıyor. öyle mi?

yada şöyle sorayım bu değişim sonrası 0-100de değişiklik oluyor mu? 

Yanıtlama zamanı:

bu demektir ki tekerleğe ulaşan güç artıyor. öyle mi?

yada şöyle sorayım bu değişim sonrası 0-100de değişiklik oluyor mu? 

İlk soruna evet, yani kayıpsız  veya daha az kayıpla ulaşıyor.

İkinci soruna da dikkatli bir evet, 0.1 saniye düzeylerinde belki, hissedilebilir olacağını düşünmüyor(d)um.

Ama Tonay'ın yazdıklarını da görmezden gelemiyorum.

Bir miktar psikolojik etki de vardır muhtemelen. 

Ben motorda ciddi güç artımına gidilmediği sürece standart takozların konfor açısından olumlu, performans açısından da yeterli olacağını düşünenlerdenim. 

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ne olursa olsun şurada paylaşılanların oto konusunda bilgilenmemize ( yeni yeni bilgiler) neden olduğu için paylaşımcılara teşekkürler...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ara hızlanmalardan cıkardığım sonuç Ford focus icin 0-100 de değisiklik olmalı, ama video cekebilirsem daha anlamli olur.

Yanıtlama zamanı:

Ara hızlanmalardan cıkardığım sonuç Ford focus icin 0-100 de değisiklik olmalı, ama video cekebilirsem daha anlamli olur.

Gel de geçen seferki gibi kadranı devirelim  :kıhkıh:

Neyse focus konforu yaşamak istersen gel benimkiyle bir tur at  :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Trafik vardi cok cok iyi kaldirdim diyemiyecegim ama sert vites degisimlerinde eskisi gibi hoplamiyor eski videolarla kiyaslanabilir,cok belli.İyi seyirler.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

11-12. saniyedeki sarsıntı nedir yahu? :)

Yolun sağ tarafındaki derin olmayan cokuk
Yanıtlama zamanı:

Bu degisim motorun urettigi gucu daha verimli aktariyor. Yani bizim motor 120 uretiyor belki ama lastiklere gelene ladar 115 olculuyor gibi. Anladigim bu

Yanıtlama zamanı:

Bu degisim motorun urettigi gucu daha verimli aktariyor. Yani bizim motor 120 uretiyor belki ama lastiklere gelene ladar 115 olculuyor gibi. Anladigim bu

Aracın ekonomi odaklı üretilmiş olmasının getirdiği yan etkileri ortadan kaldırıyor demek daha mantıklı sanki :)

Bir de izleyince arabamdan soğudum zaten bizim traktörler gitmiyor harbiden

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.