Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

İbrahim Atlı

Üye
  • Toplam İleti

    33
  • Katılım

  • Son ziyaret

İbrahim Atlı Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    Araç arıyorum
  • Meslek:
    İşsiz-şimdilik
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

İbrahim Atlı's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

8

Toplam Beğeni

  1. Merhaba, YPS Plastik Focus II SW için değilse de; Focus III Station Wagon için bagaj havuzu üretiyor. FOCUS III STW 5-KAPI (2012-2014) Ekonomik Bagaj Havuzu Ürün Kodu: 2631. Zaten 1-2 cm boşluk kalıyor etrafından, denenebilir.
  2. Sevgili Forum Üyeleri, 162.000 km'de 2012 model bir Focus Station Wagon aldım. Tramersiz/boyasız motorunda da problem yok ama aracın iç kısmıyla eski sahibi pek ilgilenmemiş. Eksperin çektiği fotoğraflardan bir kısmını mesaja ekliyorum. Ayrıca sürücü koltuğunda yırtık var, direksiyon soyuluyor, el freni üstündeki plastik erimiş (nasıl olduğunu anlamadım). Bunları düzeltecek bir ustaya ihtiyacım var. Kocaeli'nde olursa çok iyi olur, yoksa İstanbul'da bir yer/usta bilgisi paylaşmanızı rica edeceğim. Teşekkür ve sevgilerimle
  3. İletişim Bilgileri İletişim Kanalları: (0545 517 10 10) Beklenen Karşılık Aralığı: (55.000 TL civarı) Alınacak Ürün Hakkında Cam tavanlı 2011-2012 model 1.6 SCTi Titanium C-Max bakmaya başladım. Sizin de aklınızda olmak isterim. Sevgiler Not: "Sen daha önce ucuz Focus bakıyordun ne oldu?" derseniz, istediğim fiyatlara (38-40 bin) bir sürü araç buldum ama galerici bir tanıdığın deyimiyle [araçların ekmeği yenmiş]. Limitimi arttırıp p/f oranı yüksek araçlara bakmaya başladım.
  4. Merhaba, 2011 model C-Max 1.6 SCTi Titanium'un rayici ne kadardır? Aşağıda linkini verdiğim araç hakkında ne dersiniz? Teşekkürler https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-tertemiz-cam-tavan-titanium-611299392/detay
  5. Cem Ağabey, Arabanı yenilemek istemez misin? Hazır eski arabana müşteri de var ?
  6. Merhaba, Kardeşiniz bayansa ve çılgın araba kullanmıyorsa alın gitsin, hanımlar bu tip araçlara bayılıyor. Kardeşiniz erkekse ve araba işlerini biraz seviyorsa, yokuşu veya trafiği bol bir şehirde bu değerler onu tatmin etmeyecektir. Maksimum Güç(PS/d/d) 132 / 6.300 Maksimum Tork(Nm/d/d) 160,8 / 4.850 Aracın kendisi yüksek, ayrıca SUV-Crossover'ların yerden yüksekliği de malum; viyadüklerde yan rüzgar sinir bozucu olacaktır. Fakat insan mantıklı bir canlı değil; gönül kimi sevdiyse dünya güzeli odur. İki gün kiralasın, sevdiyse parası uygun bence.
  7. Hele de ayazağa'da çalıştıysanız, oraya neden AYAZ ağa dendiğini bu lamba sayesinde anlamaya başlıyorsunuz. Evin orada yanmayan bu lamba, işe varmaya yakın yanmaya başlar.
  8. 300 küsur milyon nüfuslu Amerikanın, 1 milyar küsur nüfuslu kıta Avrupası kadar araç tüketimi varmış. Öğrendiğim kadarıyla Toyota da Amerika pazarına göre araç üretiyor. Fakat Avrupa pazarına uygun araç üretmek yerine Amerika pazarına göre üretilen araçlarını ufak modifiyelerle Avrupa'ya gönderiyor. Toyota stili 2000-3000 cc hacimli benzinli atmosferik motorlar, doğu Avrupa ülkelerinde de tutulmuyor diye biliyorum. Mercedes motor gamında olmayan 1,5 dizel üniteyi başka firmadan alıp piyasaya sürerken, Toyota 1,6 dizelini Türkiye piyasasına vermedi.
  9. Ben de Focus Scti hakkında bilgi istiyorum. Bu aracın titanyum paketi forumda kimlerde var? Ve hangisini ikna edebilirim aracı bana satması için? Kimsenin satmaya niyeti yok sanırım, ama dozunda ısrar işe yarayabilir belki.
  10. Bu fotoğrafta Jack Sparrow değil de RxMediaPharma 2017 dikkatini çektiyse; bir sağlık mesleği mensubusundur ?
  11. Kesinlikle katılıyorum. 2015 yılında 100 km'de 6,4 lt motorin yakan MK3 aracım servise 45.000 bakıma girdi. Döner dönmez yakıt tüketimi 100 km'de 11,4'e çıkmıştı. Hemen servisle kavgaya gittim ? arabama ne yaptınız diye. Sadece rutin bakımları yaptıklarını, 45.000'de kritik hiçbir değişim olmadığını belirttiler. Fakat arabanın daha 45.000'de debriyajının bittiğini ve bu yüzden yakıtının arttığını anlattılar. Bir süre sonra balata değişti 6,6 lt'lere geri dönüş yaşadım.
  12. Hocam beterin beteri de var. 20107 yılı ortasında servise bıraktığım kiralık 2014 ford focus trendx yerine 2017 model daha 2000 km'de Renault Megane 4 sedan üst paket ikame araç geldi (rahmetli fleetcorp sağolsun). O arada kavşak inşaatı yüzünden firmanın yolu mayın tarlası gibiydi, her gün bir çukurdan kurtarıp diğerine düşüyordum araçla. Megane ile çukurlara saatte 20 km hızla girdiğimde aracın amortisör limitinin tamamen bittiği sonra da aracın güm diye vurduğunu fark ediyordum. Birebir aynı çukura aynı hızla focusla girdim "tıp" diye bir ses çıktı, aynı çukur focusun amortisör limiti içindeymiş. Gözümle görmesem çukura girdiğimi bile anlamayacaktım. Direksiyonu öpesim geldi ? --15 dakika sonra eklendi-- Octavia can mıdır? 2014 model için konuşabilirim. 110 km/s hızdan sonra motor, yol/lastik ve rüzgar gürültüsü yüksek sesli müzikle bile bastırılamıyor. Araç direksiyonu 100 km/s üstü çok hissiz ve yüksek hızda ağırlaşmıyor, gittikçe hafifleşiyor. Aracın son hızı 160 km/s bu hızı sadece iki kez düz yolda çok az gaz vererek 2-3 km sonra görebildim. Gaza basıp alabileceğiniz maksimum hız 140 km/s sonrasında 2 yada 3 vitesi tek seferde düşürüp devri 5000'e çıkarıp kesiciye girmediği halde yavaşlıyor. Arka camından görüş minicik, arkanızdaki aracın 20 cm'ini ancak görüyorsunuz. Koltukları rahatsız 1,5 saatlik yolda bile dayak yemiş gibi hissediyorsunuz. Aracın sesli komutla birilerini arama sistemi kötü ötesi 50 denememin sadece bir tanesinde doğru kişiyi aradı. Ha bagajı efsane, sadece bagaj için araç alınacaksa tercih octavia olacaktır.
  13. Doğuştan zeki olan bunun için hiç emek sarf etmemiş insanların az çabayla başarı kazanması takdir ediliyor. Fakat doğuştan gelen güzelliği sayesinde, (az çabalayarak) insanların başarı kazanması aşağılanıyor. Bir de güzelliğini paraya çevirmeyip gecenin karanlığında nöbete kalanlar var. Tebrikler.
  14. Genelde fiyat düşüşü için yurtdışı paketlerinden daha az özellikte araçlara biniyoruz diye biliyorum. TR paketinde bu özelliklerin olmasını çok isterim. 2017 Megane 4 sedan'ın icon donanımında bulunan ekran, ambiyans aydınlatma, masajlı koltuk, ayrı paket almanıza gerek kalmadan gelen geri görüş kamerası, ekrandan ayarlanan sürüş modlarının 2017 Focus titanyumda olmaması üzücü. Donanım farkı çok büyük. Megane sedan'ın yol tutuşu; hiç yol tutmayan fluence'den sadece bir tık üstte olduğu için tercih etmezdim. Azıcık iyi olsa focus sevdamdan vazgeçirebilirdi.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.